Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
Ha pl gyerek/kutya rövid időre bent marad a kocsiba akkor miután leállítottad, megnyomod a gombot, kiszállsz és bezárod, akkor a belső mozgásokra nem fog riasztani, illetve bentről nyitható marad a kocsi, csak kintről zár be. A következő indításnál automatikusan kikapcsolja és vissza áll teljes riasztásra.
Rivaul
Ezt nekem gombnyomás nélkül csinálta a V70 meg is lepődtem mert 2001-es volt...
-
Rivaul
addikt
BBalu-nak ezer hálám hogy eltüntette az srs hibám. Nagy megkönnyebbülés hogy nem vágja minden indításnál a feliratot a képembe
-
Peti329
csendes tag
Sziasztok!
A mai napon vettem észre, hogy a kuplungpedál, az utolsó 2-3cm-nél picit "megakad", majd hirtelen, mintegy "klattyanással/koppanással ugrik" a nyugalmi pozícióba. Sajnos nehéz jobban megfogalmazni a hibajelenséget. Az a "megakadás" benyomáskor kevésbé, visszaengedéskor jobban érezhető.A kuplung egyébként rendben van, a kocsi nem rángat, a kuplung nem csúszik, az alsó tartományban fog és könnyen adagolható.
A kérdésem az lenne, hogy ez másnál is ilyen módon működik, vagy nálam lesz valami cserés?
A képen látható fehér rugónál a csapokat újrakentem szilikonos zsírral, valamint kentem a kék (belső) rugó és a belső csap találkozásához is.
S80 D5 - 2013 - 102000 km
Segítő válaszotokat előre is köszönöm!
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
Megbízható szakit keresek az új szerzeményem magyarosításának megoldása érdekében. 2001 s60 2.3 t5. Tud ebben valaki segíteni? Lehetőleg az ország keleti részében, de leginkább Debrecenben.
Köszönöm
-
AMDFan
addikt
Sziasztok!
Ti S60-nál hátsó kipufogódob csere esetén melyik megoldást választanátok?
Ebayről rendelni egy hozzá való dobot, és felrakatni, vagy kipufogóklinikára bízni az egész műveletet, akik saját dobot készítenek rá. Van valami hátránya ha ők csinálnak rá hátsó dobot? -
AMDFan
addikt
Különösebben engem sem zavar, amikor kiírja, hogy töltsek rá (ilyenkor min-max között van félúton), akkor 1-200km-en belül töltök rá picit és kész. Csak az 1,6os Avensis után volt fura. Bár most, hogy 18 éves, és jellemzően 1-15km közötti távokat fut, már az is megeszik egy fél litert 10 ezer alatt.
Ja és még Peti78-nak annyit üzennék, hogy ha jól tudom, akkor az övében még nem fog visszajelezni a board computer alacsony olajszint miatt, ezért érdemes az elején sűrűbben nézegetni a nívópálcát (hidegen, sík talajon), nehogy akkor vegye észre, hogy fogyóban az olaj amikor már alacsony lesz az olajnyomás.
-
Mindegyik tizenéves autó fogyaszt olajat. Szerintem nekem 10 ezrenként kettő litert is elcsipeget. Ha papásan járnék vele, akkor lehet nem menne el ennyi. Én viszont azért vettem turbós benzinest, hogy haladjak is vele. Hosszú évekig Castrol 5W-40/5W-30-t használtam, mostanra 17 éves autómba jó lesz az 5W-40 Mannol is
-
-
Valaki nem tudja a stabilizátor rúd szilentnek mi az angol megnevezése? És honnan érdemes netről gyári alkatrészt rendelni?
-
-
brickm
őstag
Sziasztok!
Kolegám 98as S40-es Volvoját szeretném diagolni.
Van egy standard OBD2 CANBUS olvasóm (NEC D-CAN BUS illesztő IC és FTDI RS232-USB IC-vel,) Szerintem a volvobol is ki kéne olvasson ezt azt.
Milyen programot hazsnáljak az olvasáshoz? Illetve pl légzsák hibakód törléshez?Válaszokat előre is köszönöm!
(#7519) Peti78
Halo, szerintem az nem kulcs, amit linkeltél.
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
Beléptem a klubba egy 2.3 T "R" (2001) svéd szépséggel.
Rögtön két kérdés.1. Fényszórólapátnak ez a helyes megnevezése párban érdemes cserélni? Mert a jobb elsőről a lapátrész hiányzik, de a motoros része működik. Honnan érdemes venni/rendelni?
2. Ezek a kulcsok jók? Rendelt már ilyet valaki?Köszi
-
FeRRaR1
őstag
Nem, az "R-Design" egy semmi, mint az Audinál az "S-Line" egy minimális vizuális csomag, esetleg más kormány, sportosabb megjelenés. A gyártók rájöttek hogy a népnek nem igazi R kell, ha nem többet el lehet adni csak egy kis vizuális tuninggal. Mint a BMW-nél az M Packet, teszik ezt már mindenre, lehet 1.6 diesel stb, semmit nem jelent menet tulajdonságokban. Az igazi R az nem egy dizájn vacak volt, adaptív futómű, sor 5 magasnyomású turbó, AWD, Brembo fékek, magnézium felni, rendesen oda tették magukat, nagyon nagy kár hogy az R és a V8 vonalat is törölték... Egy R-es gép még bakancs listás nálam...
-
Peti78
őstag
A forgalmiban mit jelent az s60 R? Tehát az "R"?
-
Rivaul
addikt
Ma a pályán Bmw-s tologatta a népet lefele. A külsőből egyszer csak megunta egy sedan volvo és rátapadt. Nem láttam mi az mert mire felfigyeltem addigra egy xc60 is beállt tolni vonatba. És hát milyen vonat amin csak 2 vagon van? Felzárkóztam az xc90-el mögéjük. 180-nál kiszállt a bömös és sztem értette a célzást mert mint a kis angyal úgy ment tovább. A konvoj is feloszlott természetesen ahogy a "tudd hogy értsd" helyzet érvényesült
Amúgy nem szoktam ilyesmit csinálni. 127 tempomat és annyi de ez most annyira adta magát
Illusztrálva
-
Peti78
őstag
(#7506) belaazallat EZ akkor is túl olcsó egy 2007-es kiadású S60-ért.
Igaz, ez 2008-as, de 2.8 milla. Még a sérülés is, ha tényleg szakszerűen lett javítsa, sem indokolja az árat. Szerintem ezt 1.7 körül is igen gyorsan elvinnék. Egyébként nekem rémlik, hogy pár hónapja én már láttam ezt a hirdetést, és akkor is megrökönyödtem a korán és az árán. -
Rivaul
addikt
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
Van, aki ennyiért ad egy ilyen autót? Mi lehet a bibi vele?
[link] -
zsolee73
tag
Sziasztok!
Egy kérdés: VOLVO S60 D5 - akkusaru levételt követően miért lehet az, hogy a vízhőfok és üzemanyagszint mérő mutató is egyaránt kb. egy vonallal kevesebbet mutat?
Vissza lehet valahogy tanítani a szinteket?
-
jozsi021
újonc
válasz
jozsi021 #7498 üzenetére
Üdv mindenkinek!
Tegnap telefonálgattam kicsit...
lényeg, hogy 2012 után a Volvokat már ilyen Sensus-szal szerelték csak. Amibe ilyen van, azzal be kell menni a Volvo szervízbe, 25-30e HUF-ért frissítenek egy rendszer szoftvert, ami lehetővé teszi, hogy innentől a tulaj magának frissítse ingyen a térképeket, hangvezérlést. Az új térkép, hangvezérlés rendelkezésre áll a honlapon, egy pen drive-ra le lehet tölteni, kocsiba bedugod az USB-be és magától megcsinálja... nagyjából 40 perc.
Az első szervízes telepítés az több órát vesz igénybe...
Józsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Fotók, videók mobillal
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Xbox Series X|S
- Apple asztali gépek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- EA Sports WRC '23
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest