Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5870) xEon1337 válasza Tibiajax (#5869) üzenetére


xEon1337
őstag

Helyváltoztatásra nekem elég lesz. Persze jobban örültem volna egy 2.0 benzinnek, de egyet az orrom előtt vittek el, egy másiknál pedig nem tudtunk megalkudni az eladóval. Egyébként ritka a benzines C30, mint a fehér holló. Mobile.de-n néztem még 2.4 benzineseket is, de olyan regadója lett volna (~340k), hogy azonnal kijózanodtam. :DDD

Amikor megjelent 2006/7-ben, első látásra beleszerettem és azóta egyedül a VW Scirocco tudta kicsit megingatni a vágyat iránta, de mivel az árban feljebb van és a TSI motorokban sem bízok meg annyira, így maradt ez.

A családban mindig ilyen 80-100 LE körüli autók voltak, szóval már hozzászoktam, sokkal fontosabb számomra inkább a komfort, a kényelem és az a biztonságérzet, amit ez az autó sugall. Ahogy magamra csukom ezt a hatalmas, dög nehéz ajtót, ebben érzem úgy, hogy "otthon vagyok". :) Sok autóban ültem az utóbbi hónapokban de valamiért mindig ide kanyarodtam vissza. Inkább busszal jártam még pár hónapig a munkába - várva a megfelelő példányra-, minthogy vegyek valamit, amit nem szeretek, amire nem nézek vissza, miután leparkoltam vele.

Egyébként igen, vehettem volna ennyi pénzért nagyobb motorral is, teszem azt, 150.000 km-el az órájukban, de ez az alacsony futás elég erős érv volt emellett.

[ Szerkesztve ]

"Less but better" - Dieter Rams

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.