- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
Elvileg ki kellene írnia, a gyakorlatban ez nem mindig van így sajnos.
Én személy szerint a xenont sem gyújtom be nappal városban, csak a helyzetjelzőket, amik led-ek. Ilyenkor én is értékelem, hogy nem gyújt xenont villantáshoz, de amilyen keveset égeti az ember, szerintem még az eredeti 7-8-9 éves halogén izzók vannak a távolságiban.
Egyes Mercedeseknél észre vettem, mikor villantanak fura késés van benne, mert gyújtja a xenont. Szerintem nagyon jó a Volvo megoldása, mert így ugyan olyan intenzitással világít közelre mint egy BiXenon, viszont távolra erősebben, és van döntésed is, hogy hogyan is akarod használni.
Ami nekem a kedvenc funkcióm, hogy gombnyomásra változtatja a vetítési képet normál és Angol között. Kanyarkövetés is hasznos este ország úton, bár ha jól rémlik ezeket a V50 nem tudta, ott fizikailag kellett egy karral állítani a vetítést, Xenon foglalat mellett.
Sputnyik123
Nem vagyok vér profi szakértő, bár konyítok valamennyit a világítás technikához. Szerintem valami nagyon nincs rendben nálad, a tompított olyan mint egy kiégés előtti H7, gyenge és alacsony, túl közeli az átmenet, és túl éles, tuti gebasz van. A refi is rosszul terít, halvány erős halvány semmi, helyett homogénnak és távolságba eltűnőnek kéne lennie.
Mint mondtam a sima tompítottal sem kellene látnod a sötét/világos átmenetet, pláne nem refivel. Tartom a korábbi állításomat, szerintem azok közül lesz valamelyik. Vidd el beállíttatni, meg nézzenek rá, ne aggódj csak nálad nincs rendben valami, ez egyáltalán nem ilyen ha jól működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Torrent meghívó kunyeráló
- Politika
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- BMW topik
- További aktív témák...
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest