Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
Nekem Hoya lencse van, Oakley keret. Napszemüveg előtét, ami mágnessel rögzíthető. A mágnes a lencsében van és semmi olyan nincs, ami a fentebbi 5-ös pontban van, szerintem az erős túlzás vagy valami nagyon rossz kialakítás volt. A napszemüveg előtét teljesen tökéletes védelmet ad.
Itt egy leírás róla
https://www.erdioptika.hu/magneses-napszemuveg-elotet/
[link] -
zsoltzsolt
addikt
Persze van kitétel:
2024. január 2.- január 31. között az érdeklődők ingyenes látásvizsgálaton és szaktanácsadáson vehetnek részt szaküzleteinkben 12:00 – 14:00 közt, amennyiben szemüvegesek vagy szemüvegben gondolkodnak, és részt vesznek látásvizsgálaton. Kontaktlencse viselőknek a vizsgálat nem díjmentes. Az akció a mosonmagyaróvári és pápai üzleteinkben nem érvényes. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
fornettisuti #3964 üzenetére
Én már több éve használok ilyen szemüveget, semmi gond vele. Nem zavaró, de gondolom ez is szokás kérdése. A keretem félkeretes, damilos, erre tán ez a legjobb megoldás. Amikor teljes keretes szemüvegem volt, ott a kereten volt a mágnes, az előtét is teljes keretes volt. Nehezebb is volt az egész cucc.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
balazsbence #3961 üzenetére
Nem is tudtam, hogy az Essilor is készít ilyet.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
fornettisuti #3960 üzenetére
Pl.:
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Kezdő vagyok #3958 üzenetére
Én Hoya lencséket használok, arra kérhetsz sokféle réteget, kezelését. Van bluecontrol, karcállóság, stb. Minél több, annál drágább. Sőt kérhetsz hozzá, ez tudomásom szerint csak a Hova csinálja ClipOn napszemüveg előtétet, így napszemüveged is lesz egyből, amit bármikor fel, illetve le tudsz szedni, hiszen mágnessel kapcsolódik a lencséhez.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
beholder00 #3953 üzenetére
Kb jól számolsz. Én jövő héten veszem át. A lencse, Hoya, -6, -3, cilinderes mindkettő, rétegekkel, plusz kértem hozzá mágneses napszemüveg előtétet, és így lett a két lencse 80 ezer. Vagyis plusz van ilyenkor egy napszemüvegem s, ez teljesen korrekt ár. A keret meg Oakley, félkeret, damilos.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Marci112233 #3871 üzenetére
Köszi!
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Marci112233 #3867 üzenetére
Ez milyen márkájú lencse és keret?
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
fornettisuti #3864 üzenetére
Köszi!
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
fornettisuti #3862 üzenetére
Hol csináltattad?
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
#42308056 #3772 üzenetére
Köszi! Akkor igazuk volt az emagos vásárlóknak
Amúgy meglep, mert fotósoknál alapfelszerelés, mindig van náluk, nekem is van, igaz nem ez a szemmüvegtisztítós, hanem a szűrőkhöz való. No, akkor nem veszek ilyet...
Spricnisben én a Zeis szettjét szoktam vásárolni. Sokáig elég, a páramentesítős is jól működik, maszkos időkben használtam. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
Hegyirabló #3455 üzenetére
"Megvizsgált, és megmondta, hogy dehogy kell nekem szemüveg, felírt egy tablettát,"
igaz, tablettát írsz, az lehet vitamin is -
zsoltzsolt
addikt
válasz
FrigoCoder #3420 üzenetére
Hát sok sikert hozzá. Remélem van olyan.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
FrigoCoder #3418 üzenetére
A mostani nem párásodik?
-
zsoltzsolt
addikt
Párásodás ellen valaki próbálta már a borotvahabos mószert? PL. egy műanyag Hoya lencsének nem árt?
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
gzbotii #3092 üzenetére
Nekem 85 ezer volt, de akkor nemtudom, hogy volt-e akció.
Oakley keret, Hoya lencse )egy-két felületkezeléssel), plusz speciális clip-on mágneses napszemüvegelőtét, 400-as uv szürős, Ray-ban zöld színben. Mind a szemüveghez, mind a mágneses napszemüveg előtéthez eredeti, kemény tokot adtak. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
Ixion77 #3093 üzenetére
Nekem is cilinderes. Lang tesztet is felvett, még járatot abban abagolykeretben, hogy szokjam, mert teljesen más lett a dipotria és a cilinder is az előző szemüveghez képest. VOlt féle vizsgálat, számítógépes is. Nem tudom milyen a Müriczos, de a Blahán az optometrista nagyon lelkiismeretes volt. 40 éve vn szeüvegem, de nemis tudom mikor láttam ilyen jól
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
balazsbence #3051 üzenetére
Köszi!
Neked is (#3054) minek?:SDe ezeket nem keret nélküli vagy fúrt szemüvegnek hívják?
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
minek?:S #3039 üzenetére
Nem spilázzátok túl ennek káros hatásait?
Idézem a Zeiss oldalát is:
szemünket 30-szor annyi kék fény éri egy átlagos borús napon a szabadban eltöltött egy óra alatt, mint egy monitor előtt töltött egy óra alatt. -
zsoltzsolt
addikt
-
zsoltzsolt
addikt
Most olvasom a Zeiss oldalán:
"Érdemes nagyjából félévente elvinnie szemüvegét látszerészéhez egy ultrahangos tisztításra. Ez a keretet is kíméletesen tisztítja. "
Ez mivelnyújt többet, mint amikor vízzel, samponnal/folyékony szappannal stb lemosom? -
zsoltzsolt
addikt
Vagy ez?
eyerim.huCsak keretet rendelnék, nem komplett szemüveget.
-
zsoltzsolt
addikt
Szerintetek ez mennyire megbízható, eredeti kereteket árulnak?
kodano.hu -
zsoltzsolt
addikt
válasz
balazsbence #2877 üzenetére
Köszi a választ!
Vagyis, ha rendelnék pl ALiexpressről szemüveget, akkor kétséges a benne lévő "üveg" minősége? -
zsoltzsolt
addikt
válasz
Drótszamár #2595 üzenetére
Köszi!
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Drótszamár #2589 üzenetére
Milyen essilor? Milyen réteg van rajta?
néem a weboldalukat, de nem találom a bluecontrolhoz hasonlót. -
zsoltzsolt
addikt
Melyik cégnél érdemes szemüveget csináltatni?
Ofotért, VisionExpress, Optic Word?? vagy máshol?
Ki mit ajánl és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest