- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Burn
őstag
válasz
N0rthF4c3 #10315 üzenetére
Igazabol, nem kellene igy kerned, igy kellene csinalniuk. A legtobb "modern" autonak allithato hatso futomuje van. Az AWD-nel meg alapbol igy kell csinalniuk.
Ennek tobb oka is van. Parhuzamosan allitjak az elso kerekeket a hatsokhoz, igy ha a hatso kerekek
nem megfeleloen vannak allitva, akkor hiaba allitjak az elsoket, az auto kuszni fog.Erdemes rakeresni. Sok helyen irjak, miert kell igy csinalni kepekkel illusztralva. Nehez elmagyarazni, de ha latod akkor egyertelmu lesz a miertje.
retesz147: Lehet, hogy nem fog teljesen egyenletesen kopni a gumi. A Volvo ajanlja is, hogy minden olajcserekor a kerekeket atforgatni. Elsoket hatra, hatsokat elore. Igy egyenletes kopas erheto el. Termeszetesen ettol fuggetlenul a futomunek rendben kell lennie.
-
retesz147
addikt
válasz
N0rthF4c3 #10315 üzenetére
Ez engem is érdekelne, mivel ha odamegyek és azt mondom, hogy először a hátulját, utána az elejét...kiröhögnek, hisz én amatőr vagyok, mit dumálok bele, ha jobban tudom, csináljam meg magamnak...
Értitek?Autószerelőm is amúgy ezt mondta (igaz Alfára), hogy először hátul, majd ahhoz kell beállítani az elejét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest