- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- moonlight115: Privát, oh!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CPU kontra VGA: melyik a fontosabb gamer laptopnál?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
#48613632 #25551 üzenetére
igen es nem
viszont a szenzor adatot ahelyett, hogy siman feldolgozza es kuldi tovabb a jelet a szamitogepnek (es max a virtualis kez kesik kicsit), ugy a raw inputot kuldi a szamitogepnek, amibol jelet kell csinalni, majd utana lehet szamolni a grafikat. idoben valahogy persze ezt el lehetne maszkolni.
de ettol fuggetlenul a 835 4+4 magos, szoval lehet ott talaltak valamit (a keynoteot meg kene neznem), amire epp nem volt szukseg, de lehetett hasznalni. namost adott esetben latency szempontbol egyszerubb fix cpu magra kotni a threadet (jobb throughput, CPU load nem szempont), amit PCn szamoltatva lehet ugy jonne le, hogy a rift s minimum gepigenye hirtelen felugrana az 1700 / 9900 szintjere.
VR latency / roundtrip szempontbol kihivas. nem eleg, hogy eleve valaszido varianciara erzekeny valosideju rendszerekre hasznaljak amik meg ezen felul teljesitmenyre is erzekenyek (technikailag a jatekok azok), erre jon meg az extra kor a szenzorokkal. az "oldjak meg" nem olyan egyszeru sajnos.
-
Pinky001
csendes tag
válasz
#48613632 #25498 üzenetére
A multkori connecten mintha 2020at emlegettek volna, hogy akkor jön S-re is. Habár szerintem annyira nem oszt nem szoroz, mivel a magam részéről elég kevés játékban tudom elképzelni. Gépelni meg 3D rajzolgatni, esetleg valamilyen grafikus munkára lesz ez jó, mindenesetre érdekes.
-
-
válasz
#48613632 #24738 üzenetére
Az nálam is teljesen rendben volt, ennél csak a kommentekben olvasottak miatt írtam oda, hogy sokan panaszkodnak erre.
Jinxb1rd:
Én is kipróbálom.
A Robinsont ki ne hagyd... én akciósan vettem meg €7.5-ért, ennyit bőven megért, jelenleg a harmadik a VR játékok képzeletbeli listámon.MlbMatic:
Akkor visszakérem az árát. -
Raymond
titán
-
Raymond
titán
válasz
#48613632 #24395 üzenetére
Regebben a platformfuggetlenseg velosebb erv volt a Steam mellett es en is jobban fogyelembe vettem, de mostanra ez nagyon elgyengult. Ez igaz hogy van tobb szereplo, de igazabol az Oculus invesztal messze a legtobbet a VR-be igy ha egyszer eljutnank oda hogy az Oculus-nak vege akkor mar mindegy lesz hogy Steam-en van a jatek vagy mashol.
A masik dolog az OpenXR final public eljovetele, ide megy minden ezert az hogy hol a content es milyen HMD-d van az 1-2 ev mulva szvsz lenyegtelen.
A harmadik dolog a cross-buy. Ez nagyon sokat segit mert a Quest-en nalam a Library szepen kiszelesedett amikor az osszes cross-buy jatekot feltelepitettem ra. Az Oculus pedig ezt nagyon nyomja. A sajat cimei ahol van ra technikai lehetoseg az mind cross-buy es a tobbi studionak is ezt nyomjak hogy igy legyen.
Az utolso pedig a PCVR streaming eljovetele. Ez inkabb a Steam fele tolta a dolgoket eddig mert csak OpenVR alaponok ment a wifi streaming, de most hogy jon az Oculus hazon beluli megoldasa mar ez az erv sincs meg.
Nalam itt a WMR HMD-k amik miatt meg elmeletileg jatszana a Steam, de a gyakorlatban az a helyzet hogy eddig se nagyon hasznaltam oket es most mar biztos hogy nem is fogom.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
#48613632 #24393 üzenetére
Hm, ez egy jó érv a Steames vásárlások mellé. Majd észben tartom. Bár nevetségesnek tartom, hogy platformváltás miatt újra meg kelljen venni egy játékot.
Az hiányzik, hogy összebeszéljenek az Oculus meg a játékgyártók és évente jöjjön egy valamivel jobb headgear, ami nem kompatibilis a régebbi játékvásárlásokkal. -
-
Jinxb1rd
addikt
-
-
MlbMatic
tag
válasz
#48613632 #24209 üzenetére
szerintem nem akarod érteni amit irtam, a többi meg csak filozófia, a magyarázzuk meg a mindent is,,,, és nem irtam hogy halálos bűnt követett el, kövezzük meg,,,,
s pont amit irsz, amiatt nem műküdik az emberiség hozott szabályok nélkül, mert átléped a etika határait ha van rá lehetőséged,,, irtam , nem vagyunk egyformák -
-
abydos
aktív tag
válasz
#48613632 #24064 üzenetére
Ja, azt nem mondtam, hogy jó minőségű a rádiós. Azt mondtam, hogy azzal nem késik, szóval inkább az. Én is hallgattam rádióssal azt, hogy mit hallgat a szomszéd a lakótelepen valahol, biztos ő is biztos hallotta néha, amit én.
De mondtam, te tudod, én csak mások miatt nyomatékosítottam, hogy BT-re ne alapozzanak.
És a hang deszinkronizáció is okozhat rosszullétet, azért sem javaslom egyáltalán, semmilyen szinten. -
válasz
Azért nem vetted észre, mert sehol máshol nincs jelentősége, csak a ritmus játékban.
Én is több éve használok BT fülest és soha semmi gondom nem volt vele egészen addig a percig, amíg el nem indítottam a rift s-en a beat sabert...
CV1 után néztem bután hogy most meg miért nem ritmusra kell hadonásznom.
2 driver reinstall után eszembe jutott, hogy megnézzem egy kábeles fülessel is és láss csodát elmúlt a csúszás. -
Raymond
titán
válasz
"Voltak korábban rádiós Pana és Sony fejeseim, akkora fostengert én még életemben nem hallottam korábban. Mind a kettő, mint egy régi rossz ruszki rádió, sípolt, sercegett, mint amikor nem találod az állomást, meg fogta magát, és elhangolódott."
[Felnezek a polcra a - Sennheiser HDR 120 II es Sony MDR RF855R]Yep, checks out
-
a2d2
addikt
válasz
#48613632 #24048 üzenetére
Én ALVR-nél streamelem a hangot is, ott elvileg 70-80ms környékén van a késleltetés de nagyon hallom a hang késését. (PC-re kapcsolt nyitott fejhallgatóból jön a hang azonnal, azt hallom ha a háttérben ha a Quest beépített audióját használom).
Ez a 150+ ms nagyon soknak tűnik ritmusjátékhoz.
Lehet én is kipróbálom az eredeti felállást hogy az intel 8260-as kártyán keresztül küldöm ki a hangot BT fülesre és nézek úgy egy késleltetést. Csak azt nem tudom hogy a fülesem kezeli-e az aptx-et. -
Raymond
titán
válasz
#48613632 #24030 üzenetére
Erdekes mert annal a fulesnel csak sima aptX van (150ms+) nem aptX-LL igy azert jatekoknal eszre kene venni. Videoknal nem mert ott van szinkronizacio, tehat a gep tudja milyen a kapcsolat a fulessel es eltolja a kepet ahhoz kepest hogy ne legyen kesleltetes az audio-nal, de realtime aplikacioknal mint a jatekok is peldaul ezt nem lehet megcsinalni.
Na mindegy, ha nem veszitek eszre akkor OK, nem kell keresni
Azt hogy BS-t is tudtok igy jatszani az viszont tenyleg nem ertem.
Az egy CV1, sajnos a pant csak kinezetre hasonlo, merfoldekre vannak egymastol kenyelemben
-
a2d2
addikt
válasz
#48613632 #23989 üzenetére
Az megvan, az is jó.
Ez a Form viszont fantasztikus. Fülessel a fejemen toltam, annyira meg volt csinálva hogy hidegrázásom lett tőle. Pont gondoltam hogy lefekvés előtt ezt még jól beajánlom mindenkinek, erre vége lett a játéknak. 1 órás experience, annak viszont félelmetesen jó. -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
#48613632 #22760 üzenetére
Ezektől a kábelektől legfeljebb a pénztárcám érezné szabadnak magát, mert jelentős súlyfölöslegtől szabadulna meg a berendelés után.
(#22756) Raymond: Mondjuk így már valamelyest érthető az árazás, köszi! Bár szerintem akkor is van egy kis "ha kell a PC kapcsolat, csengess" felhang az árban. Mondjuk biztos minőségi a kábel, de az optikai káben nem igazán kedveli a hajtogatást, tekergetést... Nem tudom hogyan védik belől, de akarva akaratlanul is fog tekeregni a kábel mert tök más pozícióban rakja le az ember mint mikor használja. Nem azt mondom, hogy pár alkalom után tönkremegy de azért a tartósságát megkérdőjelezem főleg azok esetén akik években számolna a cucc meglétét illetően.
(#22761) abydos : Azért kicsit finomabban, pls.
Nekem van Leap Motion-öm és nagyon frankó dolog puszta kézzel varázsolni játékokban. Viszont valahogy nem az igazi a követés. Cukiék nagy fába vágták a fejszéjüket de egész biztos tudják mit csinálnak. Ez az irány szükséges lépés a VR terjedése felé hiszen ők tömegeket céloznak meg.
Viszont az is biztos, hogy így nincs feedback. Nincs rezgőmotor ami visszajelezzen, egyszeűen a levegőt csapkodod. Ez azért nem lesz szimpi minden helyzetben. -
kiskuplung
őstag
válasz
#48613632 #22717 üzenetére
Szerintem a dojo tök felesleges a sztori előtt, főleg hogy most már az Erőt is fogod tudni használni, és nem kell szerencsétlenkedni a karddal az össze-vissza hadonászó robotok ellen
Én legalábbis az előző részben iszonyatosan béna voltam, kb. 10-ből ha 1x sikerült eltalálnom, hogy hova fog ütni a random csépelő ellenfél...és így se haltam meg, szerintem nem is lehet.
-
a2d2
addikt
válasz
#48613632 #22665 üzenetére
Nem szükséges hozzá HOTAS, én is csak nemrég szereztem be, eddig sima Flight X-el toltam.
Monitoron akkor volt hozzá szerencsém mikor egy hosszabb session után lemerült az S7, de még vissza akartam repülni felvenni a jutalmat. Na ez az 5 perc a képernyőn keresztül kész kínszenvedés volt VR után -
-Solt-
veterán
válasz
#48613632 #22556 üzenetére
Tehát én vagyok a hibás azért, mert valaki hozzászól egy olyan dologhoz amivel nincs tisztában?
A történet szerintem rém egyszerű... aki tudja miről van szó, annak nem félrevezető a poszt, aki meg nem tudja biztosan, hogy miről van szó, az vagy kérdezzen, vagy járjon utána, vagy hallgasson. A support részéről meg az a minimum, hogy amikor odabüfizik egy választ, akkor legalább megnézi, hogy mégis mire válaszolt és ha olyan dologgal találkozik ami számára ismeretlen, akkor nem hitből vagy feltételezésből cselekszik, hanem utánajár, ezért kapja a fizetését!
-
s:zozo
aktív tag
válasz
#48613632 #22352 üzenetére
Nem merek semmit mondani, mert nem értek hozzá, csak tényleg egy haverom panaszkodott.
Azóta lehet a Nintendo változtatott, estleg konzol család függő. Picit bele olvastam a 3ds forumba és egy kérdéssorozatra elég bizonytalan válasz érkezett. Úgy is eladhatod a gépet hogy rajta hagyod a digitálissan vásárolt játékot, ill. formatálod és ugy nem lesz rajta játék, viszont a profilodban nem lesz meg új gép vásárlása esetén. ott is nagy bizonytalanság lett urrá ameddig olvastam. -
kiskuplung
őstag
válasz
#48613632 #22185 üzenetére
Én ezt értem, és osztom is (39 vagyok), de nálam egy stuffnak 30 óra felett tényleg nagyon be kell találni. Most nézem, hogy a 900 órás Elite, 120 órás Monster Hunter World, aztán átlagos 50 óra Dark souls trilógia után minden játékommal 30-35 óra volt a max eltöltött idő, és ezek pont azok, amiket én ideálisnak tartok. Időm se lenne több.
El nem tudom képzelni, hogy milyen sátáni alkukat kötött pl. a2d2, hogy gyerekek mellett még jut ideje játszani... -
a2d2
addikt
válasz
#48613632 #22042 üzenetére
Kész
Diákkoromban mikor nem volt fizetés és sok időm volt játékra toltam én is a torrentet ezerrel. Most van fizetés de kevés idő van a játékokra, így rengeteg játékom van még talonban és ki tudok várni éveket is egy-egy kiszemelt példányra.
Hosszú évek óta teljesen jogtiszta az egész környezetem, nem is vagyok már hajlandó crack fájlokat futtatgatni rajta. PC-n nagyon könnyen kivitelezhető ez amúgy mert tényleg jó játékokat lehet megvenni 1-2 ezresért, annyi hogy kell várni legalább 1 évet. Pl BF1 is 18e körül indult 2016-ban, tavaly szeptemberben pedig megvettük Originen munkatársakkal 5 euróért az összes kieggel együtt (mondjuk azóta sem telepítettem fel, az is talonban van még). -
jozsi252
veterán
válasz
#48613632 #21485 üzenetére
Egyelőre én elengedem ezt a dolgot, bármennyire is szeretek a végére járni a dolgoknak, egy idő után én is felhúzom magam, hiába nem velem történik.
Majd kipróbáljuk az ő Rift S-ét az én gépemmel, aztán kiderül.Viszont van egy dolog amivel már az első alkalom óta szenvedek, az pedig a kábel menedzsment. Gondolom ezzel nem csak én vagyok így, hanem még jó sokan.
Találtam Pinteresten egy képet hogy a srác az IKEA-ba vett egy lámpa tartót, a búrát levette róla, és tökéletesen megfelel a célnak. --> KATT
Ezt az itthoni IKEA-ba is lehet kapni: REGOLIT Állólámpa, fehér, feketeVan esetleg valakinek tapasztalta hasonló megoldással? Néztem azt is hogy sokan a plafonra fúrnak fel kábeltartót, mondjuk 2-3db-ot. De nekem az a baj hogy mobilnak kellene lennie. Mert amikor nem játszok akkor nem kellene hogy lógjon a kábel. Ezért szerintem ez a megoldás tökéletes lenne. Mit gondoltok róla?
http://techblog.steelseries.com/2016/05/11/ikeasavedmefromdyinginvr.html
-
a2d2
addikt
válasz
#48613632 #21473 üzenetére
Igen, közben olvastam olyan kommentet aki belerakott 100+ órát a Skyrim-be és közel tökéletesre értékelte a dolgot.
Simán lehet hogy egy-egy tesztnél konfig limit vagy wifi gyengeség van a háttérben.
Én rengeteget Elite Dangerous-ezek mindenféle probléma nélkül. A 60ms lag sem zavar. -
Vaze
őstag
válasz
#48613632 #21455 üzenetére
v2 koszonom
pitepeti71 Az hogy kell e combosabb,nem tudom.
Nem szeretnek a kozeljovoben gepet epiteni,azert gondoltam ra,hogy kicsit jobb gepet kellene epiteni.
Amugy milyen kartyara gondoltal meg?
Nem igazan szeretnek venni online,ha nem muszaly,ez a bolt,amit linkelek itt van nem messze, 5mile,szal betudok menni megvenni a cuccokat egybol.
Meg ha barmi gond van a cuccal,viszem vissza es cserelik,nem kell varnom meg posta jonn megy...
ehez mit szolsz? most nezem az oldalt,tegnap eleg sok kari nem volt meg bent -
barcalaci84
őstag
-
barcalaci84
őstag
válasz
#48613632 #21406 üzenetére
Inkább próbáld ki a vaktesztet amin nem lehet atmenni
LOL
Most kiprobaltam egy vacak USB fulessel is... Nem értem mirol beszélsz... Simán tudom honnan jön a hang csukott szemmel is...
Kíváncsi vagyok h rajzolod le h 10-bol 10szer csak véletlenül találom el honnan szól a zene...Laposföldhívő is vagy esetleg?
-
kiskuplung
őstag
válasz
#48613632 #21388 üzenetére
Szerintem sincs igazad, mert amúgy amit a fül felépítésével kapcsolatban írsz, az inkább a "fent és lent" irányok megkülönböztetésével kapcsolatos.
Itt van hozzá egy aranyos kísérlet
Shooting Down a Lost Drone and why Dogs Tilt their Heads
Szóval abydos "Azt viszont tudom, hogy térbeli hang az agyadban képződik, nem a hallójáratban. A hallójáratban nem képződik az ég világon semmi..." megjegyzése ilyen szempontból szintén nem igaz
-
abydos
aktív tag
válasz
#48613632 #21393 üzenetére
Tessék hangzseni, íme a vaktesztem (nézd is meg, mert úgy látom, hogy kattintani nem bírtál senki linkjére sem, csak észt osztani, hogy lehetetlen). De persze mi vagyunk a szektások, hát most a szektás bizonyít, hogy van isten -> https://youtu.be/4yWTdrkBjBs
(még direkt megvártam, hogy ne akkor jelöljek irányt, amikor a csóka felszólít, mert abból ki lehetne matekozni, hol van vader. Szóval még erre se foghatod.Mellesleg azt is meg tudom mondani, hogy az 5.1-ben miért hallod annyira jól az irányt. Mert az egész totál primitív. Persze, hogy ott jobban hallod, ha magad mögött van valami, mert úgy van bekeverve a hang, hogy az hangosabb legyen.
Már rég túl van ezen a technológia, már nem 5.1-ben vagy 7.1-ben kell számolni a hangokat, mert az limitált, hiszen csak 5 vagy hét helyről jön a hang. Már rég 360-nal számulunk, fölötted és alattad hangokkal is. Ennél már jóval fejlettebb már a világ, mint 6 vagy 8 hangkiadó eszköz...(#21392)
"Ha ez így lenne, akkor miért kellene a megfelelő elrendezésbe lerakni az 5.1, 7.1,9.1-et? Miért nem mindegy neki hogy hol vannak?"A hallójáratodban levegő van, ott nem lesz semmi, amitől hirtelen térhangzás lenne. Értsd úgy amit írtam, ahogy írtam, vagyis ott nem jön létre semmi. A hang máshol jön létre, jelen esetben a hangszóróknál, azt a rezgést pedig a levegő továbbítja, majd ezt az agyad teszi össze „térhangzássá”.
-
barcalaci84
őstag
válasz
#48613632 #21396 üzenetére
ne az én vaktesztemben bízz , hanem csináld meg magadon Márton első videójával... ha nem mész át rajta akkor komoly gond van és keress valami orvost...
kösd be a szemed , rakj fel egy fülest és kézzel mutasd honnan hallod... a melleted lévő hitelesítő személy ellenőriz (pl egy feleség vagy barát) én átmentem így simán és a feleségem is(nem kötöttem be a szemem csak becsuktam de isten bizony nem csaltam)
fogalmam sincs a témáról h mi és hogy működik , de ez tényleg működik... nem létezik h te nem hallod honnan jön a hang
-
barcalaci84
őstag
válasz
#48613632 #21391 üzenetére
eddig azt mondtad h csak a kép miatt tudod h honnan jön a hang és humbug az egész , mert vakteszten megbukunk
most meg máshonnan hallod mint ahogy a kép alapján gondolnád ? szóval csak működik a dolog és meg tudják csinálni h onnan halld a hangot ahonnan a készítő akarja...vakon is simán megy ...pl Márton első videójával könnyű vaktesztet csinálni...én átmentem -
abydos
aktív tag
válasz
#48613632 #21388 üzenetére
Egy, ha értenék hozzá, akkor tudnék neked jó magyarázatot adni.
De spoiler, nem értek hozzá, viszont mint használója a technológiának tudom, hogy működik. Nekem ennél több nem kell.Azt viszont tudom, hogy térbeli hang az agyadban képződik, nem a hallójáratban. A hallójáratban nem képződik az ég világon semmi...
-
Raymond
titán
válasz
#48613632 #21385 üzenetére
"Csak azon töprengjetek el egy picit, hogy mennyire egyszerű volna a régi stereo mozikat, egy egyszerű algoritmussal Dolby Atmos mozivá alakítani, teszem az £14.99-ért"
Ha az nem vilagos hogy az Atmos vagy mas HRTF mit csinal akkor talan nem kene diskuralni errol olyan vehemensen
Nem a sztereo jelbol csinal terhatast hanem az eredeti 5.1, 7.1, x.x jelet keveri le ket savra ugy hogy a pozicio informacio megmaradjon.
-
abydos
aktív tag
válasz
#48613632 #21385 üzenetére
"Csak azon töprengjetek el egy picit, hogy mennyire egyszerű volna a régi stereo mozikat, egy egyszerű algoritmussal Dolby Atmos mozivá alakítani, teszem az £14.99-ért.
"
Senki nem mondott ilyen baromságot, ne figurázd ki azt, ami csak a te fejedben létezik, nem áll jól.
Te ugyanazon kategóriába teszed azokat a hangfalakat, amiket fizikailag több méterre helyezel el a fejedtől, mint azt, amit közvetlenül a fejedre raksz.
Ezek játékok, eleve már térben megfelelő helyen születik meg a hang ez normál esetben sztereóban jön ki, virtualizációval viszont jó minőségű fülesnél már ahogy kell..
-
abydos
aktív tag
válasz
#48613632 #21370 üzenetére
VR-ban sokszor próbálom vakteszttel eldönteni, hogy az adott esemény előttem vagy mögöttem van. Rift, Go, Quest, Rift S, mindegyiknél 100% biztosan meg tudom állapítani, hogy hol mi van.
Volt anno 5.1-es fülesem egy pár napig, vagyis ami hardveresen 5.1 volt. Ritka szemét egy valami, egy olcsó sztereó füles is jobban virtualizálható térhangzásra.
Én is úgy gondolom, hogy nálad van gond, ha ezeket az irányokat te nem hallod.
-
barcalaci84
őstag
válasz
#48613632 #21358 üzenetére
És a psvr - hoz készült füles az miért nem jó?
Ha meg kevés a cv1 hangzás (koss), akkor nem is értem a problémádat... Keresel a piacon egy neked megfelelő minőségű fulest , lehetőleg cserélhető kábelest, meg ami kényelmesen rafer az S-re...
Biztos meg lehet találni a megfelelőt..
A koss arra való h olcsón meguszd és kapj egy árához képest meglepően jó fulest -
Raymond
titán
-
Raymond
titán
válasz
#48613632 #21372 üzenetére
Mondom, ha a 90-es evekben vagy leragadva akkor az lehet a problema, hogy a hang honnan jon azt a manapsag hasznalt algoritmusokkal siman megmondod es erre mar 10 eve is votl megoldas. Sot az ujabbak mar ket hangszoroval is megcsinaljak ezt, nem kell fules. Plusz az ujaknal a fejhez kozeli forrasok is jol lokalizalhatok, ezt peldaul a tobbhangszoros rendszerrel nem csinalod meg mert nincs hogyan - hianyzik a fine control a hangerohoz amig a fuledbe jut.
-
Raymond
titán
-
barcalaci84
őstag
válasz
#48613632 #21352 üzenetére
Igen kB ezek a legjobb címek viveporton és ez kB megmagyarazza miert mondtam le...
Első héten még próbálgattam a viveporton, azóta el se indítottam, mert van egy csomó minőségi játék, csak nem ittezekre már nem marad idő...
Úgyis lesz még ingyenes hónap, annyi pont elég belőle...A hang : Windowsban amúgy mire van állítva neked a hangzás? Dolby atmos for headphones szerintem elég jót hoz ki még a gyári megoldásról is.. (persze Bass boost bepipalva)
Az új vásárlók többségének szerintem nincs is baja veleA koss nekem bevalt... Rahajlitgattam és kész... Jobb min t a cv1 volt...es ugyanúgy csak felveszem... Gyak racuppan a fülemre...esetleg beigazitom az asszony után...
(amúgy a cv1 nekem is olcsón volt és az S több mint duplaja)
-
barcalaci84
őstag
válasz
#48613632 #21345 üzenetére
gyorsan merül , de mi ebben a zavaró...an 4db tölthető elem és kész... ezt cv1-hez is ajánlatos , csak ott ritkábban cseréli az ember... na bumm...azért vicc ezen fennakadni szerintem
cv1 -en mint mondtam elromlott a szuperfüles és vége ...jack dugó se volt úgyhogy szívás..nyilván az egyik ok h az S-en már nincs füles h tipushiba volt és a szerencséseknek még gari időn belül romlott el...ez nyilván azért nem tetszett az oculusnak , mert rengeteget kellett cserélniük
az S hangmegoldása szerintem se jó , de elég sokféle megoldása van akinek nem elég az "eredeti hangzás"
Saját füles , 3d nyomtatós megoldás, hajlítgatós parasztmegoldás vagy ott a psvr-hoz való mantis bionikde alapvetően funkcióját ellátja ...feleségemnek (aki a cv1-hez hozzá se szagolt ) pl semmi baja nem volt a füles néküli S-sel , hisz nem volt hiányérzete... aki minőségi hangzást akar , az oldja meg
-
kiskuplung
őstag
válasz
#48613632 #21340 üzenetére
December óta nyomom ezt a Viveportos témát, tényleg nem érdemes rá előfizetni.
Először egy 1 hónapos free triallal, aztán meg a Fallout VR miatt volt érdemes rá egyetlen egyszer befizetni.
De azóta full ingyen van ez a 2 hónapos lehetőség is, és én legalább 1 hónapja semmit se indítottam el rajta. Szóval 8 hónap alatt 3 hónap volt tökingyen. Ennyi idő alatt még az én lassú stílusomban is végig lehet vinni mindent. Ugyanis szerintem az ott lévő anyagok nagyrésze szemét, mint a Steamen. A minőségi VR cuccok Oculuson vannak.
Annyi haszna volt a Viveportnak, hogy kb 200 dollárt megspórolt nekem, amit így se a Viveporton, se az Oculus storeban nem költöttem el
-
barcalaci84
őstag
válasz
#48613632 #21343 üzenetére
Hangot megoldottam (egyébként nekem is meghalt a cv1 fulese) , van coverem, meg van tölthető elemem...
Jelenleg számomra nincs gyengepontja
Nekem nincs olyan elem amiben a cv1 nyerne... Egyedül a fekete lenne, de LCD tvhez szokott szememet nem zavarja, mert jobb a tv-m feketejenel
És jó döntés volt szerintem h a gyártók elengedtek az OLed - et
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen széket vegyek?
- Steam Deck
- További aktív témák...
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garancia ( ol
- Aki kapja marja Asus C201p Chromebook
- HP ProBook 640 G8, 1" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garancia (
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garancia ( o
- Creative Sound Blaster X AE-5 eladó
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron