Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hegyirabló

veterán

válasz #48613632 #3449 üzenetére

Na akkor leírom, de nem biztos, hogy rövid lesz. :)

Fájt a fejem, hónapokon keresztül. Elmentem háziorvoshoz, ő mondta, hogy neurológus, orr- fül- gégész és optometrista. El is mentem az optikába, mondom nekik, hogy mi van, és kérdezem, hogy lehet-e ez rossz szemüvegtől. Mire a válaszuk az volt, hogy egészen biztosan rossz szemüvegtől van, az aktuális szemüvegem rossz, aki felírta orvos az egy idióta volt (szó szerint így), de majd ők megmondják nekem, hogy milyen szemüveg kell. Meg is vizsgáltak, megrendelték a szemüveget. Az új szemüvegtől még rosszabb lett a helyzet. Visszamentem, mondták, hogy akkor most megint megvizsgálnak. Ekkor írták fel a speciális szemüveget, ekkor hangzottak el azok, hogy most már biztosan ez lesz a jó, garantálják, borítékolják.

Miközben készült a szemüveg, nekem volt időpontom egy orvoshoz. Megvizsgált, és megmondta, hogy dehogy kell nekem szemüveg, felírt egy tablettát, hogy azt szedjem három hónapig, és ellátott tanáccsal, hogy mit változtassak az életmódomon. Két hét alat meg is szűnt a fejfájás.

Ez az egész helyzet nem alakult volna ki, ha az optikában odafigyelnek arra, amit mondok. Mert többször megpróbáltam elmagyarázni nekik a fejfájásom körülményeit, de néhány mondat után lesöpörték, amit írtam.

Új hozzászólás Aktív témák