- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
Aki gyári akkus Elite Strap-t akar venni az várjon, mert nagyon sok panasz van arra, hogy pár nap használat után nem lehet feltölteni, vagy csak pár másodpercre csatlakozik a HMD-hez. Természetesen én is belenyúltam, nálam 4-5 nap használat után adta meg magát. Lemerült 0%-ra, narancssárgán és zölden villog a kontroll led és ennyi, feltölteni nem tudom...
A support úszik, nem tudnak mit mondani rá, egyelőre fogalmuk sincs róla, hogy hardveres, vagy szoftveres a gond.
Aki már esetleg belefutott ebbe, az itt verheti a tamtamot: [link]
Még jó, hogy én ugattam, hogy nem szabad az első 3 hónapban semmilyen műszaki terméket megvenni már...
-
Raymond
titán
A Quest 3 wifi streaming problema (fle es le ugralo link speed) temahoz: [link]
-
VincentVG
senior tag
sziasztok, uj bontatlan quest 3 / 128 --- 230.000 HUF kornyeke kb egy okes ar? mennyire lehet levinni amazonos rendelessel? 200-210kb? es az orok kedvenc kerdes az ev ezen szakaszaban: lesz erre most valahol black friday?
( tudom ugyanitt lottoszamok is )
-
fatal`
titán
válasz
ericdrawen74 #56480 üzenetére
Ugye ezt nem a headsetre tervezed rögzíteni? A nyakad nem köszöni meg a 1,5 kilót.
Mondjuk ekkorát én zsebbe se tennék játék közben.
Samsungnak van 25W power bankja, két Type-C-vel, én ilyet tervezek rátenni majd. De előtte kipróbálom majd a régit, hogy 15W-on PCVR mellett tudja-e tartani USB-A-n. Legalábbis elvileg támogat Qualcomm QC-t is a Quest, ha jól emlékszem.
-
kevike576
senior tag
válasz
Sirandrish #56485 üzenetére
Nem válik az el, csak ott már nincs tapadó elem. Ahol van , ott fogja rendesen, ez nem para. Viszont nyomtam 20 perc asgardot airlinkkel, és a bobovr aksi tartotta a Q3 töltöttséget ! Ez kellemes meglepetés ! Így viszont a powerbankos bobovr aksiba dugás működhet is
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #56485 üzenetére
Leszedhető és jár hozzá alapból egy másik fajta szivacs is oda, nem?
-
Raymond
titán
válasz
Sirandrish #56482 üzenetére
Ebbe nem akartam belemenni, en maradtam annal hogy tolti vagy nem
Gondoltam a kollega tudja hogyan es hova akar majd masfel kilot elhelyezni
-
kevike576
senior tag
válasz
Sirandrish #56482 üzenetére
Azt énis figyeltem, az már 3x Q3...
A bobovr aksi USB-C töltő csati felfelé néz. Ha abba dugom a powerbankot, akkor is tartja a töltöttséget a Q3? Lehet nem, mert 2,6Ax5V nem elég a Q3nak...na de úgyis kipróbálom
-
Sirandrish
legenda
válasz
Majd másfél kiló?
Én még a 700grammoson is erősen gondolkodtam, de mondom ülő játékra jó lesz -
Raymond
titán
válasz
A spec szerint igen.
-
ericdrawen74
senior tag
Ez a powerbank jó lehet a Q3-nak?
-
kevike576
senior tag
válasz
Sirandrish #56475 üzenetére
Thx, akkor neked se kell sokat idegeskedni már
Sajna a kisebb aksival jött úgy néz ki. Már most valószínűsítem, hogy nem ezzel fogom használni huzamosabban.
-
kevike576
senior tag
Doboz kicsit megsínylette a Kínai repülő utat
-
Márton
nagyúr
Anno írtad Skybox-ra:
"Úgyhogy letöltöttem és lejátszottam skyboxban: szerintem tökéletes."
Én is megnéztem friss Q3-on és nálam riccen minden 10-20 másodpercben.
Nálad nem?! Du. megosztok egy hosszabb, egyirányú mozgást is.Sőt, megnéztem Moon vr-ben, Pigasusban, Deo vr-ben. Eredmény?
Mindben riccen itt-ott. Nem értem, ha egy jól megírt játék végig vajsima, akkor egy hardveres videódekódolás és képernyőre rajzolás miért nem tud perfekt lenni?Aztán találtam valamit.. Igen, a $30-os lejátszó. Talán nem véletlenül ennyi. Ugyanis itt nincs riccenés! Bravo 4XVR!
És még usb-ről (sd kártya, pendrive..) is viszi a filmeket nemcsak fat32/ntfs rendszerről (moonvr), hanem exfat-ról is! Gondoltak a mac-esekre!
-
bali777
aktív tag
válasz
barcalaci84 #56417 üzenetére
Köszi, lehet kipróbálom
-
a2d2
addikt
válasz
Aby_2014 #56468 üzenetére
Jók így Quest 3 alatt a 2D-s játékok? Lehet én is tolok egy Heroes 3-at
Ma játszottam egy passthrough-s Demeo-t, egy szintet végignyomtam és elmentettem. Utána skybox alól megnéztem szintén passthrough-ban a 40 perces tengeri őshüllők 3D-t és nem tapasztaltam hogy annyira zabálta volna az akksit. Lehet itt is csiszoltak valamit.
-
Aby_2014
aktív tag
válasz
jilian #56465 üzenetére
Nem a vírus irtó volt a ludas, a tűzfalon kellett még pár folyamatot átengedni, így az air link már újra működik!
VD esetén a SteamVR anomáliájára lenne még jó rájönni..
Izgi a virtuális gaming szobában, a virtuális monitoron fortnite-ot játszani, (család meg hülyének néz, hogy a kikapcsolt monitor előtt ülök és küzdök) imádom az emeletes ház kanapéjáról nézni a várost, miközben egy chill music szól youtubról,
De azért a Steames játék is jó lenne ha elindulna...
-
Vektast
aktív tag
Olyan jó hogy nem párásodik be az Q2 lencséje még Beat Saber alatt se Bobovr F2-vel. Nincs valami hasonló Quest 3-hoz?
Amúgy én is csak ajánlani tudom az ikeás ladda elemeket. 2450mah elem 1 év után is 2300mah-t képes tárolni míg a 2800mah verbatim meg már csak 1800-at.
-
fatal`
titán
válasz
BusinessGuy #56462 üzenetére
Ladda és Solt már belinkelte
-
-Solt-
veterán
válasz
BusinessGuy #56462 üzenetére
Elvileg még mindig így van...
-
izomman1
senior tag
Most észrevettem hang vesztés csak akkor van ennél a kábelnél ( ha 72 hz es módba kapcsolom a Q3 at ) 90 hz en nincs 95 % ban jön a hang is a képpel... Lehet csak a vacak oculus software okozza... be is jön rendesen ezzel is a link kábellel akkor van gond ha csak ugy lehuzom a kábelt és ujra csatlakoznék... Disable gomb megnyomásával és ujra kapcsolódással kapcsolódik. ( Gondolom ez is software miatt van)
Azt mondjátok akkor tök felesleges lecserélni egy 2,4 gbps sebességet tudó kábelt másra mert nem lesz jobb a kép minőség ? Sima oculus link kábel is ezt tudja..
Nem rossz a kép csak ha lehet jobb kábelt venni hozzá vennék , mert a maximumot akarnám a képből kihozni , de ha a codec ek csak max 264 es is csak 400 mb/sec et tud akkor meg minek jobb kábel? Azért úgy illik, hogy az Oculus link kábelre is intergrálja a 120 hz es módot nem ( meg a magasabb felbontást) ? Vagy Q2 is csak 90 hz a max quest 2 esetén? Ez egy "mostoha gyerek vonal" az Oculusnál a link kábel támogatás? -
gulasoft
őstag
válasz
Raymond #56448 üzenetére
Igen van különbség kábel és kábel között. Az más kérdés, hogy úgysem tudsz akkora bitratet állítani ami kihasználná a kábeled. Mivel a Q3 már inkább15- 20W-ot kíván óránként (biztos alkalmazásfüggő) ezért a gép nem fog tudni annyit adni neki, hogy ne merüljön lassan, de biztosan. Én most egy 15.000mAh-ás aksival tolom ami tud 15W-ot, merül folyamatosan headset. Viszont csak mondom, le lehet venni a fogyasztást a setupban a grafika rovására, lehet meg kéne próbálni úgy mit tud, nem tudom, hogy az csak a natívra vonatkozik, vagy a pcvr-ra is.
-
Sirandrish
legenda
-
zsolti_20
senior tag
válasz
Sirandrish #56361 üzenetére
Szia, most ránéztem, hogy hol tart dolog kíváncsiságból és lett előre lépés, sőt még egy email is kaptam. Végül azért volt ekkora késés mert rendeltem egy B2 battery packot is amiből kifogytak így ültek a megrendelésen. A trackinget megnéztem és elvileg 2 nap múlva érkezik.
-
fatal`
titán
válasz
izomman1 #56455 üzenetére
Valahogy a VD program látja és leszabályozza ha vacak a routered
Valószínűleg úgy, hogy a streaming appban be van neked kapcsolva a dinamikus bitráta.Ennek ellenére, amit 120 mbps-re tettél az valószínűleg a desktop bitrate...
A Q3-at nem kell külön támogatnia, az USB az USB. És totál rossz következtetéseket vonsz le.
-
izomman1
senior tag
válasz
Raymond #56453 üzenetére
VD ben a setup menüben a streamelős bitrate csak maximum 120 ra volt beállítható a Vodafon 5g routerem párosításával , de amikor 120 mb ra beálíltottam indítottam egy játékot láttam, hogy 350 - 400 mb /sec volt a sebessége a routernek ( tudjátok a teljesítmény menü a játék alatt látható mivel megy ténylegesen)
Ahogy az Assus routert rádugtam (AX3000) rögtön engede a VD a 200 mb / sec es bitrate et streamelésnél VA1 es codec esetén és a játék alatt a wifi tényleges sebesség folyamatosan 2400 mb és 1800 mb között ingadozott.
Valahogy a VD program látja és leszabályozza ha vacak a routered (Vodafone 5g) és egész egyszerüen nem is enged magasabb bitrate et... Én ezt tapasztaltam.
Ebből gondolom codec sebesség ide codec sebesség oda jól jön az a plusz kábel sebesség is ha még szebb képet akarunk és stabilabbat . De nekem ezzel a kábellel valami bűzlik, hogy miért ilyen instabil .. Ok ha egyszer bejön a kép akkor folyamatos nincs gond vele... leírásában nincs is ott, hogy Q3 at támogatja.. [link] -
fatal`
titán
A KiWi oldaláról rendelt már valaki? Mennyi idő míg megjön és mennyit szarakodik a vámmal/áfa-val a posta?
-
Raymond
titán
válasz
izomman1 #56451 üzenetére
"Vodafone 5g routerem 350-400 mb/sec et tudott VD alatt .
De a Bitrate et csak 120 ig engedte a VD tolni hiába ment 350-400 al stabilan az adat folyam és 100 as késletetéseim voltak- totál játszhatatlan."Ezt nem tudom ertelmezni. Az elso mondtatban azt irod hogy tudja a masik kettoben pedig hogy nem. Akkor most mi van?
-
Raymond
titán
válasz
izomman1 #56450 üzenetére
"10 gbps el ilyen kábel csak kintről van aminek két ága van.."
Ha gondolod leirom meg parszor hogy a 10Gbps jelzes lenyegtelen
A tobbihez pedig ennyit:
20EUR [link]
20EUR [link]
25EUR [link]
35EUR [link]En nem tudom ajanlani egyiket sem mert egyikte se probaltam igy nem tudom milyenek, de az utobbihoz legalabb odairtak hogy Q3. Aztan hogy ennek mennyi sulya van azt ki tudja. A Q3 normalis toltesehez az szukseges hogy egy PD protokolt le tudjon egyeztetni a toltovel.
-
izomman1
senior tag
válasz
Raymond #56448 üzenetére
Vodafone 5g routerem 350-400 mb/sec et tudott VD alatt .
De a Bitrate et csak 120 ig engedte a VD tolni hiába ment 350-400 al stabilan az adat folyam és 100 as késletetéseim voltak- totál játszhatatlan.
Amikor a 160 hz es 2,4 gb os ( erős tulzás minek annyi) rátoltam .. na akkor látta 200 al az VA1 et és akkor volt tű éles a kép is pedig stabilan 1800 mb/sec alá nem esett a sebesség .. (2400 lés 1800 között ingázott AX 3000 es Assus routerrel 3 méterre tőle )
Szóval én ebből azt vontam le codec sebesség ide codec sebesség oda kell az a sebesség mind wifin mind kábelen, de lehet ez csak az én téveszmém. -
izomman1
senior tag
válasz
Raymond #56447 üzenetére
Fentebb linkelt kábeleknek van egy USB 3.0 ás ága és egy usb-c ága ( amit nem a gépbe kell szintén dugni hanem a hivatalos oculus töltőjébe) ezek töltenek is.. az enyém is tölt és nem merül le sose az aksi. 10 gbps el ilyen kábel csak kintről van aminek két ága van.. :S De a mért érték se több mint az én 2,4 gbps sebességem sőt most láttam, hogy a sima Oculus link hivatalos kábel is kábé ennyit sajtol ki magából
A gép hogy miért nem ismeri fel mindig a kábelem talány itt egy video ezzel kapcsolatban mit lehet tenni ( ja minden indíts újra köszi már kezdem unni ) [link]
Annyit még súgjon meg valaki aki linket használ Q3 hoz neki vannak ilyen gondjai, hogy minden második indításnál ismeri csak fel a link kábellel az eszközt és van , hogy indításnál nincs hang ?
Köszi -
Raymond
titán
válasz
izomman1 #56444 üzenetére
"gulasoft azt írta van kábel és kábel között különbség .. Tehát kép minőségben is! ?
Vagy mivel ez a kábel is tud 2,4 ghz et tök felesleges lecserélni max azért , mert nem mindig kapcsolódik és nem mindig jön be a hang mert ez nem normális? Ennél a kábelnél egyébként a leírásában ott a kép és egyértelműen mutatják, hogy 10 gbps helyett ha csak 5 a gyári adata a kábelnek, akkor kissé homályosabb a kép .. Vagy ez csak egy marketing fogás? [link]"Gondolom a sebessegre ertette a kulonbseget. Kepminosegben pedig hogy lenne mar kulonbseg? Ez is ezerszer meg lett mar itt beszelve. A kep minosege a felbontastol es a video bitrate-tol fugg/ Teljesen mindegy hogy a 200Mbps stream 866Mbps WiFi-n, 1200Mbps WiFi-n, 1.2Gbps-t tudo vagy 2Gbps-t tudo USB kapcsolaton megy at. Ugyanaz a 200Mbps stream erkezik meg a Quest-re.
-
Raymond
titán
válasz
izomman1 #56444 üzenetére
"Gibabyte per sec = gbps én ezt úgy szoktam írni félig gb/sec ez miért baj?"
Ez nem jo, igy van helyesen:
Gigabyte per sec = GB/s vagy GBps
Gigabit per sec = Gb/s vagy GbpsNagyon nem mindegy mert 1 byte = 8 bit a kabelek es csatolok sebessege pedig pedig mindig Gbps, az orajel (Hz) pedig nem szerepel sehol.
10Gbps USB3 kabelt pedig talasz egy talicskaval is mindenhol, nem kell USA-bol importalni. De amint irtam semmi ertelme. Tolteni pedig USB-rol nem fog rendesen mert nem ad ki neked semmi az USB-n keresztul meg 2A-t se raadasul mindig 5V.
-
Aby_2014
aktív tag
Erre valaki? [link]
-
izomman1
senior tag
válasz
Márton #56443 üzenetére
Gibabyte per sec = gbps én ezt úgy szoktam írni félig gb/sec ez miért baj?
De nem lehetne , hogy valaki válaszol nekem aki használ link kábelt , hogy minden alkalommal felismeri a gép a headsetet link kábelen keresztül vagy minden második kapcsolat probálkozáskor újra kell indítani a gépet és a headsetet? Hang vesztés van másoknál?
gulasoft azt írta van kábel és kábel között különbség .. Tehát kép minőségben is! ?
Vagy mivel ez a kábel is tud 2,4 ghz et tök felesleges lecserélni max azért , mert nem mindig kapcsolódik és nem mindig jön be a hang mert ez nem normális? Ennél a kábelnél egyébként a leírásában ott a kép és egyértelműen mutatják, hogy 10 gbps helyett ha csak 5 a gyári adata a kábelnek, akkor kissé homályosabb a kép .. Vagy ez csak egy marketing fogás? [link] -
fatal`
titán
válasz
izomman1 #56421 üzenetére
Nem.
Az nem ghz, hanem gbps. Hiába mérsz nagyobbat, nem tudsz akkora bitrátát beállítani és nincs is értelme.
A töltés sem a kábeltől függ, hanem leginkább attól, hogy az alaplap mennyit tud leadni. C-C kábelt nézz akkor.
A kábelek közt különbség inkább a merevségben lehet.
-
Sirandrish
legenda
válasz
GeneraL_XTX #56438 üzenetére
Detto...
Szerintem egymás mellett pihent mindkettőnké -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Sirandrish #56425 üzenetére
Nekem is, most küldött értesítést az expressz one
-
izomman1
senior tag
Az USA amazonnak ugyanúgy vissza lehet küldeni a cuccot egyébként ingyenesbe? Csak a vámot + áfát nem kapom vissza, mert megfizettem rá?
-
izomman1
senior tag
válasz
izomman1 #56433 üzenetére
Illetve van még ez a csoda ennek a leírásába egyenesen 10 gb / sec van megjelölve és csak a tenegeren túlról elérhető ki van fogyva a EU-s amazon belőle :
[link]de a fórumokon ilyen 2,4 gb/sec os sebességet mértek vele sőt valaki csak 1,6 ot... pff az meg hogy lehet mikor 10 gb/sec a gyári adata és még rosszabb... Köszi az infókat előre is!
-
Márton
nagyúr
válasz
Sirandrish #56430 üzenetére
A "látom ugrotok"-ra reagáltam. Természetesen lehet kérdezni, de ha vki 2x elírja "véletlenül" had javítsam már ki..
Mint most is... "2,1 gb ot." Vajon tudja mit jelent ott a "b"? -
izomman1
senior tag
válasz
Raymond #56427 üzenetére
Ez a kábelem: [link]
Hol 2,4 et de inkább csak 2,3 gb/ sec et mérek, de valamikor csak 2,1 gb ot.USB 3.2 es portba van a kábel.
A termék leírásánál nem szerepel , hogy Q3 hoz is jó de működik vele viszont itt kezdődnek a proglémák:- sokszor ( minden második alkalommal) csak a gép ujra indításkor és a készülék együttes idításakor ismeri fel a link kábelt az Oculus software. Valamikor a hangot nem érzékeli akkor ujra indítani kell mindent és csak akkor kapok hangot vele.
Ez mennyire szokványos? akinek gyári kábele vagy más kábele van Q3 hoz annak pöccre megy minden bedugásnál azonnal felismeri a gép vagy vannak vele "kinlódások" ?
Sajnos a Q3 al rendeltem annó akkor még olyan link kábel nem létezett aminek a leírásába bele írták volna a Q3 supportot is..
ennél a kábelnél egyik kommentelő 2,7 gb ot írt, hogy tud, de a leírásba a videoba csak azt írják 2,4 gb / sec el megy ( gondolom függ usb 3.0 vagy 3.2 be dugod )
[link]Sebastian viszont ezt ajánlja [link]
Mindkettő leírásában már ott szerepel a Quest 3 is és a high speed az enyémben még ezek nem szerepeltek, de én is mértem vele 2,4 gb ot simán .. viszont eléggé instabil.
Érdemes valamelyiket megpróbálnom a fentebbiek közül még akkor is, hogy ha dupla áron vannak? Lesz értelme szerintetek a kompatibilitási problémám a nem megfelelő kábel okozza ? Nektek instant minden indításnál kattintásnál szépen megy a kábelle a Q3?
Ráadásul ha nem jó a kábelem csak e hét péntekig tudom vissza küldeni ingyenesbe az amazonnak... ezért is kellene eldöntenem mi legyen normális e, hogy minden második indításnál indul el a kábel és néha hang vesztés is van vagy nem... ( plus extra lenne, hogy talán még szebb képet tudok egy másik kábellel állítani - high speed.. bár miért az ha csak 2,4 eket mérnek ezeken is? ) -tölhető kábeleket keresgélek vagy ez hiba sima kábelt kellene néznem ha a legjobb stabilitást és képminőséget szeretném?
Köszi -
Aby_2014
aktív tag
Látom elsődlegesen Q3 már a téma a topikban, de talán Q2-vel kapcsolatban is kaphatok segítséget.
VD segítségével próbálok SteamVR-os játékot játszani, egyrészt zavar, hogy ha VD keresztül indítom a STVR -t akkor automatikusan bekapcsol a passtrough mód, ha pedig beállítom a boundary-t és visszalépek akkor csak sötétség van, a monitoron látszik ,hogy elindult a játék, de a szemüvegben nem látom.
Airlinkel meg az a bajom ,hogy az istennek sem akar elindulni, kizárólag akkor ha offolom a tűzfalat
Fenti két problémámmal kapcsolatban ha kaphatok egy kis segítséget, azt megköszönöm!
-
Raymond
titán
-
Sirandrish
legenda
Kis szerencsére holnap végre megérkezik a Bobo M3 Pro
Remélem jó lesz, mert lassan kezdtem megszokni a gyári hózentrógert -
izomman1
senior tag
-
izomman1
senior tag
Létezik link kábel és kábel közt nagyon nagy különbség? Ha jobb a kábel magasabb jobb felbontást tudok beállítani a Q3 ra? Kevésbé esik szét a kép magas felbontáson?
A jelenlegi utángyártott kábelem 5 gb /sec sebességet ír gyárilag, de valójában az Oculus programmal a teszt csak 2,4 ghz / sec et mér..
A gyári kábel mennyit tudhat? Olvastam olyat is, hogy papíron van olyan utángyártott kábel ami 10 gb/sec et tud..
Köszi -
a2d2
addikt
válasz
bali777 #56411 üzenetére
Nekem most a napokban jár le a visszaküldési ablakom.
Hibás pixeleket néztem egyből amint megjött, az nincs. Bármi más tesztelendőről tudtok esetleg ami gyári hibás lehet?
Mert én nem tapasztaltam semmit ami hibásan működne, de ugye akkor lehet az ilyent pontosan tudni ha van egy jó meg egy rossz példa amihez hasonlítani lehet. -
barcalaci84
őstag
Ha valaki esetleg 3D videókat akar csinálni a quest3 kameráival , akkor csak usb-n össze kell kötni a PC-vel egy alkalommal h átírjuk a felvétel tulajdonságait
sidequesttel is lehet vagy adb-vel parancssorból futtatva:
sidequesttel ezek a parancsok kellenek:adb shell setprop debug.oculus.screenCaptureEye 2
adb shell setprop debug.oculus.capture.width 3840
adb shell setprop debug.oculus.capture.height 1920
adb shell setprop debug.oculus.fullRateCapture 0
adb shell setprop debug.oculus.capture.bitrate 40000000vagy cmd-ben futtatva:
adb shell setprop debug.oculus.screenCaptureEye 2 && adb shell setprop debug.oculus.capture.width 3840 && adb shell setprop debug.oculus.capture.height 1920 && adb shell setprop debug.oculus.fullRateCapture 0 && adb shell setprop debug.oculus.capture.bitrate 40000000ezután már indíthatod is a felvételt jobb kontroller meta gomb + trigger hosszan
-
bali777
aktív tag
"Erosen filozom, hogy visszakuldjem a Quest 3-mat AMAZON.IT-nek (bar, ahogy latom kb semmit nem segitenek a visszajuttatassal kapcsolatosan), mert van egy halott pixelem (vagy tobb) a bal kijelzon eleg rossz helyen, majdnem kozepen. Igazabol nem veszes, eleg pici, de azert tud zavaro lenni, foleg, ha vilagos kepet nez az ember."
Csak azért idéztem, mert egy pillanatra azt hittem, hogy én írtam be, csak nem emlékeztem
. Pontosan itt van nekem is hibás pixel, bal lencsénél, majdnem pont középen, plusz abban a vonalban lefelé még kettő. És igen zavaró világos háttérben, szépen elviszi a szemem fókuszát az a fekete pötty. Én mindenképpen küldöm vissza ünnepek után (12.18-01.02-ig szabin vagyok, használni akarom addig). Nekem nem amazonos a Q3, hanem dronozok.hu cseregaranciás.
-
miningboy
csendes tag
Sziasztok,
a joystickokhoz használható újratölthető elem?
Erről nem találtam infót sehol.
Pl [link] ez használható lenne?
Köszi! -
hyb
csendes tag
Sziasztok,
Erosen filozom, hogy visszakuldjem a Quest 3-mat AMAZON.IT-nek (bar, ahogy latom kb semmit nem segitenek a visszajuttatassal kapcsolatosan), mert van egy halott pixelem (vagy tobb) a bal kijelzon eleg rossz helyen, majdnem kozepen. Igazabol nem veszes, eleg pici, de azert tud zavaro lenni, foleg, ha vilagos kepet nez az ember.
Quest 3-mat hasznalo usereket kerdeznem: Passthrough-nal amikor mondjuk egy lampaba nez bele az ember, szoval hirtelen sotetbol joval vilagosabb kepet kap az eszkoz akkor nektek is fokozatosan/szaggatottan igazitja a fenyerosseget a cucc? Mintha az ISO-val jatszana egy kamera.. csak eleg idegesito: kb ha az ablak fele fordul vele az ember mar akkor is tapasztalhato.
Nem tudom, hogy ez ilyen, vagy nekem van vmi hibas darabom. Ez eleg nagyban befolyasolna, hogy visszakuldjem-e amazonnak. (Sajnos META nem segit, mert nem tamogatott az orszag, kb azt irtak kuldjem ki Lengyelorszagba vkinek es onnan kuldjem vissza nekik..)Koszi a segitseget!
-
törölt tag
válasz
GeneraL_XTX #56401 üzenetére
Nem tudom, de en csak siman ki szoktam kapcsolni a monitort.
-
a2d2
addikt
válasz
GeneraL_XTX #56401 üzenetére
Én pl be sem kapcsolom a monitort PCVR-nál. VD-n keresztül kapcsolom le a gépet is ha végeztem.
-
GeneraL_XTX
veterán
Srácok van olyan beállítási lehetőség a Virtual Desktop-ban hogy ha csatlakozok a pc-hez a monitoron ne jelenjen meg hogy mit csinálok? Hogy ilyenkor csak a fejesre küldje a képet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Commodore 64
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- További aktív témák...
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN