- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
g4bb3r
tag
Vélemény? Képeken jól néz ki.. 2.0 T-4 V40
Volvóknak mennyire horror a szervizeltetése? Normál dolgokra gondolok, kopó dolgok cseréje etc.
-
g4bb3r
tag
válasz
proci985 #5099 üzenetére
Kicsit piszkálja még a csőrömet az a 2.0D V50 szereztem egy Volvo szaki számot is Zuglóban (haver oda hordja az XC70-et) lehet elviszem átnézetni. Ki kell deríteni mennyibe kerül, nyilván az átvizsgálás nincs ingyen, a kereskedő is azt mondta h ael akarom vinni az pénzbe fáj mert ő nem hagyja ott a piacot szóval embert kell szereznie. (mondjuk nem hinném nem tudna 1 órára elszabadulni..)
-
-
g4bb3r
tag
Gondolom egy 1.6-os motor csak vonszolja a kasztnit.. meg hát piros is..
-
g4bb3r
tag
Sziasztok,
V50 2.0 dizel váárlással kapcsolatan jótanács? Szombaton kint voltam az autópiacon nézelődni (mivel nem tudom eldönteni mit is akarok, gondoltam job végigülni pár fajta kocsit ) és találkoztam ezzel : v50
Beleültünk, megnézegettük, motor szépen jár, minden működik nincs lelakva 1-2 parkolási sérülés. Igazából benzines kocsit kerestem de ez eléggé megtetszett , haver is ajánlgatja hogy ez jó kocsi.
Elvinném szervizbe alánézni + motordiagnosztika. Esetleg tudtok ajánlani szervizt Bp-en? Nem muszáj márkaszerviz csak rendesen átnézzék .. Ha rendben találnak mindent milyen sz..rollerbe lehet még beleszaladni?
Ha jól informálódtam ez ford focus alapokon nyugszik, nézegettem alkatrész árakat nem a legolcsobb de nem is annyira horror..
Ennél egy vásárlás utáni kötelező szerviz , vezérlés+szűrők, olaj csere kb mennyibe fájhat?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- Energiaital topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest