- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferkoboy
senior tag
Én belülről máshogy látom. Te laikusként kívülről megint mást látsz.
Nap mint nap ezekkel az anyagokkal dolgozom. Megválogatom, hogy mit adok ki a kezemből.
Az hogy a barátod kemény 1M Ft befektetéssel véleményed szerint 500Ft anyagárból 20000Ft-ot kellene hogy “előállítson” az mindennél jobban fémjelzi a te elképzelésedet az optikáról. Ha így lenne, akkor valóban lehúzás lenne. Biztosan vannak lehúzós helyek - tapasztaltam, dolgoztam majdnem ilyen helyen 1-2 hónapot, még próbaidőn belül én mondtam ott fel - az én jóérzésemen az túlmutatott - ennek ellenére egy egész szakmát beállítani így, ne haragudj, de ez túlmutat a tapasztalatmegosztáson!
Próbáltam az általad tapasztaltakat más szemszögből láttatni, de a véleménnyedtől te magad nem szeretnél többet látni, csak önigazolást keresel a válaszokban.
További felvetésekre engedelmeddel inkább nem válaszolnék. Sajnálom már hogy hozzá(d)szóltam.
A betámadást meg inkább hagyjuk... te állítottál be ide ezzel: Előljáróban, az optikus a fogorvos után a legnagyobb lehúzás .
További szép estét!Üdv: Ferkó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen SSD-t vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EA Sports WRC '23
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest