- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
szente
addikt
válasz
Lacuka #21235 üzenetére
Sima Rift és HDMI tapasztalataim a témában, hátha neked is hasznos.
VGA és VGA HDMI kimenet között is van külömbség. Van amelyikkel megy toldva, van amelyikkel nem.
De azonos VGA-n kimenet és kimenet között is van külömbség. Pl nekem az egyik kimeneten HDMI hosszabbítóval néha szakadozik a kép, a másikon meg tökéletes. Különös fintor, hogy pont a VR jelölésű kimeneten, nem megy normálisan hosszabbítóval. -
abydos
aktív tag
válasz
Lacuka #19978 üzenetére
Indítsd újra a gépet mindeképpen és próbáld meg, hogy fülessel használod. Nézd meg, hogy úgy fagy-e. Van egy olyan hiba, ha hangos hangot kellene a beépített fülesnek lejátszania, akkor megdöglik a headset. Néhány játéknál pedig elég sűrűn vannak ilyen hangok.
Ja és van Béta csatornán frissítés rá.
-
sheep
addikt
válasz
Lacuka #19998 üzenetére
USB: 2 x Etron EJ168 chips
A Windows Mixed Reality cuccok nem működnek az Etron cippel (nekem is ez volt a problémám az Asrock lappal), vennem kellett egy usb 3.0 pci kártyát.
Neked ugyan nem wmr cuccod van, de valszeg nálad is az Etron csip a ludas.
Én vettem egy ezresért egy VIA csipes usb kártyát, azzal tökéletesen működött a Lenovom, de a Rift sokkal érzékenyebb az usb minőségére. -
bunnyhu
senior tag
válasz
Lacuka #19989 üzenetére
Ezt nem értem, a riftS-hez már nem kell külső kamera, tehát gondolom 1db USB3 csatlakozóra van szükséged. Ennyi sincs az alaplapon szabad? Vagy annyira ócska az alaplap, hogy nem elég neki az ottani USB3?
Mert a cv1-nél a gond az volt, hogy a portok osztoztak, és a 2 kamera + a rift már sokat kért egyszerre, ezért kellett a külön kártya. De egy eszközt azért ki kéne szolgálnia (mellesleg az én alaplapom a hármat is megoldja). -
kiskuplung
őstag
válasz
Lacuka #19985 üzenetére
Nem tudom, de itt 10-ből 10 embernek ez oldotta meg az USB-s problémáit a Rift CV1-gyel (nekem is).
Azt írod, ugyanaz a problémád az S-sel is, szóval ha már kipróbáltál minden mást (újratelepítés, havernál kipróbálás, stb.) és biztos vagy benne, hogy az alaplapi USB chipseted nem teljesíti az USB3 követelményeket, akkor egy próbát megér, egy Rift árához képest elhanyagolható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Háztartási gépek
- BestBuy topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- IT - Bazár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest