Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
AeSDé Team
őstag
válasz
Sirandrish #56501 üzenetére
Nekem is ma jött meg a Bobovr M3 Pro, nagyon kényelmes. Nem volt vám, meg semmi extra költség. Egyelőre a Q3 akkuját szépen szinten tudja tartani Beat Saberezés közben.
Egy gondom van csak vele, nekem időnként statikus zúgás hallható, amikor bedugom a fejpánton lévő akksit a Quest 3-ba. Ha kihúzom elhallgat, ha visszadugom ismét zúg. A zúgás hallhatóan magából az akksiból jön, feltételeztem hogy esetleg a hangszóróval van valami interferencia, ezért próbáltam a hangszórótól messzebb elvezetni a kábelt, ez nem oldja meg. Ami viszont segít az az, ha igazgatom az akksit a kontakt pineken. Néha jobban zúg, néha kevésbé, néha szinte teljesen csendben van. Talán valami kontakt hiba okozhatja? Nekem ez az első Bobovr termékem, más headseteknél nem tapasztaltatok hasonlót?
Szerk: nem a Quest hangszóró zúg, hanem a Bobovr akksi. Csak azt hittem, hogy a hangszórók. Csak akkor zúg, amikor a Quest nem alszika, tehát megy a képernyő.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest