- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sati1984
tag
-
hito
nagyúr
Én az előző tiptronic váltós autómból indultam ki. Ott ugye volt egy normál manual váltó, amit egy robotegység váltogat és az kuplungol helyettem, ez a robotizált váltó. Feltételeztem, hogy a tiptronic elnevezésű váltók működési elve azonos. De annyit értek hozzá, mint tyúk az ABC-hez

-
molnarpeter
nagyúr
-
zgospel
őstag
Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy miért felejtős emiatt?
Az executiveot áruló neppernél vettem a mostani kocsimat több mint 5 éve. Átverés meg hitegetés nem volt, kerek-perec mondta aki velem foglalkozott, hogy melyik autónak mi a baja és mivel számolhatok, a kocsi nem volt preparálva és agyonkozmetikázva, minden sérülés jól látható volt. Igaza volt, váratlan dolgokba nem futottam bele, csak normál karbantartás és kopó cserék voltak. Viszont van ott enyhén simlisnek tűnő figura is (vagy csak nekem tűnik úgy), és a vásárlás után 3-4 héttel valaki ellopta az első lökhárítómat a kocsiról, ami lehet véletlen egybeesés is, de nekem gyanús hogy inkább leadott info a bontós havernak. Szóval érdemes picit gyanakodni szerintem.
Tőlem teljesen függetlenül egy családtag vett ott autót szintén, nála sem volt félrebeszélés, a hibákat jelezték, és jó kocsit vett ő is, az sem volt preparálva. Ez a 2 eset nem túl nagy merítés, de talán egy kis támpontot adhat. -
FeRRaR1
őstag
Valami már biztos volt, vagy váltócsere, felújítás vagy korábbi olaj cserék. Avagy rángat rosszul kapcsol hidegen és vagy melegen.
Amennyiben van valami váltó történet és hidegindításnál meg melegen is rendesen viselkedik, hibakódolvasás is volt, akkor is egyből cserélném a szöghajtás, haldex, hátsódiffi, váltó, motorolaj, hűtőfolyadék, fékfolyadékot. Nem tudom hogy a 3.2 láncos e de ha nem akkor a vezérlést is, meg a klíma szíjat is cserélném. Jobb a békesség meg a nyugodtan alvás.
Nekem idén volt cserélve eddig az olaj, fékfolyadék, haldex. Illetve megvettem az olajakat váltó átmosáshoz, hátsó diff és szöghajtáshoz. Hűtőfolyadék majd februárban lesz az éves szervizzel és akkor olajjal szűrőkkel megint. Egyedül a szervónak kell utánanéznem, mert ha az még nem volt cserélve megejtem azt is idén.
-
FeRRaR1
őstag
Senki nem fogja köpködni őket, szép vasak. Az executive az más liga, sokkal jobban felszerelt, minőségibb bőr, radaros tempomattól kezdve minden... Bár fura mód a summum kicsit jobban tetszik külsőre, bár lehet hogy csak a jobb fotók meg felni miatt.
Szigorúan a hirdetést nézve nekem az Executive felé billen a mérleg nyelve, frissebb az eleje, hátulja. (Első alsó betétek már a króm csíkosak illetve hátul már a facelift felirat van) Jobb kiindulási alap, nagyon más autó egy fullos Executive mint egy "alap"-abb.
Bár a köcsög nepper érzés azért elkapott azt olvasva
Viszont nagyon szigorúan benéznék az első lámpák mögé, hátsó kerékív meg alulról van e valami törés nyom, kártörténet, kilométer lekérdezés, szerviztörténet lekérdezés, stb...
A Summum őszintébb, 1 tulajos kicsit jobb állapotúnak tűnik, de az Executiveban több a lehetőség. Természetesen ha a fentiek le vannak csekkolva meg a próbaút megvan hidegen melegen. Egyébként nyugodtan el lehetne vinni egy márkaszervizes átnézésre ha hosszútávra tervezed...
-
focvis
veterán
Hogyne lenne.
Nekem ugyan nincs, de a helye megvan.Továbbá van egy gyári tetőcsomagtartóm, ha aktuális, keress meg, nekem egy alkalomra kellett. (Szép állapotú, alumínium.)
@ MP: Köszönöm, még nem a földgömbös. Márkaszervizben tudnak frissíteni a szoftveren, utána már menne házilag a frissítés - de nem használnám. A Waze pöpec.
-
molnarpeter
nagyúr
-
aneda
senior tag
-
focvis
veterán
-
molnarpeter
nagyúr
-
molnarpeter
nagyúr
-
Kickass
őstag
Megvolt az üléspróba.
Maga ez a példány egyébként is lehet kiesett volna, két hátsó ajtón mindkét oldalon szabálytalanul pár lyuk volt az oldalkárpitban. Először kutyára gondoltam, de az nem tud ilyen szabályos kis lyukakat a kárpitba marni.Ami nagyobb gond, hogy kb. a V60 PHEV kb ki is esett. Mögöttem már kb senki nem férne el egy idő után a gyerek se, a csomitartót kicsi bár ezt eddig is tudtuk. Ezért is megtévesztőek a katalógus adatok, elvileg a C Mercink pár centivel kisebb itt ott, abban mégis ha passzentosan, de még én is be tudok ülni magam mögé.
Kár érte, iszonyat jól összerakott autó benyomását kelti, és elöl nagyon kényelmes. Mondjuk egy polestarba beleülnék
Kár hogy a benzines vonal V60-ból kb értelmezhetetlen. Dizel ha nem muszáj nem játszik. -
focvis
veterán
Tavaly mikor vettem, megnéztem kb. 8 autót, azok közül választottam. Ami engem zavart, de ennél a példánynál szvsz nem kell számítani rá a képek alapján: sok autón láttam, hogy rácsukták a biztonsági öv csatjára az ajtót, szétverve így az ajtókárpitot, küszöböt. Szintén többnél tapasztaltam a B oszlop burkolatának és a kédernek a kidörzsölését - gondolom nagydarab melákok nagykabátban...
Ez az autó szépnek ígérkezik.
+6 kiló, ahogy írod.
-
focvis
veterán
-
BigBlackDog
veterán
Egy-két apróság feltűnt;
- 5. képen úgy látszik, mintha lyukas lenne már a vezető szönyege a cipősarok helye körül. 7. képen viszont nem látszik a lyuk, csak egy nagyon halvány folt
- 6. képen, a kormányon látszik, hogy valaki sikeresen végigkaristolta (gyűrű?)A világos belső tetszik, illetve összességében sem tűnik rossznak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Facebook és Messenger
- Fogyjunk le!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- EAFC 26
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez bíztató, köszi, majd beszámolok, mi volt...

Outlandert nem mondom.