- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
Vektast #55398 üzenetére
A CPU it aranylag mindegy meg ha jo is hogy valamivel gyorsabb lett, a lenyeg a GPU-nal van ami kb. 2.5x gyorsabb. Ez az ami sokat dob rajta es ez az oka hogy a sok uj Q3 upgrade-nel a dinamikus arnyekokat implementaljak a nagyobb textura felbontas mellett. Az elobbit a gyorsabb GPU az utobbit a tobb RAM teszi lehetove.
-
Vektast
aktív tag
válasz
gulasoft #55395 üzenetére
Csak mindenben jobb mint a q2 és a felét nem is nézted.
Jajj de aranyos vagy ahogy próbálod védeni a játékszeredet.
Az MR majd valamikor akár jó is lehet, azok alapján amiket láttam techdemó szintű dolgok vannak csak rá. Ezért se szeretnék early adopter lenni. Majd szépen kiforrja magát aztán beleülök a tutiba mint a Q2-nél. Amúgy a procija nem lett 2x gyorsabb, 25-30% lett "csak" a Q2-höz viszonyítva a fejlődés 3év alatt.Raymond:
Köszönöm, holnap ránézek.fatal`:
Igen rövid az objektívan és egyértelműen kimondható dolgok sora VR-al kapcsolatban mert eltérően érzékeljük a dolgokat. Nekem az SDE szembeötlőbb de lehet neked nem lesz az. Ki kell próbálni mert úgyis az a fontos hogy neked jó legyen. Én csak leírtam nekem milyen volt. Sztem simán szokható. -
fatal`
titán
válasz
gulasoft #55380 üzenetére
Nem azzal van a probléma, hogy ne gyorsulna. Mosott ocsmányság lesz tőle a kép. Persze ez is egyéni, hogy kit mennyire zavar.
#55381 A snapdragonost nem próbáltam, a többit tudom és egyet is értek veled.
#55393 Ennyire látszik az SDE? Q2-nél nem nagyon észrevehető szerintem. Vagy legalábbis engem nem zavart. -
gulasoft
őstag
válasz
Vektast #55393 üzenetére
Tehát bementél megnézted kívülről, felvetted, megállapítottad, hogy nagyobb a fov meg eltűnt a kicsi sweetpot, de nem váltottál át ar-re ami az egyik legnagyobb dobás (a mélységérzekől szobafelmérésről nem beszélve) és ezek után megállapítottad, hogy nem nagy dobás. Csak mindenben jobb mint a q2 és a felét nem is nézted. (azt persze nem láttad, hogy 2* gyorsabba proci)
-
a2d2
addikt
válasz
barcalaci84 #55390 üzenetére
Na azt nem is néztem, tényleg összekevertem ott
Természetesen a ghostingra gondoltam, hogy sokkal feltűnőbb volt nekem is régen mint most. -
Vektast
aktív tag
Ma voltam Londonban egy Curry-ben ami olyan mint itthon a Media Markt és oda ki volt téve a Q3 demo. Ami meggyőző volt az a súlya illetve ha az AW2 tényleg úgy fog kinézni mint a demóban akkor le a kalappal.
Ami csalódás az az SDE mivel tisztább a kép könnyebben észreveszed mint Q2-nél.
A FOV jobb valamivel de nem egetrengető. MR-t nem demózták, próbáltam kocogtatni de nem váltott át.Összeségében majd beszerzek egyet ha akcióznak rajta mondjuk egy 100 gbp-t, de nincs meg ezekután az a must have érzés.
-
barcalaci84
őstag
abban ahsz-edben megint összekevered a két dolgot
az asw-s ghosthing sswnél is meg van pl 90hz-en
120Hz-en közel tökéletes és ha a 60 fps-t simán tudod tartani
szerintem jobb mint 72hz-en játszani (és ugye a 72 hz még többet is kér a géptől)dlss-től fsrtől számomra túl zajos lesz a kép (sose használom) , míg az sgsr highrol szerintem igen jó minőségben tud skálázni ...
-
a2d2
addikt
válasz
barcalaci84 #55388 üzenetére
Ha nem is tökéletes de ennél pl mindenképpen jobb most: [link]
-
barcalaci84
őstag
válasz
Danecay #55383 üzenetére
A VD -ben ez két külön dolog..
Az ssw olyan mint az asw , ugyanazt csinálja csak itt a snapdragonos proci végzi. És 120Hz-en gyakorlatilag tökéletsenek érzem.
12Hz ssw mellett nincs meg az a ghosting amit megszokhattunk a reprojectionnél...itt ugye a gépnek csak 60fpst kell kisajtolnia magából... az asw-re nem egy el így számítási kapacitásA snapdragosos super resolution egy másik story: ott felskáláz godlike felbontásra a snapdragonos proci (q2-nél ultrára) Highról szvsz szuperül működik és minőséginek hat.
-
-Rolika-
senior tag
Tegnap megjött a Pico 4-em és azt szeretném kérdezni, hogy a lencsét mivel szoktátok tisztítani?
-
kevike576
senior tag
válasz
barcalaci84 #55381 üzenetére
Igazából így éri meg a dolog egy UK shipping adress-el...ez már nem 10-15 ezer lesz szvsz
-
-
Danecay
addikt
válasz
barcalaci84 #55381 üzenetére
"Asw és ssw közt pedig én ott látom az előnyt H a fejszett számolja, az asw-nel pedig a gép."
Igen, amennyiben ez így történik akkor ott a pont és PC VR esetében és van értelme a Quest-be épített hardvernek a dekódoláson kívül és nem a PC-t terheli. Mondjuk még mindig nem tudom, hogy ez a Snapdragon-os cucc, az az ASW-hez hasonlóan, köztes frame-t generál, vagy pedig képet skáláz fel, mint pl. az FSR vagy a DLSS.
-
barcalaci84
őstag
válasz
fatal` #55378 üzenetére
Fsr és dlss nálam is kizárva. A snapdragonos teljesen jó tud lenni szerintem.de nyilván nem potatorol felskalazas.
Asw és ssw közt pedig én ott látom az előnyt H a fejszett számolja, az asw-nel pedig a gép.Ott érdemes pl használni szerintem ahol még a 72 hz-t is nyögvenyelősen tudod tartani.kevike576: nálam kb 10-15 ezerrel dragabbra jön ki a matek , de te tudod....
-
gulasoft
őstag
válasz
fatal` #55378 üzenetére
Én p.l simán bekapcsoltam a dlss3-at a hitmanben és megugrott a frame szám 75%-al. De abban benne van alapban.
A Luke Rossos modok pl. nem tudják megoldani ezeknek a frameknek az elkapását ott csak a dlss2 használható.
Kipróbáltam az fsr-t is hát felszállt a videókártya úgy pörögtek a ventik, látszik, hogy az nvidiák nem erre vannak kitalálva, hanem a dlss-re én azért olyan nagy különbséget nemláttam. Na majd most! -
kevike576
senior tag
válasz
barcalaci84 #55370 üzenetére
1 forinttal drágább, azért remélem az még nem kizáró ok ..
ez benne van itt is a pakliban.. -
fatal`
titán
válasz
Danecay #55359 üzenetére
Ez frame generation és ASW-nek hívják. Két képkocka közt megpróbálja kiszámolni, hogy mi lenne a köztes. A hátránya, hogy ghostingot okoz, engem ez 60 fps / 120hz-en is zavart, így inkább használtam 72hz-en az eszközt még a 3080-nal.
Van felskálázás is, de szerintem akkor már jobb levenni a felbontást. Bár nem próbáltam, de az FSR és a DLSS is hányásronda VR-ban.
-
a2d2
addikt
válasz
gulasoft #55360 üzenetére
Dehogy kell egyesével. Én pl az imént állítottam kicsit magán az Asgard's Wrath-on. Pedig lehetett volna ott is az hogy leveszem VD-t medium alá, de akkor meg tényleg mindig ide-oda kellene állítgatni.
Szerintem lőjj be VD-n egy olyant ami a játékok 80%-hoz jó és a maradék 20%-ot pedig vedd vissza játékon belüli beállításokkal.
Na, kíváncsi leszek mit szólsz hozzá. Tudok szerintem jönni ma este, meg tudok hozni új embert is ha ráér. -
a2d2
addikt
válasz
barcalaci84 #55372 üzenetére
Na várjunk csak, ilyeneket tudunk mi is generálni? Csak mert most húzta be haverom friss Quest 2-es tulajként a walkabout-ot egy idegen 25%-os referallal.
-
-
kevike576
senior tag
válasz
barcalaci84 #55352 üzenetére
Szvsz itt már nem a 10-15 ezer forint a probléma, hanem hogy 512Gb-ből nincs..
-
AeSDé Team
őstag
Subnautica-val számomra elfogadható grafika mellett "medium" felbontáson kb. 75 FPS-t tud tartani a 3080, ezért kipróbáltam a 120Hz + interpoláció + felskálázás módszeredet.
Az interpolációt használva furin néznek ki bizonyos elemek, főleg a UI-on vettem észre hogy fej forgatáskor "ugrál" a kamera után, ahelyett hogy egy smooth mozgás lenne.
Nekem sokkal gyomorkímélőbb megoldás az ha leveszem 72hz-re a képfrissítést. Majd kipróbálom más játékokban is.A felskálázás viszont tetszik, köszi a tippet!
-
Raymond
titán
válasz
barcalaci84 #55365 üzenetére
Nincs meg a Q3-hoz igazitva a szoftver (nem tudom min dolgoztak akkor a launch elott) igy a max felbontasok ugyanazok mint Q2-nel es valamilyen oknal fogva a 120Hz is hianyzik. Igen, ez encode resolution width itt 4128 es elmelesilet ezt automatikusn kene hogy csinalja, de mivel a tobbi ertek se passzol szerintem ez se es meg mindig 3664-ben kodolja es kuldi a stream-et ha a default-on hagyod.
-
gulasoft
őstag
válasz
Raymond #55363 üzenetére
És airlinkben ilyen nincs? Játékoknál szoktam állítani a dlss2-őt, meg ami bírja a dlss3-at, de pl a luke rossos modokban a dlss3 nem használható. A VD-vel az a baj, hogy jobban kezelte a router lassúságát, de pl valheimben vágtam a fát, és mikor visszahúztam a baltát akkor vágta a fát. Elég idegesítő volt.
-
Danecay
addikt
Szia!
Amiről itt írsz "Viszont ezzel a 120Hz + interpoláció + snapdragon felskálázással maga a gép ugye 60 képkockát számol ki, ráadásul alacsonyabb felbontáson, minden mást a fejszett végez utána." ez a Quest 3 sajátossága, vagy létezik ilyen Q2-nél is? Vagy honnan jött ez, mert korábban nem hiszem, hogy olvastam volna snapdragon felskálázásról?
-
Raymond
titán
válasz
gulasoft #55355 üzenetére
Ilyen nincs mert ez jatekfuggo. Peldaul VD-ben HL Alyx-hoz HEVC 10bit 150Mbps a jo egy Dirt Rally 2-hoz pedig H264+ 400Mbit mindketto 90FPS-el es olyan felbontason amit a kartya bir ami szinten jatek es a jatekbeli beallitastol fugg.
A 150Mbps fole nem mennek mert elszall a decode latency. A felbontast es a jatekot ugy allitsd be hogy lehetoleg az FPS-hez szukseges ido kb felet hasznalja a jatek, tehat a Game Latency a VD-ben (vagy a Frame Latency a SteamVR-ban) 5-6ms legyen 90FPS-nel ahova 11.1ms a frametime. Ekkor lesz meg a minimalis total latency ami 34ms es 46ms kozott ugral majd, de zomeben 34ms kene hogy maradjon.
Game - 5-6ms
Encode - 3-5ms
Transfer - 4-5ms
Decode - ezt lehetoleg 10-12 korul tartaniA decode latency pedig a felbontas es a bitrate kombinacioja. Peldaul ha a max 200Mbps Godlike lenne akkor a ugyanolyan bit/pixel eleresehez az alacsonyabb felbontasokon nem kell 200Mbps. Peldaul Ultran-n eleg a 150Mbps, High-on pedig 120-130Mbps. Itt mar aztan siman 10ms alatt van a decode latency.
-
gulasoft
őstag
Mondtatok már annyi okosságot itt hogy lehet egy 4060-at is nagyon jól belőni, de kb 20 hozzászólásban.
Megtenné valaki, hogy akár kitűzve az oldal elejére VD-hez és Airlinkhez is leírná miket kell beállítani úgy, hogy a legjobb felbontást és fps-t kapjuk, felskálázást hol kell állítani , nem a különbőző dekódolásokat kelljen hasonlítani.
Valami hasonló formában:Airlinknél a konfigurációs file-ba Bitrate.....,
VD-nél a beállítások..... -
gulasoft
őstag
válasz
barcalaci84 #55352 üzenetére
A baj az, hoögy ha uk-ból hozod, oda kell visszaküldeni javítani az nem annyira gyors és olcsó.
-
-
kevike576
senior tag
válasz
barcalaci84 #55349 üzenetére
azért b*ki, nem mindegy hogy 27% vagy 40% ....
-
a2d2
addikt
Közben találtam rá megoldást, ha kell valakinek. Az engine.ini-t kell kiegészíteni vele, a felső rész a TAA-t javítja hogy ne legyen full homály a kép, az alsó az árnyékokat veszi lejjebb amivel nagyrészt megszűnnek az FPS droppok. Én kipróbáltam gyorsan, ránéztem ugyanarra a részre, átmentem isten formába és semmi mikroszaggatás nem volt már.
[SystemSettings]
r.DefaultFeature.AntiAliasing=2
r.TemporalAACurrentFrameWeight=0.2
r.TemporalAASamples=16
r.TemporalAASharpness=3.0
r.Tonemapper.Sharpen=3.0r.LightFunctionQuality=0
r.ShadowQuality=0
r.Shadow.CSM.MaxCascades=1
r.Shadow.MaxResolution=512
r.Shadow.RadiusThreshold=0.06
r.Shadow.DistanceScale=0.6
r.Shadow.CSM.TransitionScale=0 -
Danecay
addikt
válasz
evitiguF #55337 üzenetére
Szerintem nem mondok nagy hülyeséget azzal ha azt mondom, hogy ami jó a Q2-höz az jó a Q3-hoz is. Én korábban az Aliexpress-ről rendeltem, amiről írtam is itt #51885 Danecay, amit később ez a hozzászólásom követett #51908 Danecay, amiben Raymond egy nekem adott válasza #51717 is idézve van, így kb. úgy össze is foglalja a tudnivalókat.
3m-es kábelt olyan 3000 Ft magasságában is lehet már venni.
Amennyiben a Q3-nál változott volna valami ezen a téren, kérem javítsatok ki, bár nem hinném -
kevike576
senior tag
válasz
BusinessGuy #55300 üzenetére
Poénból rákérdeztem UPS-nél, és azt mondták mivel ez adattárolós eszköz, ezért ennél nincs VÁM fizetés, csak a 27% ÁFA + kezelési költség (~7000 HUF)! Érdekes...
-
válasz
Ez a fent is említett Alzás kábel: link
Rövid, de cserébe nem túl vastag. A burkolatát nem mondanám puhának, de jobb minőségű mint az átlag kábel. Kipróbálni teljesen jó lesz, esetleg ha fent van a gép az asztalon, és ki tudod fordítani, akkor valamelyest lehet vele mozogni. Én sokat szimulátoroztam vele a gép előtt ülve, arra tökéletes szerintem, roomscale-re nyilván nem ezt kell venni. -
-
Mortel
senior tag
Sziasztok!
3080 elég lehet a Q3-hoz MsFs 2020-leginkább és nem szeretnék teljesen minimum grafikán repülni, nyilván az ultra sem cél, de egy medium igen.
Ahhoz elég lehet, vagy inkább valamelyik a 4-es szériából?Köszönöm előre is!
-
kevike576
senior tag
Csütörtökön jön ki:
The 7th Guest VRSajátos atmoszférája lesz ennek a game-nek...
AWESOME! Finally a great VR horror game! The 7th Guest VR - YouTube -
kevike576
senior tag
Szokásos IVRy helyzetjelentés:
Another step for PSVR2 on PC. iVRy has made the PSVR2 recognized under windows. : r/virtualreality (reddit.com) -
Raymond
titán
válasz
Ha csak kiprobalni akarod akkor barmilyen USB 3.0 kabel jo lesz. A hivatalos kabel "varazsa" az hogy 5m hossza ellenere vekony es hajlekony mert az adat fenyszalon megy at es rez csak az aramnak kell. A zome 3rd party 5m kabel vastag es nem hajlekony mert 5m kell ez. Van valami vekonyabb 3rd party is ami hasonlo a gyarihoz, de most nem tudom az Amazon-on melyik lenne az.
-
evitiguF
senior tag
válasz
Raymond #55334 üzenetére
Csak ki szeretném próbálni, hogy egyáltalán milyen.
Egy usb kábel olcsóbb, és lehet lenne is kéznél.
Utána persze lehetne az AX-es router, ha bejön, meg bírja a gépem, stb.
Továbbra is a kérdésem, milyen alternatívája lenne pl. az amazonon az USB kábelnek.
[link] egy ilyen szettem pl van, ebből a kábel jó lehet? -
blountex
senior tag
Akinek volt Q2 és lesz Q3-a érdekelne, hogy mennyire számottevő a különbség, van e annyi plusz, hogy megéri váltani?
A verzió: Várok Q3ra még, míg lejebb megy az ára. Úgy se idén vennék VR-t
B verzió: Ha nincs akkora különbség jó lehet a Q2 is, 100e körül már hozzád vágják.Rég nem VR - eztem, de kezd fejlődni a technika egyre jobb kinézet (pl sí szemüveg forma ami már nem olyan vastag) plusz felbontás.
Ami még hiányzik a szemkövetés ezt azt hiszem a Q3 se tudja még .
Az AR még nagyon gyerek cipőben jár, de legalább a Q3 is tudja már.Játékok:
Biztos van pár jobb cím amit érdemes végigvinni, de Half Life Alyx óta nem hallottam semmi nagyobb durranásról.... -
izomman1
senior tag
Nekem most azt írják ma este 8 ra kapom... létezik ez?Este 8 kor kiszállítás?
-
-
evitiguF
senior tag
Q3 pc-hez összekötése USB-n kereztül, milyen alternatívák vannak az Oculus Linken kívül? 100eurot egy kábelért sokallok.
-
a2d2
addikt
válasz
Bagoly81 #55331 üzenetére
Ehhez a HMD-hez megéri leváltani az öreg routereket mert tényleg nagyon flott már a vezeték nélküli PCVR. Akár egy 20e-es router is megteszi, nekem is kb olyan van.
A gépet pont hogy nem izzasztja a fenti beállítás, hanem leveszi a válláról a terhet.
Te most ugye fix 90 képkockát számoltatsz nagyon magas felbontáson vele.Viszont ezzel a 120Hz + interpoláció + snapdragon felskálázással maga a gép ugye 60 képkockát számol ki, ráadásul alacsonyabb felbontáson, minden mást a fejszett végez utána.
Asgard's Wrath-nál most tapasztaltam egy kis hibát. Epic-re van minden állítva és most jutottam el a medvés részhez (szerintem még nagyon sok vissza van, nem hiszem hogy december közepéig én ezt ki tudom játszani) és itt mikor átmentem isten formába akkor recegett a kép. Gyanítom hogy nem volt képes ennél a résznél a 3060TI a fix 60FPS-s sem produkálni. (Quest 3 óta eddig az öreggel voltam bent ilyen zárt csarnokokban, ott meg sem kottyant neki a fix 60 FPS). A virtual desktop medium alá nem nagyon mennék már, szerintem inkább a játékban lejjebb veszek majd valami beállítást. Ha valaki kísérletezett már vele mi az amit leginkább érdemes visszavenni írja meg. -
Bagoly81
aktív tag
vasárnap tudtam szerezni egy quest 3 at, előtte volt már nekem rift, cv1, és quest2-m
az utóbbi időben nagyon keveset használtam quest2 öt, elkezdtem elengedni, igy aztán nagyon örültem ennek az újnak.
és az újról, egy kis felületes véleményt mondanék szakszavak nélkül.
ez egy komplett generáció ugrás q2-ről.Kép éllessége kiváló, persze a felbontáson mindig lehet javítani. de a q2 -höz mérten nagyon. már hajlandó vagy szöveget elolvasni , nem ilyen folyam massza.
filmet nézni, már -már nem is olyan rossz, kb mint egy régebbi projektoron néznéd.kéz pontossága is javult, jóval érzékenyebb, és szerintem jobban frissített is, valahogy gyorsabb ,pontosabb a kézmozdulat. gondolom a fényviszonyok itt is fontosok azért.
pcvr : max felbontáson 90 hz en használom, van egy 7900xtx-em, meg egy 5800 as amd-m. mostanra kb sikerült rendbe rakniuk a rendszert sokáig nagyon gyenge volt. dirt rally- és az alxy-et próbáltam, mind 2 max beállításokkal. hát kb instant waa. a kép élessége, és "szépsége" elvarázsolt. , ujra akarom játszani igy mind2 játékot.
A q2 öt-t szögre akasztottam.
sosem fogom már használni. és az hogy végre a szemedre tudod állitani, ilyen pitiáner megoldással, q2-nél is alapnak kellett volna lennie. -
BusinessGuy
őstag
válasz
Raymond #55327 üzenetére
Lelőttem questet mert dolgom volt, addig feltettem tölteni. Úgy fest a hiba nálam volt, amint indult a gép most nekem is beadta hogy miket akarok telepiteni és ott már szerepelnek a cuccaim.
Fura nekem első startra ez nem volt, és már appban is tudom installozni őket. Megvagyok köszi.
-
Raymond
titán
válasz
BusinessGuy #55326 üzenetére
Igen. Mielott irsz nekik, a Quest-en nyisd ki a Library-t, kattints a keresore es jobbra fent a filtert allitsd a "Not Installed"-ra. Ott sincsenek benne a listaban?
-
Raymond
titán
válasz
BusinessGuy #55323 üzenetére
Minimum a Lands End nekem is meg a Go-rol van, de lehet 1-2 masik is.
-
a2d2
addikt
válasz
BusinessGuy #55323 üzenetére
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣀⣀⣀⣀⣀⣀⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣀⣤⣶⡿⠿⠛⠛⠛⠛⠛⠛⠻⠿⣶⣦⣄⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⣠⣾⠟⠋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠉⠻⣷⣦⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⢀⣾⠟⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⣷⡄⠀⠀
⠀⠀⢀⣾⠏⠀⠀⠀⢠⣿⣇⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⡄⠀
⠀⠀⢸⡿⠀⠀⠀⣰⣿⠛⢿⣦⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢹⣷⠀
⠀⠀⣿⡇⠀⠀⣸⡿⠁⠀⠈⠙⠿⠿⣶⣶⣶⣶⣦⣤⣄⣀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⠀
⠀⠀⣿⣧⣤⣰⣿⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠉⠙⠻⣷⣄⠀⠀⢸⣿⠀
⠀⠀⢸⣿⠙⢿⣿⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣀⠀⠀⠀⠈⣿⡆⠀⣼⡟⠀
⠀⠀⠈⣿⡀⠘⣿⡆⠀⠀⢀⣀⣤⣶⣶⠿⠿⠛⠛⣿⡆⠀⠀⢸⣿⣾⠿⣷⡄
⠀⠀⠀⣿⡇⠀⣿⣧⣴⡾⠟⠛⠉⣁⣠⣤⣶⣶⠿⠿⠿⣷⡆⠸⣿⠁⠀⣿⡇
⠀⠀⠀⣿⡇⠀⠘⠛⠁⠀⠀⠀⠿⠟⠛⠉⢀⣀⣤⣤⣶⣿⡃⠀⠀⠀⣼⡿⠀
⠀⠀⠀⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣤⣶⡿⠿⠛⠉⠁⣀⣿⡇⠀⢰⣿⠟⠁⠀
⠀⠀⢠⣿⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠁⢀⣠⣴⣾⠿⠿⣿⡄⠀⣾⡏⠀⠀⠀
⠀⠀⣼⡏⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠛⠋⢁⣠⣴⣾⠟⠁⣼⡟⠀⠀⠀⠀
⠀⣸⡿⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣤⣾⠿⠛⠉⠀⢠⣾⠟⠀⠀⠀⠀⠀
⣰⣿⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣴⡿⠋⠀⠀⣀⣠⣾⠟⠋⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠛⠃⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣠⣶⣿⣿⣶⣶⡾⠿⠛⠋⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠻⠟⠋⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -
a2d2
addikt
válasz
BusinessGuy #55320 üzenetére
Én a telóról is tudtam küldeni telepítést az eszközre meg ugye a Questen belül is simán ment.
-
Raymond
titán
válasz
BusinessGuy #55318 üzenetére
Ott ahol "Installed" van az telepitve van, a masik ketto nincs mert nem akartam, de ott vannak azok is es tudnam telepiteni.
Szerintem irj a support-nak.
-
a2d2
addikt
válasz
BusinessGuy #55318 üzenetére
Én tegnap telepítettem régen megvásárolt drop dead-et meg Death horizon-t minden probléma nélkül. (mindkettő kapott Quest 3 ráncfelvarrást).
Ha valaki ki akarja próbálni valamelyiket multiban akkor holnap lehet róla szó. -
Raymond
titán
válasz
BusinessGuy #55311 üzenetére
Ez nekem mind megvan a "Drop Dead"-en kivul:
Death Horizon - Installed - a Reloaded verzio
Lands end - Not Installed
Bait! - Not Installed
End Space - Installed
Dreadhalls - Installed -
Raymond
titán
válasz
BusinessGuy #55306 üzenetére
Nem tudom mik ezek amik hianyoznak, de az osszes Quest 1 cuccom ott van. Amikor a Go Store tamogatast beszuntettek akkor ki volt valasztva valamennyi app amit at lehetett vinni limitalt ideig. Abbol nekem van egy mareknyi es azok is ott vannak.
Dobj be par peldat hogy mit nem talalsz.
-
kevike576
senior tag
válasz
BusinessGuy #55300 üzenetére
Jaja, azt vágtam, hogy nem rakta hozzá a VAT-ot, ez valami error lehet..a dátum viszont beszédes.
Geizhals-on mindenhol okt 31.-et igérnek.
Btw. van valami noneu kalkulátor az ilyen rendeléseknél? -
-
Raymond
titán
válasz
BusinessGuy #55303 üzenetére
Ami mar a fiokodhoz van kotve ahhoz egy "Get" gomb lesz a Store-ban nem az ara, nezz meg parat amirol tudod hogy megvetted regebben.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
kiskuplung #55302 üzenetére
Bekapcsoltam, összehozatott a telefonommal, közben update-elt. Pár bemutató. És már a menüben is voltam.....Nekem ennyi volt.
-
kiskuplung
őstag
válasz
BusinessGuy #55294 üzenetére
Amikor bekapcsoltam, bejött egy menü, amiben sorban be tudtam pipálni, hogy miket telepítsen a meglévő appokból.
Az MR egyáltalán nem parasztvakítás, elég fény mellett nem olyan szemcsés a kép, én mosogatni tudtam benne, de kipróbálok majd egy hagymás rántottát a hétvégén
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Wii U
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- HP EliteBook 840 G10 i5-1350P! ÚJ, Fóliás gép!
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" / M1 / 16GB RAM / 1TB SSD / Asztroszürke / Garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával