- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
albiosz
őstag
válasz
ferkoboy #2380 üzenetére
Szia!
Ha jól értem, akkor fiatalabb korban ajánlottabb az egyfókuszú? Ez ideális lehet munkához (monitor előtt) meg távollátáshoz is (pl. vezetés)?
Köszönöm az optika tippet! Sajnos feléd nem nagyon járok, ha helytálló az adatlapodon lévő info.Viszont úgy nézem a Róna Optikában csak Zeiss van. Az említett Hoya Nulux Active / Essilor Eyezen-ről nem találtam infot a honlapjukon, persze ettől még lehet, hogy van nekik. Olyan helyet keresek ahol tényleg azt adják, ami igazán nekem való. Sajnos sok olyan helyről hallani, ahol mindenféle extrát eladnak, amik nyilván hasznos és jó dolgok, de az adott páciensnek mondjuk feleslegesek. Tehát kihasználják azt, hogy nem a téma szakértője az ember. Megfelel ennek a kitételnek az említett Optika?
(#2378) kew: Szia!
Köszönöm neked is ajánlást! A fenti Optikára vonatkozó kérdésere szívesen olvasnám a te véleményedet is. Milyen szemüveget csináltattál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Energiaital topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest