- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
s7evcsenko
addikt
-
kiskuplung
őstag
válasz
SANYA BALI #28170 üzenetére
Tudnál mutatni olyan helyet, ahol "kismillió használt index meg vive jelent meg a piacon 2 nap alatt" ?
Szerintem sokakat érdekelne itt.
-
törölt tag
Melyik az a horror játék, amikor 1 ember a hmd-ben van, a többiek meg telefonról tudják ijesztgetni ?
Nem ugrik be! -
proci985
MODERÁTOR
megint elovettem a Dirty rallyt.
hat igy elfelejtettem, hogy micsoda izommunka egy ora a gorog rallyn egy osregi autoban.
-
kiskuplung
őstag
Gamekapocs "teszt" : [link] , látom már, Abydos már nekik is esett
-
JoolsNOS
veterán
Walking deadban van valami tuti módszer, hogy mutassa egy-egy item mit tartalmaz? Forgatom az arcom előtt, de néha mutatja néha nem.
-
gulasoft
őstag
Megnéztem azért, hogy ne legyen pontatlanság abban amit írtam, hadveraprón nincs, marketplacen nincs, és az amazonon.de-n sincs. Egy darab sem. Ebayen szállítással a legolcsóbb kit 400.000 utána már csak 450.000 meg 500.000-es ajánlatok vannak, úgyhogy most még nem árasztottál el a piacot az alig használt szettek. Majd ha beindul a szállítás, talán, de mint mírtam ki az aki kipróbálja és nem szippantja be. Ismertek olyat aki eldta és nem vett helyette jobbat, hanem visszatért a monitor elé?
Arra jó volt ez körülnézés, hogy most láttam az ajánlatokat, ha 2 hét múlva végignézem látni fogom a változást Az lenne jó ha mindenki megtartaná, mert akkor minden játékfejlesztő komoly és stabilan növekvő piacot látna, és az fontos egy kiadónak. Questre nehzebb fejleszteni, de Pc VR-ra sorra fognak jönni a játékok, és a quest only tulajok könnyebben csábulnak a PC-VR felé, és most már vannak jól működő vmegoldások. És az egy igazán olcsó headset, többen megengedhetik maguknak. Izgalmas lesz a piac, ez a maradj otthon meg méginkább a digitális tartalom felé fordította az embereket, egyszer talán megérjük, hogy a tanár egy virtuális teremben tanít ahol látja a tanulókat, akik virtuálisan csatlakoznak be. Ready player one (a könyv, nem a belőle készült mesefilm), jó minta lehetne az oktatásra. -
gulasoft
őstag
Sokan meg fogják tartani, mert aki egyszer kipróbálta, már nem nagyon ül le egy monitor elé anniyra más élmény. Én nem ültem le gép elé játszani , csak a céges lanpartyn, pedig előtte sokat játszottam cs-vel, war thunderral. Egyébként is sorra fognak jönni a vr játékok, a quest óta meg megfizethető egy belépő élmény amit később teljessé tehet egy jó pc vásárlásával.
-
Gigi01
őstag
válasz
És hol találni ilyeneket?
Amúgy biztos sok eladás lesz majd szerintem.
Vagy mert elmúlik az újdonság varázsa,vagy mert kell a zsé.
Persze lesz aki megtartja. -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
Ha már a feltételezés megfogalmazódott a fejedben, lehet, hogy érdemes lett volna megnézni a steam értékeléseket hozzászólásod megírása előtt.
-
gulasoft
őstag
válasz
-Solt- #28163 üzenetére
Hagyjuk már, hogy a ládába rakás az egy olyan ötlet amire gondolni kellett volna, mert a HL gondolkodásra ösztönöz. Rajtad kívül senkinek nem jutott eszébe, és nem is hiszem hogy ez volna a cél, így max gránátokat cipelhetsz, meg talán gyógy inyekciót. Azt Te sem gondolod igazából, hogy fejlesztők azt szerették volna, hogy ládával a kezedben szaladgálj. Ez egy jó trükk, igazából a robbanó tojással teleszedhetsz egy ládát, és ez ötletnek kiváló, köszönjük, de ne csináljunk úgy mintha ezt a fejlesztők direkt rakták volna bele. Ezt más játékban úgy hívják inventory és meg van valósítva rendesen, Azért megnézném mikor pallón egyensúlyozva cipeled a ládát, előugrik a szörny, átváltasz fegyverre, a láda bezuhan a mélybe és az összegyűjtött gránátok szana szét gurulnak, meg arra is kíváncsi lennék, mikor fel kell mászni egy létrán mit csinálsz a ládával. Semmit.
-
SANYA BALI
lelkes újonc
Én imádom ezt az alyxot, de ahhoz képest hogy emiatt vették az emberek az indexet és más headseteket , nem csodálkozom hogy kismillió használt index meg vive jelent meg a piacon 2 nap alatt. 11 óra alatt én is kivégeztem, de azok akik emiatt vásároltak ,jogosan csalódhatnak
-
Pinky001
csendes tag
válasz
kiskuplung #28155 üzenetére
Hát igen... vannak gondok. Nekem főleg technikai volt sok. Lagok, tereptárgyba beakadások, (ilyenkor is lagok). Meg ilyen hogy shotgun-on nem müködő gránátvető...
De ha ezektől eltekintek akkor is csak egy tipikus classic, telescriptelt cső fps, igy az újrajátszhatóságnak sincs sok értelme. De azért a HL feeling megvan.
Nekem a gunplay az viszont bejött, szerintem ötletes, bár kevés az összvissz 3 db fegyver. Az energiafegyónál, főleg fullra fejlesztve 120as tárkapacitás az cool! Az azért sokszor kellet.
A Jeffes részek is tök jók voltak, utoljára anno a Dead Space 1-ben láttam hasonlót. Ott volt ilyen likvidálhatatlan enemy.
Ez a tevékenykedj zajtalanul ötlet is bejött. Izgalmas volt.
Meg ez a villanyszerelősdi is jó."200 lövedékem van a pisztolyhoz"
Én ezt (is) megoldottam némi csalással, nem szerettem hogy nincs munició aztán csináltam.
1milló lőszer pisztolyhoz, ugyanennyi a sorozatlövöhöz és Jon Wick style.
Azért igy szórakoztatóbb volt, mintsem folyton csak lootolgatni. Nem is szólva a shotgun lőszerről. Az egész játék alatt összesen 32 azaz HARMINCKETTŐ db-ot sikerült találni.
No meg még egy normális inventory nem ártott volna...
Ha pontozni kéne akkor olyan 100/75. Jó-jó de lehetett volna sokkal jobb.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
Raymond #28166 üzenetére
Baaz... Más elírásom is van de kétségtelenül ez a legviccesebb.
Úgy tűnik a hét utolsó munkanapján nem érdemes kommenteket írogatnom.
(#28167) kiskuplung: Gázmaszk az elején is van, ott nincs sok értelme. Következő chapterben lesz, bár nem nagy spoiler de nem lövöm le, úgyis rájönnél magadtól is akkor is ha most nem is említettem volna.
(A dialógusokra meg figyelj majd nagyon, azok sokat segítenek nem csak abban, hogy merre kell menni vagy mit kell csinálni de a következtetésben is.)
-
kiskuplung
őstag
válasz
gulasoft #28162 üzenetére
Szerintem meg pont, hogy ez volt a cél
@Dyingsoul : A védősisakot én már az elejétől kezdve hordtam a poén kedvéért (még az I except you to die óta minden játékban kipróbálom, hogy lehet-e benne cigizni és/vagy kalapot hordani).
Aztán így indirekt jöttem rá, hogy megvéd a "felhúzós" szörnyektől, mert a sapit tépi le, a fejem helyett
Gázmaszkot is vettem fel, de annak pontosan mi értelme?
Én Chapter 6-nál vagyok és rinyál a kiscsaj, hogy milyen rossz a levegő, de amúgy nem vettem észre, hogy bármit is védekeznem kellene. -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
Raymond #28164 üzenetére
Nem lőszert, csak gránátot. Azokat max a csiklóra lehet tenni egyet-egyet, illetve kézben lehet hurcolni de lesznek részek ahol egy helyszínen többet is ad a játék, mint amennyit elbírunk.
A ládás dolog egyébként nekem sem jutott eszembe, nagyon jópofa ötlet!
Más praktika ami bár triviális lehet azért ha itt tartunk leírom:
Vannak tárgyak amiket lehet viselni. Pl a sisak. Ha felveszed és nem veszel észre egy plafonról csüngő szörnyet, akkor az a sisakot fogja lekapni a fejedről mikor áthaladsz alatta.
De a sisakon kívül fel lehet venni a bóját is, az viccesebb.
Találtam egyvilágoskék sisakot. Narancs volt rajtam, de lecseréltem rá. Utána találkoztam a Jeffes résznél a sráccal (elfelejtettem a nevét) és az egyik résznél meg is dicsért, hogy milyen jól áll nekem a sisak. Nem tudom, hogy a kék sisakhoz van-e köze vagy a narancsot is megdicsérte volna, de gondolom ez egy olyan kis érdekesség ami nem történik meg, ha épp nincs a fejemen semmi. Egyszer kipróbálom, hogy mi van ha bójával a fejemen találkozom vele (a dicséret nem az első találkozáskor hangzott el, talán háromszor találkoztunk vele és a közepén dicsért meg valahol de nem tudom már pontosan).
De van arcmaszk is a játékban, az hasznos
.a veszélyes környezeteknél ahol egyébként el kellene takarnunk a szánkat (maszkban nem kell takargatnunk) Az álarcot is próbáljátok ki, marha keveset lehet kilátni belőle, rettentően idegesítő én nem tűrtem sokáig magamon.
-
gulasoft
őstag
Erre írtam, hogy a grafikusok kitettek nagukért, a programozók meg nem eröltették agyon magukat. (mondjuk az hogy tud vinni magával 3 fegyvert, 200 pisztply lőszert, de gránátból max 3-at az is elég paradoxon. (egy fegyveren, egy egy a két kézen oldalt.) Ja végül is tud 5-öt is vinni, ha a két kezében visza 2-őt, csak ugye akkor mivel lősz? Ez a ládába rakom és cipelem nekem eszembe sem jutott, de mekkor a jó ötlet, és szégyen, hogy ilyenre kényszerítik a játékost, mert gondolom nem ez volt a cél.
-
Dark197405
tag
válasz
Raymond #28156 üzenetére
A célzásra valóban rá kell érezni, akár csak az Arizona Sunshine játékban. Tegnap "fejlesztettem" rá a pisztolyra a lézer irányzékot, na azzal már tűpontosan lehet lőni.
Nekem eddig ez az abszolút top VR game a saját kategóriájában, de lehet hogy sokat számít hogy a régi HL-ek nagy kedvenceim voltak. -
gulasoft
őstag
válasz
Raymond #28156 üzenetére
Hát az a holo egy rakás szar, a lézer jobbnak tűnik. Az is idegesítő, hogy kilövöd a felderítő drónt, a katona meg elővesz a háta mögül egyet, tegnap azzal szórakoztam, hogy lelőttem 15-öt és elővett ,még kettöt, bedig nem látok egyik katonánál sem utánfutót, vagy legalább egy banyatnkot. Ráadásul lelövöv, és egy garmm lőszer nincs nála, a fegyver elpárolog.... És akkor a pácélos pajzsos szemetekről még nem is beszéltem, és nála sincs egy gramm lőszer sem. Arról szól a játék, hogy egy adott útvonalon szalad fedezékbe, gyorsan ölj meg miondenkit, mert az isten lőszere sem elég, ha lapulsz vagy lopakodnál, mert az nem illik a játékmenetbe.
-
Raymond
titán
válasz
kiskuplung #28155 üzenetére
A lovoldozes vagyis inkabb celzas nekem valahogy fura. Egyik jateknal sincsenek problemaim a pisztolyal (amit sokat jatszok az a Gunclub es a H3VR), itt meg valahogy nem akar mukodni. Itt van 2m elottem a headcrab es sokszor nem talalom el. Van hogy 7 loves kell egy eliminalasahoz. Raraktam a pistolyra ezt a holo celzot es talan meg rosszabb lett a helyzet
-
kiskuplung
őstag
válasz
Pinky001 #28153 üzenetére
Jól megpörgetted... Én még csak a 6. chapternél tartok... De az elejéhez képest egyre jobban csökken nekem is lelkesedésem, ez szerintem se a legjobb VR játék, amivel játszottam.
Lassan már minden idegesít benne: a tárazás, ez a hátam mögé kapálózás, hogy soha, de tényleg soha nem sikerül elsőre azt a tárgyat kiválasztanom, amit szeretnék, a kezemhez ragadt fegyver, stb..
A lövöldözés már annyira frusztrál, hogy tegnap este már csak azt csináltam, hogy fogtam egy ládát és abba beleraktam egy rakat gránátot, és azt hurcibálom magammal, csak ne kelljen lőni
Mondjuk ennek annyi haszna volt, hogy már 200 lövedékem van a pisztolyhoz
-
gulasoft
őstag
válasz
#15779328 #28150 üzenetére
Nincs a bögyömben, csak akkora felhajtás volt körülötte, hogy én is azt vártam, hogy na most jön minden idők legjobb játéka, és hetekig el leszek vele, bejárom a terepet, ehhez képest hétvégére elfogy, Nem mondtam, hogy rossz, a félpénzt megérte volna, az 50 euró az amit sokallanák érte kiadni így hogy már majdnem a végén vagyok. (Azt hiszem legalábbis, megnézni Én sem akarom, maradjon egy icipici izgalom benne)
-
Pinky001
csendes tag
Na... ez is megvolt. Reggel 5-re végigtoltam az Alyx-et.
Hát mit mondjak szerintem nem ez lesz minden idők legesleges vr cime, legalábbis nekem. De egyszer mindenképp megérte pláne ingyé'. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Dyingsoul #28151 üzenetére
masik amit nem ertek, hogy bar van benne felig finom haptikus mozgas (nem csak on/off), nagyon nem hasznalja a jatek. gondolom ennek is oka van.
na ezert lett ma este HL helyett Serious Sam. nyugisabb.az a resz nekem meg jon, de kb tudom mire szamithatok. ja egyebkent HL arra jo volt, hogy koltozes utan megint eloszedtem es osszeraktam a VR setupom.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
proci985 #28145 üzenetére
Ez igen, na végre valami érdekes iromány HL témában!
1.5 év azért az kemény... Egyébként gondolom az Index launchakor ez már vele együtt adható cím lehetett volna, ezt valahogy sejtettem, hogy ez lenne a cél mikor jött rengeteg HL leak.Azzal viszont totál egyetértek, hogy ez nem HL3 és nem Freeman-t játszunk ezért nem is nagyon van keresni valója itt feszítővasnak. Persze, mint HL őrült azért én is szívesen lóbálnám.
De érthető miért nem került bele.
Mondjuk én azért azt még kipróbáltam volna, hogy a mozgást korlátoztam volna, ha épp feszítővas van a kézben. PL csak úgy lehetne vele futni ha magunkhoz öleljük két kézzel. Bár igaz, hogy ami Freeman-nél volt az nem egy kétkezes pajszer. (Régen kútgyűrűt mozgattam kétkezessel, na azt tuti nem lehet csak úgy lóbálni és beleakasztani mindenbe.)
11 óránál tartok, chapter
és csak tippelni tudom a vége hol lehet (szándékosan nem néztem utána, nem is fogok).8 Szerintem még vagy egy óra gameplay lehet benne nekem. Talán 2 max. De már meghagyom másnapra, hogy frissebb legyek a végére. Steam review-kba csak nagyon óvatosan olvastam bele. Volt egy olyan, hogy "fuck you Jeff". Most már értem mit értett ezalatt és én is ezt mondtam mikor bezártam a.... De a liftes rész vele nagyon para volt. Hú én nem vagyok könnyen ijedős (kivéve Alien) de itt majd' becsokiztam. Magamban azt kérdezgettem mikor bezárult velem a liftbe és nem indultunk sehová: "Ugye most elindulunk? Mindjárt elindulunk, ugye? Miért nem megyünk sehová? Ugye nem kell megnyomnom azt a piros gombot? Megnyomom, hátha... Áhh túl közel van, vissza... Na de mégis, akkor mi legyen? Áhh legfeljebb betöltöm.... Nem, ez tényleg közel van, vissza a lyukba. A FENE EGYE MEG AKKOR MEGNYOMOM AZT A SZAROS GOMBOT, NA!" De utána a konzollal megszenvedtem.
Nem gondoltam, hogy picit várni kell és csak utána lehúzni az utolsó kart. Biztos eltököltem ott vagy 5-10 percet, ez volt a leghosszabb vakvágány amibe belefutottam eddig. Nem értem miért nem húzta le elsőre mikor lehúztam a bal kart, a két oszlopot elfordítottam és húztam volna a jobb kart akkor nem engedte. Lehet, csak be kellett pörögnie a búgócsigának, nem tudom. Egyébként több hely is van ami a korábbi részeket idézi.
Volt olyan terem ahol egész közel volt az álmennyezet, az tök olyan volt, mint a hl 1 elején a vizes szoba csak it nem volt semmi veszély a padlón. A Xen környezetek is érdekesek, A srácot már nem is tudom hogy hívták de kicsit hasonlított a tiszteleteshez a Hl2-ből oly módon, hogy nem lehetett hozzá túl közel kerülni. Na de azért van más haszna is a HL: Alyxnek, úgy látom sikerült megtalálni vele a topik udvari bolondját.
-
a2d2
addikt
válasz
kiskuplung #28148 üzenetére
Köszi! :)
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Dyingsoul #28139 üzenetére
na ugy nez ki lett volna az Alyxban feszitovas.
en hianyoltam. mondjuk azt is, hogy a headcrabot nem tudtam puskatussal / pisztolymarkolattal fejbeverni, ha mar superhot es az arizona sunshine arra szocializalt, hogy barmi, ami a kezem ugyebe akad es mozdithato, az fegyver.
egyebkent annak oromere, hogy az alyx felenel vagyok es a legutobbi palyan konkretan harom ellenfel volt osszesen, elovettem a serious sam last hopeot. ami meg tul intenziv. szoval lehet megveszem a masodik arizona sunshine (nem kaptok sort
) DLCt mert kb az volt az optimalis szinten nekem.
mondjuk a half-lifeban en erdekes modon ket dolgot utaltam:
- iszonyatosan hosszu es atugorhatatlan atvezetok amiket hala egnek VRben kihagytak most
- amikor a jatek probalt horrorjatek lenni. vagy egy ido utan elfogy a loszer (az eredeti HL ezt oldotta meg a feszitovassal), vagy az ember tudja, hogy barmi is jon, a shotgun a megoldas (pl a FEAR ezert nem mukodott sose horror jatekkent).apropo, ha mar intenziv cuccok: Doom VFRre van mar ertelmes megoldas, hogy mukodjon rendesen Oculus CV1el, vagy meg mindig felejtos? egyszer mar refundoltam mert egyaltalan nem mukodott a dash.
-
-
gulasoft
őstag
Ezt sem, meg a walkind deadet sem vettem meg, pont a multi hiánya miatt. Majd jha leakciózzák megveszem, ez meg ingyen volt. Értem én hogy kell a pénz, a fejlesztők drágák, ráadásul az indexesektől pénzt sem kaptak, de akkora fan nem vagyok, hogy kiadjak 17.000Ft-ot egy 11 órás játékra, amit ha kétszer végigtolok már nincs benne semmi meglepetés meg izgalom. Én minden resinet felszedek, már akkor volt gánátkilövő a puskámon, mikor nem osztogatott minden sarok mögött gránátot, ettől még nem lesz izgalmasabb a játék. Nagyon lineáris, ott az fasza hatalmas város és mész egy "csőben".
A Homefront the revolution-ban (jó az nem vr volt) 20 felől lehetett megközelíteni egy egy célpontot, nagyságrendekkel (és tényleg nagyságrendekkel) nagyobb volt a mozgásszabadság, pedig abban annyira multi nem volt, talán ha coop, és mégis arra azt mondtam megérte az árát. Először a "kölcsönzött" verzióval próbáltam ki, de annyira jó volt, hogy láttam ez hetekre lkeköt és megvettem teljes áron, tehát nem a pénztárcám szabja meg, hogy mire költök, hanem egyszerűen amiben nincs multi, annak nagyon oda kell tennie magát. 52 éves vagyok, nekem minden játék történelem, én még spectrumon játszottam az elite-t amigigán 1000 másik játékot, már akkor volt modemem és bbs-em (két amiga floppival), amikor a mai fitalok közül még gondolatban sem volt jó pár emberke, Én láttam a fejlődést. 2018 decemberben voltunk vr teremben, akkor tudtam, hogy nem költök 10000000herczes monitorra meg 4k szirszarokra, mert amit ott láttam, az felülírt mindent amit az 50 év alatt láttam, ezeknek fényében és tükrében kell értelmezni, hogy SZERINTEM olyan játék ami nem köt le egy hónapig, nem ér 17.000Ft-ot. No man's sky-al 6 hónapig játszottam, mostanában nem veszem elő, pedig abban vannak újítások lehet egyszer visszatérek, Elitet akciósan vettem meg, egyenlőre nincs a vr-nál asztal, egyszer ha nekiszánjuk magunkat átköltöztetjük egy nagyobb szobába a cucost ehhez csak a fél lakást kell majd átrendezni, és akkor veszek hozzá rendes joyt, és attól is sokat várok, miközben egyik sem multi orientált, de szabad mászkálás, szabad fejlődés abszolút nem lineáris. Az alyx egy nagyon felturbózott 3d-s platform játék, adott pályán adott fegyverekkel (nem kombinálható mint a homefrontban) adott szörnyek ellen amik adott helyeken jelennek meg kell játszani. A mai kor követelményeinek megfelelő 3d vr platform játék. Nem akkarok spoilerezni, de tényleg minden szörny ott és akkor jelenik meg, onnan zuhan a nyakadba mint a reload előtt, ez elveszi az izgalmat, az meg hogy a gömbökben lévő primítív feladatok elemei random jelennek meg, az nem jelent nagy felüdülést, inkább csak bosszantó, mert akár 30* is nekifuthatsz egy egy feladatnak. Egy hack fail után máshol letilt a rendszer, azt elbuktad, még ebben sem tudtak izgalmat találni. Igen hozza a régi hl elemeket, és van benne pár új is, az első végigjátszáskor beszarsz amint meghallod a zombit, de ettől még metapsolom azt az embert és szemöldőkfelhúzva megsüvegelm aki ezt 3* végigtolja és közben örömkönnyek hullanak a szeméből, mikor legközelebb pont ott pont akkor fog előjönni a zombi mint az első alkalommal, és már tudod hol lehet úgy menni, hogy semmi nem jön, hol kell óvatosan mozogni. Lehet a nehézségi szinttől változikl a helyzet, de szerintem kevesebb golyó, vagy erősebb szörnyekben fog kimerülni a dolog. Ettől még akinek ez nagy kedvenc az játsza végig, majd 2 hónap múlva csináhatunk egy szavazást hányat tolták végig 3* a játékot. Nagyon remélem lesz benne pályaszerkesztő és kinövi magát egy cs szerű moddal. Bocs a hosszú posztért megyek beletolok 3 órát, mert ingyé megérte :-)
Ez saját privát vélemény, akinek más a véleménye azt is megértem, várom azoknak a válaszát is akik tudják, hogy heteket fognak ezzel a játékkal játszani, és elmondják miért. -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
proci985 #28135 üzenetére
Igen. Nem kellene, hogy hasson.... Megyek előre-jobbra, hogy fedezékbe kerüljek, közben lövöldözöm, közben a bal kezemmel hátranyúlok a következő tárért, mert már tudom, hogy csak 3 lövésem van de mivel hátranyúltam elkezd hátrafelé menni... De vannak más helyzetek is amikor ez rossz. Pl mozgás közben el akarok tenni hátra egy tárgyat a backpack-be.
-
Plebi
senior tag
válasz
Jinxb1rd #28117 üzenetére
Az első videó a TheVR-osoknál 25,5 perc volt bevezető dumával együtt én ugyanaddig 90 perc alatt értem el és nekem addig már volt 10 Resinem nekik meg talán 3... lehet benne rohanni is. Egyébként egy mai multi orientált játékban van single pár óra azért nem sok a 60 EUR kezdő ár? Ebben is lesz pályaszerkesztő és még kitudja mi...
-
törölt tag
válasz
barcalaci84 #28132 üzenetére
Mik azok a normális játékok?
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
proci985 #28128 üzenetére
Bugreportot hol lehet érdemben tenni? Simán a discussions-ben lehet jelezni? Most írtam egyet, nagyon örülnék ha az Oculus controller fogásának iránya nem lenne hatással a mozgásra, mert így nem lehet egyszerre fegyvert tölteni és mozogni... Kevés akciódús helyzet van de ez olyankor nagyban tetézi a szívást, hard fokozatnak így neki sem merek kezdeni.
-
barcalaci84
őstag
válasz
gulasoft #28125 üzenetére
De aki nem indexet vett annak maradt 150 ezer Huf a normális jatekokra... Belefer ebbe évente 2-3 teljes árú játék... Ha meg kihagyod az akciozott gyenge játékokat akkor még pláne juthat rá...
Egyébként ennyi vagy drágábbak a sima PC- s, konzolos játékok... Elég sokan veszik azokat is pedig vannak olyanok amik rövidebbek vagy a userek dontotobbsege végig se viszi, mert nem olyan jók...
-
gulasoft
őstag
válasz
proci985 #28122 üzenetére
Az a baj, hogy kétszer kezdtem el, de másodszorra már nincs benne kihívás tudod mit hol kll be, kikapcsolni, mere kell menni, hol várnak erősebb lények mi ellen mi hatásos.... Lehet hogy a kollégáknak új lesz, de másodszorra mág elég uncsi. végigtolod 3-4 nap alatt, hátradőlsz és akinek nem indexe van, és nem kapta meg ingyen az 17.000 forintért vet 11 órát. Ha lenne egy játék amit óránként 1500 forintért játszhatsz szerinted hányan játszanának vele. Ez magánvélemény, fanok biztos végigtolják 3*
-
Raymond
titán
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
Jinxb1rd #28117 üzenetére
Van néhány 20+ éves franchise amiből igen ritkán jön folytatás. Ha jön új rész és valaki az árát nézi az szerintem inkább meg se vegye. Nézzen róla videókat vagy várjon x évet mire fél/negyed áron lesz, nekik nem fontos.
A többiek viszont azóta felnőttek, hogy az első résszel játszottak és a többségnek szerintem nem gond ~20k-t kiadni egy gyerekkori álom folytatásáért hiszen nagyon ritkán van ilyenre alkalom. 8.4 óránál tartok, én már ennyi után is azt mondom nem bántam meg a vételt. Jah és tuti, hogy legalább még egyszer végig fogom vinni egy-két héten belül, aztán még egyszer kicsit később.Egyébként kicsit megint ott tartunk, mint a BS esetében: HL Alyx most már 50 Eur. Eddig 45 volt, akcióhuszárok is tudtak spórolni ha akartak.
Szóval ha valaki úgy gondolja, hogy nem éri meg az árát azt azért fogajda el, hogy az egyik legnagyobb kisebbséghez tartozik a véleményével.
-
SANYA BALI
lelkes újonc
Nos hát a reverb egy csoda! Csak hát hiába próbálkoztam a bázisállomásokat összepárosítani a a reverbel, sajnos úgy ahogy mondják lehetséges ,de megvolt a hátulütője. Mivel jobban körülnéztem és találtam olyat akinek van vagy voltnminden headsete is, egy nagyon jó fogalmazásban leírta miért is nem jó az index,illetve miért is érdemes várni valami újra inkább, ezért hétfőn megváltam tőle és most egy Rift s es egy reverb boldog tulaja vagyok, több éves HTC használat után és nem bántam meg! Főleg úgy hogy az Indexen majdnem megnyertem a Rift S árát. Barcalaci igen, az oculus szoftvere tiszta scifi a steam vr-hez képest.
-
Plebi
senior tag
Az mitől függ, hogy a Beat Saber kezelő felülete melyik oldalon látszik. Hiába resetelem a nézetet nem történik semmi. A gépemnek háttal akarok játszani, de a beat saber hol így, hol úgy indul el. Tárolni az asztal alatt egy puffon szoktam és ott a fal felé (számítógép asztal, számítógép felé néz), de amikor beat saberezni akarok, akkor a felület jó, ha ezzel ellentétesen jön be.
-
barcalaci84
őstag
válasz
gulasoft #28113 üzenetére
Azért nem érted mert steamvr - t használsz és onnan nézve meg sci-fi - nek tűnik az oculus... :)
Oculusnal be tudod állítani h ha elinditasz egy vr alkalmazast, akkor egyből a headsetben szól csak az az alkalmazas... Így pl ha az asszony beat saberezik, akkor én akár más játékkal is játszhatok monitoron vagy míg én vr - ezek addig a gyerek nézhet valami mesét, vagy a párom nézhet filmet a gépen...Ennek alapnak kéne lenni mára... És elég nevetséges h az 1000 dolláros headseteknel ez nem lehetséges mert a steamvr meg nem jutott el erre a szintre évek alatt...
Apróság, de ha az ember ehhez szokott akkor idegesítő a hiánya...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
kiskuplung #28102 üzenetére
vaarj!
egyebkent lehet az kevert meg, hogy a radioban vegig a masik iranyba mondjak a nevet ha jol emlekszem
-
gulasoft
őstag
Nem tudom, hogy chapter háyn, az North Star szállodának a végén vagyok, de volt egy rész amit nem bírtam most megcsinálni. Az oculus hangot meg nem igazán értem. Nálunk az egyik hdmi.n van a gép, a másikon a set top box, és ha átállok a tv-n a set top boxra, akkor erőlködhet a gép, hogy kitolja a hangot, a hdmi-n abból sok nem fog halltszani, az meg hogy valaki a gépen youtubozzon miközben játszon az egy kicsit fura, valami olyat indít el, hogy belagol és a nyakába hányok biztos nem indítana el többet semmit játék közben. Van még valaki akinek valaki más használja azt a gépet amin éppen játszik? (egyszer volt taláb bs-hez szedtünk le zenéket, de akkor nem játszoitt rajta senki , csak nem lett lekapcolva a vr, illetve videót csináltam a játékról)
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
kiskuplung #28110 üzenetére
Ha genyó lennék akkor most kimenteném a képet és direktbe betenném a fórumba.
Egyébként pedig nagy igazság van ebben a képben. -
kiskuplung
őstag
Na jó, még egy kicsit gyakorlok, ha már home officeban kicsit ráérek
Saw this somewhere else and had to alter it slightly [link]
-
kiskuplung
őstag
válasz
Dyingsoul #28108 üzenetére
Francba, nekem nem megy ez a linkelgetés ezen az istentelen új fórummotoron
Megpróbálok még egyet:
https://www.roadtovr.com/half-life-alyx-best-rated-pc-game-2020-steam-vr-game-all-time -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
kiskuplung #28106 üzenetére
A link nem volt jó, lehet van aki nem tudja szerkeszteni könnyen mondjuk mobilról: [link]
Egyébként állati ötlet.Én is rajzolgattam (lambdát és azt hogy the cake is a lie), bedobom bátyámnak nem akarja-e VR-ban megtartani az egyik órát.
-
Márton
nagyúr
válasz
kiskuplung #28106 üzenetére
hatalmas!
-
kiskuplung
őstag
Nos, én férfiasan bevallom, hogy mást rajzoltam az ablakra, míg mások :
-
v2
senior tag
Sunshine Arizona
-
Raymond
titán
válasz
kiskuplung #28102 üzenetére
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Dyingsoul #28100 üzenetére
Alyx tenyleg nem nagyon akciodus, marmint elegge sporolosan adja a loszert, meg sunshine arizona viszonylatban is. Ez design dontes lehet. Mondom ezt ugy, hogy eleg sokat jatszottam Sunshine Arizona / Sairento / Superhot / Serious Sam VRrel, szoval pontosan es gyorsan celzok. gondolom horror jatekot akartak csinalni, es nem Doom3 VR editiont.
ez teljesen egyertelmu a hoteles palyan. shotgun upgradebol egyebkent valoszinuleg a granatveto az mondjuk tenyleg jo lenne, pl laser celzora ugy, hogy alapvetoen mennyire nincs hozza loszer, szerintem felesleges kolteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged