Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- VHS digitalizálás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
De ha megjelenik nála, akkor azt azért csak látja a képen, hogy nem a lottószámokat kérik, hanem a BitLocker helyreállítási kulcsot, aminél egy webes kereső pl. a "BitLocker helyreállítási kulcs hol van?" kifejezésre szépen kiírja, hogy a Microsoft-fiókban is megtalálható.

De tudom, tudom, most majd az jön, hogy az átlagos felhasználó nem tud olvasni és az alapesetben anyanyelvén megjelenített szöveget értelmezni, nem tud a webes keresőbe beírni egy logikus kérdést és arra rákeresni... 
"Ráadásul nem fér hozzá a gépéhez, hogy belépjen és megkeresse."
Ahhoz nem kell hozzáférni a titkosított PC-hez hogy belépjen a Microsoft-fiókba, mert nyilván megteheti másik PC-n és akár okostelefonon vagy tableten is, hiszen csak egy böngésző és internetkapcsolat kell hozzá.

De tudom, tudom, most majd az jön, hogy az átlagos felhasználónak nincsen semmilyen más eszköze még egy okostelefonja se, se másik asztali PC, se laptop, se okostelefon nincsen nemhogy az 1 hanem a 100 km-es körzetében sem, nem tud megnyitni egy böngészőt, nem tud belépni az előzetesen saját maga által létrehozott Microsoft-fiókba, stb... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Gumi és felni topik
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Lexus, Toyota topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Battlefield 6
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest