Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• xEon1337

őstag

válasz Rivaul #6638 üzenetére

Bocsánat, most jutottam újra gép elé.

Most utánaszámoltam, évente ~18.000 kilométert megyek az autóval, szóval mondjuk, hogy évente kétszer kell elvinnem időszakos szervizelésre (10.000 km intervallum, olaj/szűrők, csak a munkadíjjal számolok, mert az anyagokat mindkét esetben én viszem).
    A következő 3 évben a maszek és a hivatalos szalon között az árban ~120.000 forint differencia lenne. Az autó jelen pillanatban 2,5M forintért napok alatt el tudnám adni. 3 év múlva lenne benne kb. 93.000 garantált, lekérdezhető km, pont 10 éves lesz. Ha a politikai és egyéb tényezők nem változnak drasztikusan a jelen viszonyokhoz képest, akkor szerintem simán tudom érvényesíteni ezt a többletet, mert majd nem 1,5M-ért kell hirdetnem, hanem 1,7M-ért is lesz rá vevő.

Most 3 év alatt 120k forint, az havonta 3.333.. Kb. hol érdekel, amikor 45k elmegy csak tankolásra? :)
    De az értéknövelésben annak is nagy szerepe lesz, hogy hetente kitakarítom, csak és kizárólag kézzel mosom otthon (nyáron minden héten, télen ritkábban), minden szir-szar autóápolási terméket megvettem már hozzá és ezek látszanak is a kocsin, mert törődök vele, van gazdája. Gumiból is csak prémium kerül rá és még lehetne sorolni. Szóval nekem ennyit megér a dolog. :)

"Less but better" - Dieter Rams

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés