- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dyingsoul #22762 üzenetére
Egy db arany hitelkártya elég lesz, vagy tudtad, hogy az UK-ban is van Provident?
Amúgy a kézlekövetéshez. Szerintem, ha ilyen precizen követhetők az ujjak, akkor könnyen kiválható a tumbstick, és a gombok is. Bizonyos újjtartásra, pl előre mutatsz a mutató ujjaddal, arra megy mondjuk, amerre mutatsz.* Nem tudom, mennyire működne, de amiket láttam tegnap, meg ma videókat, azok alapján működne.
A visszajelzéshez meg kesztyű kell, és ennyi. Vinom kesztű, akár selyemből, a vibrálást meg mondjuk pici áramütésekkel oldaná megNa jó, ez hülyeség, de gondolom megoldható a vibra.
szerk:
Közben olvasom, hogy Raymond is megemlítette. Akkor csak nem egy elveszett ötlet. -
abydos
aktív tag
válasz
Dyingsoul #22762 üzenetére
Óóóóóó, ha tudnád, hogy nézett ki az eredeti kommentem, akkor ezt elfogadnád, mint léleksimogató, kedves komment (de tényleg a komment felét töröltem a személyeskedés miatt)
Pont miattad meg amiatt fogtam vissza magam, mert itt mindenki olyan békepárti én meg azonnal kimondom hangosan, ha valami szúrja a szemem és csak toxiknak tűnök.
Sajnálom, egyszerűen van itt kb 3 ember, akik ha írnak valamit, akkor tudom, hogy fel fog menni bennem a pumpa, de nincs tiltás opció, pedig esküszöm használnám, mindig használom máshol, hogy ne csesszem fel magam és ne írjak le dolgokat úgy, ahogy néha kikívánkozik belőlem. De amúgy nem vagyok haragtartó, szóval nem azért húzom fel magam, mert utálom az embert, hanem átlagban amit ír, az zavar. Ennél finomabban tehát nem ment
Ha van valami böngésző bővítmény erre vagy valakinek van kedve írni, akkor csak szólok, hogy lenne rá igény
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Synology NAS
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- TELJES Gamer Setup PC + Gamer Billentyűzet + Egér + Fejhallgató + Monitor (TV)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- GAMER PC! Ryzen 5900X / RTX 3090 24GB / X570 / 36GB 3600MHz / 1TB Gen4 / 750w! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Graphite Gray, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Garanciális
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest