Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Bocsánat, most jutottam újra gép elé.
Most utánaszámoltam, évente ~18.000 kilométert megyek az autóval, szóval mondjuk, hogy évente kétszer kell elvinnem időszakos szervizelésre (10.000 km intervallum, olaj/szűrők, csak a munkadíjjal számolok, mert az anyagokat mindkét esetben én viszem).
A következő 3 évben a maszek és a hivatalos szalon között az árban ~120.000 forint differencia lenne. Az autó jelen pillanatban 2,5M forintért napok alatt el tudnám adni. 3 év múlva lenne benne kb. 93.000 garantált, lekérdezhető km, pont 10 éves lesz. Ha a politikai és egyéb tényezők nem változnak drasztikusan a jelen viszonyokhoz képest, akkor szerintem simán tudom érvényesíteni ezt a többletet, mert majd nem 1,5M-ért kell hirdetnem, hanem 1,7M-ért is lesz rá vevő.Most 3 év alatt 120k forint, az havonta 3.333.. Kb. hol érdekel, amikor 45k elmegy csak tankolásra?
De az értéknövelésben annak is nagy szerepe lesz, hogy hetente kitakarítom, csak és kizárólag kézzel mosom otthon (nyáron minden héten, télen ritkábban), minden szir-szar autóápolási terméket megvettem már hozzá és ezek látszanak is a kocsin, mert törődök vele, van gazdája. Gumiból is csak prémium kerül rá és még lehetne sorolni. Szóval nekem ennyit megér a dolog."Less but better" - Dieter Rams
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
- Transmitter BC49BQ Bluetooth autós MP3 lejátszó Fm LED kijelzővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest