- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
-
SOAD19
addikt
Még valami. Az egyik helyen mutatták, hogy van mód előtét lencsét kérni, amit mágnesesen rá lehet applikálni a lencsére, és ezáltal egy napszemüvege is lehet az embernek +25k-ért. A kérdésem az lenne, hogy ez mennyire káros a káros a szemüvegben lévő lencsére nézve, karcolódik az előtét lencse sok le-felrakástól?
-
Pierre75
senior tag
"hamar szöszös, poros lesz ez a lencse is"
Ha kidől a Hoya, visszaváltok üvegre. Két hete lett műanyaglencsém, mert a 10 éves üveget le kellett cserélnem. Eddig egyetlen előnye van: könnyebb. Szerencsére hétköznapi -2.0 cyl-em van, így gyorsan elkészült és megszoknom sem kellett. Lassan belépek a multifokis korba, az már árban is izzasztó lesz. -
Pierre75
senior tag
Nekem utoljára a crt monitoroknál vérzett be a szemem, a tft-ket szemfáradás nélkül toleráltam, így ezt a blue csodát kihagytam. Hoya longlife lett. A karcállóság még a jövő kérdése, de a portaszító képessége nincs a helyzet magaslatán. Az Essilor-nál ér valamit? Eddig üveg lencséim voltak, azok nem vonzották így a szöszmöszt, mint ez. Cserébe jóval könnyebb, de macerásabb a tisztítása.
-
-
balazsbence
senior tag
Ezzel a réteggel nem is szabadna találkoznod, ez a csiszolást segíti. Megmunkáláskor ha ez nem lenne rajta akkor csúszik a ragasztó alatt is, ezért ezt elkészítés után le kell törölni papírral. Mondom azért nem népszabival, hanem puhább zsepivel, vagy szalvétával esetleg.
-
F_Gergely
őstag
En 3 eve ott csinaltattam a szemuvegem, a valasztekuk szerintem nagyon tre, nincs nagy valasztek, de a szemuveggel semmi bajom nincs, pedig nekem elegge specko lencse kell igy a hirdetett 1-3 ora alatt szemuveget csinalunk duma nalam nem ervenyyes 2 het mire elkeszul. De tudom ajanlani, en most is ott fogom csinaltatni a kovetkezo szemuvegem. Plusz ha eltorik, vagy uj kell 50%-at kell csak kifizetnem ami 120 ezernel mar nem.mindegy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged