- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sti10p
senior tag
Kinőtte a fejem a szemüveget (vagy a szemüveg ment össze
) és most ha leveszem két nút van az fülem mellett az arcomon. Már elvittem kitágíttatni, de szerintem csak annyit csináltak, hogy fogóval széjelebb húzták a szárakat. Azóta megint vissza szűkült és kérdés az, hogy memerjem e itthon egy kis fogóval ugyan ezt, mert nem akarom eltörni se.
A szemüveges mondta hogy elég szűk a keret, de hát nekem ez 3 évig jó volt eddig, próbálkozzak vagy inkább egy új keret?!Ja és még egy másik kérdés: ti focizáshoz/kosarazáshoz le veszitek a szemüveget? Mert én félek hogy puff...
-
sti10p
senior tag
Nekem -1-es van, de szerintem már -1,5-ös kéne, az a baj, hogy én azt közelre erősnek érzem, távolra viszont gyenge a -1-es. Amúgy a keretem szük, így mindíg marad egy nut a fejemen amikor leveszem, el kéne vinni tágíttatni, csak félek hogy akkor meg túl bő lessz.
Amúgy gyerek koromban mikor megkaptam az első szemüvegemet vettem hozzá tokot, meg tiszító spéht kendővel, van aki használ ilyesmit?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest