Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Xmodule

őstag

Aki már cserélt féknyerget V70 S60 2000-2007 es modellnel hogy csinalta? Marmint a fekfolyadekkal hogy ne menjen levegö a rendszerbe. A gumi csövet is cserelte? Hogyan valasztotta ketté hátul a gumi és réz csö kapcsolatát? BMW- nel ugy csintal amikor a feknyerget vettem le, hogy a fektartalynak levettem a kupakjat oda raktam rá ilyen celofánt es ovatosan rácsavartam a kupakot. Amikor levettem a feknyerget kicsit csöpögött a fekolaj majd abba maradt. Mert vákum keletkezett a rendszerbe igy nem folyt ki. Mikor visza raktam az uj féknyerget rendesen pedál pumpálos nyomva tartos modszerrel légtelenitettem azt az oldalt ahol a feknyerget csereltem. Viszont itt a V70 nel ha nem jar a motor nem megy a fék sem igazabol (gondolom a szervo lehet) mert mar nem egyszer megjartam hogy kiraktam uresbe nyomtam a feket hogy inditozzak es elkezdett gurulni a kocsi. Aztan mikor elindult a motor akkor kezdett el csak fogni. Ma amugy megneztem mindegyik oldalon hogy nez ki a fek es siralmas. Cserelni kell az összes nyerget, tarcsat, pofakat. De legalabb meg lesz csinalva es egy jo par ezer km-ig nem kell hozza nyulni. Szoval akkor aki mar csinalt ilyet attol szivesen olvasnek javaslatot. Köszi

Új hozzászólás Aktív témák