- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wasquez
senior tag
Sziasztok!
Mivel tudok VR videókat pc-n megnézni, 2D-ben a leg egyszerűbben és mi kell hozzá pontosan?
VLC néha elindítja némelyiket, van, hogy csak hang van, de van, hogy hosszú időre kiakasztja a gépet! Mi hiányzik ehhez, valami kodek kellene még hozzá?
Van valami jobb megoldás erre? -
Wasquez
senior tag
válasz
gulasoft #62467 üzenetére
Arra a két kis fekete kb 15 mm átmérőjű korongra gondolsz, ami alatt a csuklót összetartó egy csavar van?
Amúgy én úgy látom, hogy a q3 szára jóval szélesebb és így nagyon egyszerűnek tűnik egy kis közdarab nyomtatása hozzá! A tingiverse oldalán találtam több átalakítót, amik a q2 pro pánthoz készülnek és a q3-ra csinálnak egy kupakot, aminek az oldalán van a q2 szélességű felfogató sín! Tehát ha jól gondolom, a q3-nak szélesebb a felfogató papucsa és ezt kéne egy kéipsszel kitölteni, ezt elég egyszerű lesz nyomtatni hozzá!
-
Wasquez
senior tag
Valaki meg tudná mérni, hogy milyen széles a q3 pántjának az a része, ami a készüléken van, miután a pántot lepattintottuk róla?
-
Wasquez
senior tag
válasz
fatal` #62456 üzenetére
Ha lecserélem a q2-t q3-ra, nem kell másik pántot vennem, meg átalakító szettet sem!
Nekem az az átalakító szet is úgy tűnik, hogy feleslegesen rásózzák az emberre a szarvacskákat, hogy ne csak a két papucs legyen lecserélve, nekem úgy tűnik a képek alapján, hogy a forgó résznél sem lett volna nagy ügy megoldani, hogy ott a négy csavart kivéve csak a fekete papucs legyen lecserélve és ne az egész forgós mechanizmus! A képeken még a hossza sem tűnik nagyon különbözőnek a fekete szarvaknak! -
Wasquez
senior tag
válasz
fatal` #62448 üzenetére
Te konkrétan meg tudod mondani, hogy mi a különbség a felfogatásban?
A probléma az, hogy olyan átalakító kellene, ami a q3 szettet alakítja q2-re, én csak fordítottat találtam.
Ha hasonló a megoldás a két felpattintós pánt közt, csak méret difi van, akkor nem foglalkozok vele, mert nem tűnik túl nagy durranásnak egy nyomtatható verzió az átalakításhoz! -
Wasquez
senior tag
válasz
Raymond #62444 üzenetére
Ez akkor el is döntötte az egyenlőre nem lesz csere kérdését! Q3 egyenlőre túl drága, q3s meg nekem nem igazán ad többet abban, amire használom.
Viszont egy jó pántot szeretnék venni, de ebben sem tudok dűlőre jutni, hogy mi legyen!?
Q3 eredeti pántja átpattintható a Q2-re, csak az usb nyílása a különbség a kettő közt?
Q3 pántot vennék már inkább és azt összebarkácsolnám a Q2-vel átmenetileg.
A BOBOVR szerek közül a nagyobb aksis is jobb választás lehetne ilyen megoldásnál!
Viszont kicsit túlárazottnak gondolom a márkát! Van valakinek tapasztalata KIWi vagy KKCOBVR annyival gyengébb minőség? -
Wasquez
senior tag
válasz
kiskuplung #62440 üzenetére
Sziasztok!
Mi a meglátás, a Quest2-t érdemes lassan lecserélni egy Quest3-ra, a többlet árért ad annyival többet, vagy teljesen felesleges, nem lesz tőle olyan élménybeli változás?
Én a megjelenés minőségével kapcsolatban lennék főleg többlet elvárásokkal! Nem tudom, hogy a pancake lencsék mekkora extrát adnak és mennyivel lett jobb a kijelző és a felbontása?
Az olcsósított q3 verzió mennyivel lesz visszalépés a valóságban? -
Wasquez
senior tag
Jelenleg q2 van, ahhoz vennék q3-hoz való pántot és adaptert, hogy a q2-re lehessen alakítani, aztán ha lesz valamikor q3, akkor arra kerül majd át!
Nem akarok már q2-re való pántot venni! -
Wasquez
senior tag
Sziasztok!
A bobo vr q3 pántot rá lehet rakni valahogyan a q2-re?
Nem akarok már ilyet csak a q2-re beruházni, ha esetleg lassan jöhet a q3, de valahogyan, ha rá lehetne aplikálni a q2-re a pántot, az jó megoldás lenne, hogy az újabbhoz valót venné meg az ember!
Esetleg valami nyomtatott adapterrel? -
Wasquez
senior tag
_Használja valaki a Firefox böngészőjét oculus 2-n?
Hogy lehet odébb tenni az ablakot és a kezelő panelt? Nagyon rosz helyre rakja be, és nem jöttem rá, még, hogy lehetne eltenni onnan?Add ons csak az a 8-10 db van ami jön a listában, nem lehet sehol keresni benne továbbiakat!?
-
Wasquez
senior tag
Innen valaki vásárolt már?
[link]
Vennék kütyüket, de semmiféle kontakt nincs az oldalon, elég furcsának találom, ha bármi gond van, még jelezni sem lehet semmit!Köszönöm a file kezelő progi ajánlásokat!
-
Wasquez
senior tag
Van valami olyan filekezelő, amivel hálózatot tudok tallózni, NAS-t csak böngészőből tudom elérni.
Meg VR filmeket mivel lehet megnézni normálisan, firefox, ot próbáltam erre, de ott valamiért az összes filmet valahová eldobálja, nem és a kép is csak elnyúlik, akármelyik vr mód van beállítva.
-
Wasquez
senior tag
válasz
gulasoft #53935 üzenetére
Úgy nem értem, hogy mi mit csinál? Össze tudtam kötni, de melyik mit csinál a kapcsolat során!?
Biztos igazad van és visszaveszi a felbontást, mert most láttam, amikor a gyerek nyomkodta, hogy ott is volt valami grafikai beállítás a képkocka rátára!Nem akarok psvr-t rakni a gépre, csak mindent feltelepítettem, amiben v meg r betű szerepelt a névben valahol!
-
Wasquez
senior tag
válasz
gulasoft #53930 üzenetére
ASUS DUAL GeForce GTX1650 O4G de akkor maradjunk csendben, mert ezen elfut!
Alyx ultrában megy rajta és még nem volt hányinger!
Dyrt Raly 2-őt próbáltam, magas beállításokkal, ott behánytam tőle majdnem!
Jó, még mindig nem értem!Az iVRy most a PC-re van telepítve, ebből van olyan, amit közvetlen az oculusra kellene telepíteni és ahhoz nem kell a steam vr?
A PC-re kell mindhárom szoftver, vagy valamelyik felesleges?
A squadront nem tudom elindítani, ott csak szürke kép van.
-
Wasquez
senior tag
válasz
gulasoft #53600 üzenetére
Na az lett a vége, hogy a gyerek nem csinálta meg a rendet a szobában, így el kellett vennem tőle a 1650-es kártyát! Így járt, megkapta a 960-at.
Össze is jött a művelet, de néha nem értem, pontosan mikor mi is történik!
Van az oculus, az iVRy, meg a steam vr program, amik a gépre lettek telepítve.
Melyik mit is csinál pontosan, mert most csak találgatok, hogy mit kéne csinálni, hogy összejöjjön!
Az iVRy-t gondoltam, hogy az hozza össze a PC-t a headset-el, de folyamatosan azt írja ki, hogy nem találja a készüléket.
Felmerült bennem, hogy ez nem is kell az oculus szett-hez, hanem ez a steam sajátjához kell és csak feleslegesen próbálja a csatlakozást? -
Wasquez
senior tag
válasz
Apollyon #53588 üzenetére
Ezt a mondatot nem értem:
Amúgy nem futottam hibába, az biztos, hogy a "VR only" játékok jobb teljesítménnyel futnak, de bármivel amivel akartam, mindennel tudtam eddig játszani.
Hol futnak jobb teljesítménnyel?A 7-es széria miért nem ajánlott jelenleg?
AMD hogy nem ajánlott akkor, ha drágábban van jobb teljesítmény NV oldalon? -
Wasquez
senior tag
válasz
gulasoft #53577 üzenetére
Jó, hát akkor a kábelt egyenlőre hanyagolom!
AX 58U routerem van, lehet, akkor azt kimentem a munkából, berakok valami gyengébbet oda és dedikáltan csak ezt fogom erre használni.
AMD kártyáknak van létjogosultsága a témában, és ha igen, akkor hol van az a szint amitől érdemes foglalkozni velük!? Nem a minimum érdekel, egy darabig nem akarok cserélni majd.A 960-al a beállításokig sem tudok eljutni, hogy lássam, hogy elindul, amíg megjön a másik kártya?
-
Wasquez
senior tag
válasz
gulasoft #53561 üzenetére
Onnan vannak felrakva, már kezd a frász kitörni, mikor jönnek, hogy van valami új játék, amit szeretnének felrakni!
Kábellel nem úsznám meg egyszerűbben, a kényelmetlenségtől eltekintve? Macerás a routert és a gépet egy helyre összehoznom.
Jelenleg egy 960 oc 4gb kártyám van, az diavetítésre sem lesz elég hozzá?Köszi az infót.
-
Wasquez
senior tag
válasz
Raymond #53556 üzenetére
De idevaló téma, mert most vettem meg az alyx-et és most szeretném első alkalommal összekötni a pc-t az oculus szettel! Mivel gyerekek használják, hozzák, viszik, ezért szeretném tudni, hogy mire kell odafigyelniük a használatkor!
Az oculusra még a szürke zónából sem került fel program! Szóval ez pont nem az amire gondolsz! -
Wasquez
senior tag
Oculus quest2 esetén a készülékre telepített játékok esetén lényeges, a jogtisztaság, vagy akkor is letilthatják a fiókot, ha a pc-n haszálva van így összedugva?
-
Wasquez
senior tag
Sziasztok!
Oculus quest2 esetén a készülékre telepített játékok esetén lényeges, a jogtisztaság, vagy akkor is letilthatják a fiókot, ha a pc-n haszálva van így összedugva?Megvettem az Alyx játék VR verzióját, fel is telepítettem a gépemre, hogyan működik ez az összekapcsolás az oculus és a gép közt? Csak rá kell dugnom USB3-al a pc-re és fel fogja ismerni a szettet?
-
Wasquez
senior tag
A facebook fiókból a megvásárolt játékokat át lehet valahogyan egy másik fiókba rakni?
-
Wasquez
senior tag
válasz
-Solt- #44731 üzenetére
Köszi!
Majdnem kipróbáltam az eneloopot, hogy mennyivel jobb az ikea aksiktól?Ami nekem régen nagyon bevált, az a fehér duracell akku volt, nagyon lassan sült ki, és nagyon jó volt a teljesítménye a többihez képest.
A fekete barna duracell akkuk, amiket lehetett venni utána, azok közelébe sem értek, nem tudom, hogy azok nem e hamisítványok voltak csak? -
Wasquez
senior tag
válasz
Williamgrant #44724 üzenetére
Milyen akkut használsz?
Az eneloop nagyon jó, de nagyon drága.
Az ikea ladda nagyon jó és nem is drágák.
-
Wasquez
senior tag
válasz
fatal` #44723 üzenetére
Egy hét üzemidőt olvastam valahol. Lehet, félreértés volt akkor.
Nem tudom, a gyárilag hozzá adott elemek milyenek, de úgy gondolom, hogy egy combosabb tartós elem tovább bírja, mint egy AA-s Ni-MH akku. De ebben sem vagyok már teljesen biztos, mert az utóbbi időben neves gyártók olyan vacak termékeit sikerült megvennem, hogy az katasztrófa! Egy TV távirányítóban régen a tartós elemek 2 évet simán kibírtak, Energizer 4-es bliszter, long life nem ment egy évet sem, a második kettő sem. -
Wasquez
senior tag
-
Wasquez
senior tag
válasz
Williamgrant #44717 üzenetére
Nem jön be a fű!
Jó, hogy olyat nem találsz ki, hogy a fejrészt is mágnessel tölti! -
Wasquez
senior tag
válasz
Williamgrant #44715 üzenetére
Ja, persze, mi meg mindent elhiszünk!
-
Wasquez
senior tag
válasz
Williamgrant #44711 üzenetére
Csak nehogy eltörjön!
-
Wasquez
senior tag
Látom, már elrontottam!
Van arra lehetőség, hogy az oculus-hoz létrehozzak egy olyan fb profilt, ami személytől független és a saját profilommal megvásárolt játékokat oda át tudjam menteni?
Nem lesz ez úgy túl jó, ha a gyerekek az én fiókomat használják mindenféle játékkal kapcsolatos dologra! -
Wasquez
senior tag
Hogyan lehet LG okos TV-hez csatlakoztatni a quest 2-t?
-
Wasquez
senior tag
válasz
kiskuplung #44489 üzenetére
Köszönöm a bővebb információt, így valamivel érthetőbb a dolog!
Egy kérdésem lenne! A sidequestvr.com oldalnak van valami köze a sidequest alkalmazáshoz, vagy ez csak egy online alkalmazás vásárlási hely, mint a steam és teljesen legális a használata!? -
Wasquez
senior tag
válasz
Dyingsoul #44486 üzenetére
Én csak informálódom.
Azt olvastam, hogy ott vannak olyan játékok, amik valami miatt nem kerültek be az quest storba, és van több free játék is.
Úgy tekintettem erre a lehetőségre, mint mobil esetén az apptoid alkalmazásra, ahol van egy csomó olyan hasznos program, ami nincs fenn a play store-ban.
Most te itt azt mondod, hogy nem érdemes ezzel foglalkozni, elolvastam a véleményed erről, még körbejárom a témát több helyen, aztán meglátom, hogy mi lesz! Egyenlőre a lehetőségek érdekelnek!Tegnap előtt úgy indult, hogy kapásból lett véve hozzá több játék is a quest stor-ban.
Visszatérve a törölt hozzászólásokhoz, ugye életszerű az a lehetőség, hogy elviszik a szettet és összedugják a baráti társaságban olyan géppel, amin ki tudja mi van!? Nem szeretném ha ilyen miatt a saját fiókomat bannolnák!
Nekem kell felkészülnöm ebből, mert nekik ez eszükbe sem jut, és ha csak az a lényeg, hogy a szetten legyenek legálisak a dolgok, akkor a többi nem érdekel.
Engem érdekelt volna az Alyx, és 24€-ért meg is vettem volna, de mivel nem jó a gépem erre, így ez is tárgytalan, én már nem játszom igazából semmivel! -
Wasquez
senior tag
válasz
Dyingsoul #44482 üzenetére
Ezt elolvastam, de a te hozzászólásodból úgy értelmeztem, hogy ez egy valamilyen fejlesztői lehetőség, és nem teljesen legális a használata! Én se fejlesztő nem vagyok, se a beat seber programot nem akarom modolni! Csak úgy szeretném használni, mint a steam-et, de összezavartatok!
"SideQuest témában inkább ne is segítsetek semmit, csak ha konkrét játékkal kapcsolatos a kérdés, vagy csak simán a sidequest beüzemelése a téma. De a legjobb az lenne ha hanyagolnánk a teljes sidequest sztoryt. Egyik kérdező sem jelezte, hogy fejlesztő, vagy az igen népszerű Beat Sabert szeretnék sidequest-tel moddolni"
-
Wasquez
senior tag
Engem az érdekelne, mert ez nem derült ki számomra, hogy ez az oldal az amiről itt lentebb a felháborodás történt, vagy ennek semmi köze ehhez, és innen lehet vásárolni, meg ingyenes tartalmakat letölteni minden gond nélkül?
https://sidequestvr.com -
Wasquez
senior tag
Ki lehet cserélni a facebook fiókot az oculus áruház alatt?
A saját fiókommal vettem játékokat a gyerekeknek, de nem szeretném, hogy valamit csinálnak, és az én fiókomat tiltsák le!?Alyx-ből le lehet szedni demo verziót valahol? Steamen nem láttam ilyen lehetőséget.
-
Wasquez
senior tag
Hol lehet megtalálni azokat a játékokat az oculus app-ban, amik meg lettek vásárolva?
-
Wasquez
senior tag
válasz
Magyarfarkas #44442 üzenetére
Akkor majd egyszer, ha már nem kerülnek a középkategóriás kártyák egy havi fizetésbe!
-
Wasquez
senior tag
Sziasztok!
Rosszul gondoltam, hogy az Alyx elfut a szemüvegen?
Ez a játék, csak pc-re csatlakoztatva fog működni?
Az áruházból nem is lehet letölteni az app-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
- ! Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- Igazán erős Gamer gép!
- ! Dell Precision 7770 i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A5500 16GB Pro tervező BOX
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!