Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
- Meggyi001: Párizs - Rue Buenos-Ayres - a szelfik utcája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
válasz
#48613632 #3449 üzenetére
Na akkor leírom, de nem biztos, hogy rövid lesz.
Fájt a fejem, hónapokon keresztül. Elmentem háziorvoshoz, ő mondta, hogy neurológus, orr- fül- gégész és optometrista. El is mentem az optikába, mondom nekik, hogy mi van, és kérdezem, hogy lehet-e ez rossz szemüvegtől. Mire a válaszuk az volt, hogy egészen biztosan rossz szemüvegtől van, az aktuális szemüvegem rossz, aki felírta orvos az egy idióta volt (szó szerint így), de majd ők megmondják nekem, hogy milyen szemüveg kell. Meg is vizsgáltak, megrendelték a szemüveget. Az új szemüvegtől még rosszabb lett a helyzet. Visszamentem, mondták, hogy akkor most megint megvizsgálnak. Ekkor írták fel a speciális szemüveget, ekkor hangzottak el azok, hogy most már biztosan ez lesz a jó, garantálják, borítékolják.
Miközben készült a szemüveg, nekem volt időpontom egy orvoshoz. Megvizsgált, és megmondta, hogy dehogy kell nekem szemüveg, felírt egy tablettát, hogy azt szedjem három hónapig, és ellátott tanáccsal, hogy mit változtassak az életmódomon. Két hét alat meg is szűnt a fejfájás.
Ez az egész helyzet nem alakult volna ki, ha az optikában odafigyelnek arra, amit mondok. Mert többször megpróbáltam elmagyarázni nekik a fejfájásom körülményeit, de néhány mondat után lesöpörték, amit írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- Diablo 3
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest