- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
izomman1
senior tag
válasz
Márton #56443 üzenetére
Gibabyte per sec = gbps én ezt úgy szoktam írni félig gb/sec ez miért baj?
De nem lehetne , hogy valaki válaszol nekem aki használ link kábelt , hogy minden alkalommal felismeri a gép a headsetet link kábelen keresztül vagy minden második kapcsolat probálkozáskor újra kell indítani a gépet és a headsetet? Hang vesztés van másoknál?
gulasoft azt írta van kábel és kábel között különbség .. Tehát kép minőségben is! ?
Vagy mivel ez a kábel is tud 2,4 ghz et tök felesleges lecserélni max azért , mert nem mindig kapcsolódik és nem mindig jön be a hang mert ez nem normális? Ennél a kábelnél egyébként a leírásában ott a kép és egyértelműen mutatják, hogy 10 gbps helyett ha csak 5 a gyári adata a kábelnek, akkor kissé homályosabb a kép .. Vagy ez csak egy marketing fogás? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Wise (ex-TransferWise)
- EAFC 25
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari