Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
Aki már cserélt féknyerget V70 S60 2000-2007 es modellnel hogy csinalta? Marmint a fekfolyadekkal hogy ne menjen levegö a rendszerbe. A gumi csövet is cserelte? Hogyan valasztotta ketté hátul a gumi és réz csö kapcsolatát? BMW- nel ugy csintal amikor a feknyerget vettem le, hogy a fektartalynak levettem a kupakjat oda raktam rá ilyen celofánt es ovatosan rácsavartam a kupakot. Amikor levettem a feknyerget kicsit csöpögött a fekolaj majd abba maradt. Mert vákum keletkezett a rendszerbe igy nem folyt ki. Mikor visza raktam az uj féknyerget rendesen pedál pumpálos nyomva tartos modszerrel légtelenitettem azt az oldalt ahol a feknyerget csereltem. Viszont itt a V70 nel ha nem jar a motor nem megy a fék sem igazabol (gondolom a szervo lehet) mert mar nem egyszer megjartam hogy kiraktam uresbe nyomtam a feket hogy inditozzak es elkezdett gurulni a kocsi. Aztan mikor elindult a motor akkor kezdett el csak fogni. Ma amugy megneztem mindegyik oldalon hogy nez ki a fek es siralmas. Cserelni kell az összes nyerget, tarcsat, pofakat. De legalabb meg lesz csinalva es egy jo par ezer km-ig nem kell hozza nyulni. Szoval akkor aki mar csinalt ilyet attol szivesen olvasnek javaslatot. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest