- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
butch3r
senior tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
weboldal alapján várhatóan dec 5-én nyitnak.
térképen még minden pálya zárva, illetve webcamerák alapján még gőzerővel megy a hóágyuzás meg elég vékonykának is tűnik az a hóréteg síeléshez -
butch3r
senior tag
válasz
ballington
üzenetére
Szerintem ha tudod próbáld ki a lécet, béreld ki.
Én eddig egy 160centis atomic x7-essel nyomtam, teszteltem múlthéten egy salomon 163centis lécet és már csak a fizetést várom, hogy lecseréljem rá
(keskenyebb, kisebb rádiusz, merevebb a salomon, tudásomhoz jobban illik)
~178 centi magassággal. -
butch3r
senior tag
válasz
Freddy76
üzenetére
Nagyon ember fuggo lehet en meg csak 1x jartam ugy hogy zaras utan ertem felvonohoz. mar szedte be a kordonokat, de beengedett minket (szerencsere, szar lett volna maria alm-bol dientenbe atjutni
)@1314 mi szamit messzinek? Zillertal most alom, kaprun is prima ezek 6-8ora bprol.
-
butch3r
senior tag
attól is függ ki mennyire fázós. én is inkább fázósabb vagyok. én merinó aláöltöző, valami vékony szigetelő középréteg (pl valami ilyesmi, primaloft, merino ilyesmű töltettel, nekem ez sokkal jobban bevált mint a polár, melegebb és jobban szellőzik) és erre egy jobb síkabát (eddig bélelt, most váltottam shell-re).
mivel fázós vagyok nekem van a kesztyű alá is 1 vékony aláréteg, amit -10 körül felszoktam venni, illetve zokniból is fűtőszálassal tolom -
butch3r
senior tag
ezek szuper hírek, köszi. már csak 3 nap

flachau is jól néz ki, ez nem tűnik rossznak bár lenti rész tuti kásás ez meg fentinek tűnik.
kaprunban nekünk is 1 nap volt szép időnk a héten, többi nap vagy brutál szél, vagy felhő és 0 látási viszonyok. de azért így is lehetett élvezni -
butch3r
senior tag
obertauern-re símániában jókat írtak tegnapra. szerda nap végén meg tudom mondani milyen szerintem.
esetleg még turracher höhe?
kaprun fent príma amúgy, maiskogel avagy lenti rész trágya, szóval félnék saalbachtól mert az is alacsony. amilyen jól indult ez a szezon a vége olyan rossz
-
butch3r
senior tag
Jaja kb olyan szeles mint a gletscherpiste kaprunban, amikor teljes szellesseggel nyitva. Csak a csakanyos felvono sincs kozepen hogy elvegyen helyet
Uh sajnalom hogy az nem sikerult volt. Szerencsesen is valasztottam a szezinban a helyeket, csak ez a Grosarl volt realtive alacsonyan, tobbi kaprun meg majd oberauern eleg magas h ne aggodjak a ho minosege miatt.
Nekem a 13bol 1 nap volt matraban oktatasos nap, de azert adnek egy kapruni technikai tabort. De majd jovore talan.
Osztrak technikai tabor vagy magyar szervezes? Ha utobbi, megkerdezhetem kinek a tabora, Ozsi? -
butch3r
senior tag
én túl vagyok már 13 napomon. legutóbb Großarl volt. Kicsi rendszer de nagyon éltem, a hegycsúcsról a völgybe majd 5km-s a pálya, délelőtt végig jó állapotban volt, ebédig 5-6x simán le lehetett menni. délutánra már túrt és kásás volt a hó de akkor meg fenti pályákon jókat lehetett síelni. plusz első olyan szállásom volt Ausztriában ami tényleg ski-in ski out (jó igazából kellett 50m-t sétálni), felvonóhoz csúszva mentünk minden reggel, 48€/ fő-ért nem is drágán.
végig 7 ágra sütött a nap. elmentettem a szállást is meg a pálya rendszert is, pár év múlva jó lesz újra.
fenti részen volt egy iszonyat széles gyönyörű szakasz is, príma lejtéssel
nekem is van még 1 kaprun jövő héten meg majd 1 obertauern. remélem a hét végére ígért havazás hoz 1 kis lehűlést is... -
-
butch3r
senior tag
úgy már lőttek az árelőnynek + több nap (nem túl szabadság spórolós).
Voltunk svájcban csúszni, nagyon jó élmény volt de oda is hosszú az út. Oda vissza akárhogy nézem ez minimum 1 nap. Az meg túl sok. Ausztria előnye (salzburg tartományig), hogy elég kora du munka után indulni, majd utolsó nap csúszás utána haza.
Így kitudom gazdálkodni szabadsággal az évi 20+ napot havon -
butch3r
senior tag
hát igen, bár ha elég sokat mész akkor szezon bérlettel letudod hozni jobb átlag árra (20 napnál akár már 47€ is lehet a napi jegy
)
voltam régen franciaországban és élveztem, visszamennék néha 1-1 síelésre de ezeka 16-18 órás utak elrettentenek. Repülős transzferes megoldással meg már nem olyan nagy az árelőny... -
butch3r
senior tag
ahhoz képest hogy 1500-2720ig van les orrban a rendszer az a völgy elég szomorún zöld... eközben zell am see ben:
mi a márciusi hosszú hétvégén obertauern. ha ott vagytok és akartok csúszni 1 közöset szólj (hátha épp ugyan azon részén vagyunk a 100+ km-nek
) Tavaly ugyan ekkor flachau, az nagyon jó volt 
mi vasárnap jöttünk haza 4 napos kaprun, zell am see túráról. nem tudok rosszat mondani, tökéletes pályák, egészen a völgyig (zellben volt ami kicsit buckásabb szarabb volt de csak az egyik volt ilyen asszem a 15-ös pálya, ellenben ami areitexpresshez vitt pl az príma volt egészen a völgyig), -5 -10 fok, 0 felhő.
jövő héten Grossarl, nem voltam még, kíváncsi vagyok nagyon milyen lesz
-
butch3r
senior tag
megmondom őszintén érzésre én nem érzem annak. (de tény hogy emelkedett a keresetem mióta síelek, még ha nem is annyit mint szeretném
)
de én inkább a magyar királyi fityfirity elértéktelenedése miatt van, mármint amiatt lett igazán drága.
2012-es franciasíútamról meg van még az ajánlat: kb 290€ volt (78.000Ft volt anno)
2013-as szintén francia 268€
2014-es meg 225-285€most összehasonlítottam a 24-es árakat a 2018as szállásunkon, ott az eltelt 6 évben 25%ot emelkedett. ez nem olyan vészes (€-ban)
(ettől még azért igaz, hogy rohadt drága) -
butch3r
senior tag
válasz
inf3rno
üzenetére
lehet félreérthető voltam ha én számításaim alapján számolod. az a 2500 nagyon sok, vagy nagyon luxy szállásra mész vagy minden étkezést étteremben töltesz
napi 110-100€ a szállás bérlet (apartman), napi 20€ hütte, ez 5 napra kb 650/fő, + utazás meg reggeli vacsora (ezekre azért nem számolnék olyan sokat, ha szálláson töltitek nem drága. annyi ausztriában abc-ben az élelmiszer mint itthon, sőt sok esetben olcsóbb)
-
butch3r
senior tag
húsvét kaprunban? vagy április másik része?
írj majd kíváncsi vagyok
inf3rno: ausztriában eddigi tapasztalatom az, hogy ha kb 100€/nappal számolsz azzal nem lősz nagyon mellé.
kis szerencsével 35-40€-ért találsz szállást (minimum 2 fő esetén de inkább 4főnél megoldható ez) olyan 60-65€ a bérlet átlagban.
utazás olyan 2-2,5 tank benya + 10€ osztrák matrica (budapestről kaprun és környéke szóval 600km x 2 kb)
én pályán szoktam ebédelni az olyan 12-15€/nap. reggeli vacsora szálláson főzök.
ha Magyarországon bérelsz felszerelést azzal is tudsz kicsit spórolni, 15-20e körül már lehet normális cuccot bérelni.akciót max last minute ha más lemondja lehet amire nehéz számolni/készülni (pl most Siutak-nál van 280€/főért március elejére francia síelés, szállás + bérlet)
-
butch3r
senior tag
webkamera alapján úgy látom azért még van hó, minden pályán. miért nem olyan jók a viszonyok? (csak kamerákra pillantottam rá)
amúgy jó volt de 2 max 3 napra elég. kicsi pálya rendszer nagyon. vagy "balra" indulsz el, ott van 2 piros amúgy nagyon jó lejtésű, gyakorló közepesen hosszú pálya. illetve 1 kék ami NAGYON lankás (cserébe szép, erdős), ha nem küldöd meg 1-2 lejtőnél akkor 100% hogy bandukolhatsz. ha megküldöd csak 90%

másik irányba már jobb van 1 jó hosszú piros pálya, FIS minősítéssel tényleg jó rajta csúszni. délutánra már buckás de kezelhető.
illetve ugyan itt egy kék szánkópálya, ezen nem kell megküldeni és így is végig lehet csúszni a völgyig (kezdő barántőnek ez fog tetszeni inkább) csak a szánkósokat kell kerülgetni de elég széles hozzá. ebéd után itt csúsztunk mindig a völgyig, hogy visszamenjen lábakba a vér, arra (is) tökéletesez volt "jobbra" az első felvonó végétől. tovább lehet menni egy 2 üléses szerintem 40 éves felvonóval, kemény 3km/h-val száguld felfelé
retró élmény. azzal egész magasra érkezel, ott fent van még egy 4 üléses felvonó ami mellett van egy kék pálya az jó, csak nagyon rövid (nem mértem le de 500m-re saccolom max 1000) illetve 2 vagy 3 szintén kék pálya csákányos felvonók mellett. jó kis gyakorló pályák, jó lejtéssel stb. viszont a csákányosak meg meredekek így azok nem kezdő csákányozásra jók, de leglaábbis igényel kezdőktől extra figyelmet (ezek is retrók, volt köztük ami még benzines ahogy hallottam a fészerbúll kiszűrődő hangokat
)legfelül (csákányosaknál) azért sok hó volt, volt egy rész ahol magasabb volt a hófal mint barátnő (160+cm)
összességében jól éreztük magunkat, barátnőnek jó volt besíelésre, nekem meg rövid lendület meg buckák közötti gyakorlásra (utóbbi csak nap végén)
mi jövő hét szombaton flachau, már várom.

-
butch3r
senior tag
te is jó sok havon töltött napot hozol össze

mi barátnővel februárban Loser-be megyünk, kicsi rendszer, de 3 napra pont elég, sielok.hu-s vélemények alapján jó kis pályákkal és ritkán nagy tömeggel.
bécstől kb 3 - 3,5 órára van.
február második hétvégéjén megyünk, majd írok beszámolótaz a kapruni pálya nekem is nagy favorit

-
butch3r
senior tag
minimálisan azért aggódom a tavaszi hóviszonyok miat, korábbi években nem volt rossz, sőt napsütéssel együtt a legjobb a tavaszi sí (számomra) de idei szezon olyan rosszul indul ezzel a meleg januárral,hogy van bennem félelem.
nassfeldért különösen kár, 1x voltamés kimondottan pozitívan emlékszem rá vissza
-
butch3r
senior tag
én tegnap jöttem haza 4 nap Kitzsteinhorn-ról.
szerencsére már egész sok pálya nyitva volt, szerdán mentünk előtte napokban esett vagy 80centi.
2 nap inkább felhős, ködös idő volt, fenti pályákon (4a, 4b, 1) keveset lehetett látni, de 6-oson (kristalbahn felvonó végétől annak aljáig) már jó volt, illetve ennek folytatása a 11es egészen le a Langwiedbahn-ig szintén jó volt.
2 nap meg príma, napsütéses gyönyörű idő volt, 4a-4b pálya most a megszokottal ellentétben szerintem kevésbé volt jól síelhető, ennek egyik oda a sok versenyző illetve az ő edzésükhöz lekerített rész miatt volt (pálya 2/3a le volt nekik kerítve) így a tömeg kevesebb részen volt, jobban széttúrta.
vasárnap volt a másik jó idő, ekkor már edző versenyzők se voltak, elég nagy tömeg volt de felvonóknál szépen eloszlott sehol nem kellett néhány percnél többet várakozni.mennék vissza, nem volt elég. Sajna január végéig várnom kell rá de így is jól indul a szezon
-
-
butch3r
senior tag
válasz
inf3rno
üzenetére
Szerintem az akkor nem ugy melegitheto. Amire en gondolok ott magat a muanyag hejjat lehet melegiteni es ezaltal formazni. Milyen bakkancsod van?
Azzal az egesz fenti (bokatol felfele) levo resz doleset allitod. Szerintem nem fog segiteni de egy probat meger.
Attol hogy a segged eri a foldet meg lehetsz hatul.
-
butch3r
senior tag
válasz
inf3rno
üzenetére
Az oke, hogy azzal reklamoztak de akkor nem lett radformazva? (Egy jo oras procedura) Mondjuk kolcsonzott bakkancsot ritkan szoktak.
Nekem is hagy sipcsontomon kis nyomott de 0 fajdalom, kellemetlenseg. De ram lett sutve a cipo (elotte rusztom, bokamat mivel ott van 1 1 er ugy nyomta h nem tudtam 20 30percnel tovabb bekotve lenni) azota tokeletes.
Alapbol nem jo ha annyira meg kell huzni bakkancsot hogy luktet a labad vagy ha "ket kezzel" kell a csattot benyomni.
Az hogy jarnak a lecek, de leirasod alapjan talan az jobban jellemzi, hogy szitalnak a leceid, gondolom foleg lecek eleje es minel nagyobb sebesseggel mesz annal inkabb.
Lelkes amator vagyok, regrol nagyon berogzul rossz mozdulattal amit immar majd 2 eve heti rendszeressegu oktatassal es gyakorlassal probalok orvosolni (havon es teremsì-vel) szoval a velemenyem nem 100% de szerintem itt a szitalasnal nem a bakkancs a gond hanem hogy nem vagy elegge elol a lecen (nagyon leegyszerusitve a sulypontod nincs elegge elol).Bakkancsban ha a sarkad nem tudod (1-2mm max) felemelni (amikor pl a lec hatuljat akarod felhuzni ha akkor nem mozdul a sarkad) akkor jo a meret. (Aztan jon az hogy bakkancs szelessege labadhoz kepest milyen + szemelyre szabas)
-
butch3r
senior tag
válasz
inf3rno
üzenetére
Volt mar olyan cipod amit a labadra formaztak? Azzal azert ezeknek a problemaknak meg kene szunnie (foleg ha amugy jo meretu a cipo)
Ez alatt mire gondolsz, ezt nem ertem:
A lecsúszásnál csak annyit látok, hogy jár egy kicsit a léc, mintha nem lenne elég szorosan a bakancs, de jobban már nem tudom meghúzni, mert úgy kibírhatatlan.
-
butch3r
senior tag
aha januárban volt 4 nap kaprun, illetve tegnap jöttem haza bad kleinkircheimről.
mind a 2x4 nap álom volt, tökéletes idő (1-1 nap hóesés cserébe másnap még jobb hóviszonyok pályán)
brutálisan kevés ember, 0 sorban állással (hétvégén a völgy felvonóknál volt 5-10 perc, amúgy a pályán hétvégén is 0)
januárban még b*sztatták az embert a maszkért kaprunban, de most bad kleinkircheimben már leszarták teljesen. kabinosban még felvettük míg beszálltunk, de többin meg se próbáltuk és nem szóltak érte.aki tud menni annak ez egy remek szezon. sípályáknak kevésbé
-
butch3r
senior tag
érdekes, én szöges ellentétét éreztem. nap végi videó elemzés meg külön hasznos volt számomra (belül úgy éreztem hú de rádőlök hegyre, mondták hogy annyira azért nem de azért látni, hogy milyen messze volt a valóság attól amit éreztem sokat segített)
főleg vs ahhoz képest amiket láttam it-ott pályákon már, mikor libasorban mennek az oktató után 20an. nem tudom elképzelni hogy kap mindenki jó visszajelzést amiből tanulnak...de mindenkinek mások az igényei szerintem, kinek ez az oktatás kinek az jó.
-
butch3r
senior tag
én, csak a pesti skienergi-be.
már nem tudom pontosan hányszor, tavaly júliustól idén júniusig jártam heti szinten kisebb szünetekkel olyan harmincvalahány alkalommal voltam (nem írom, hogy órán, mert 1 alkalom 1.5 óra). nyáron egyéb elfoglaltságok miatt szüneteltettem de most november közepétől újra megyek (mennék már most, csak orrsövény műtét miatt nem lehet)
erős jóindulattal középhaladó síelő vagyok, de nagyon sok berögzött rossz mozdulattal, hibás technikával stb.
nagyon messze vagyok attól a szinttől amit szeretnék de én nagyon sokat fejlődtem. és amikor nem tudok síelni menni akkor a semminél jobb
anno első 10 alkalommal barátnőm is volt velem, ő 0 sítudással. 8 alkalom után kitzsteinhorn-on júliusban lecsúszott kispályán úgy, hogy közben engem kamerázott. (hó ekével szépen követett, lassított, gyorsított kanyarodott. majd felvonózott. izgult de nem félt annyira mint más kezdő)
nem hátrány ha ide jársz akkor ha van lehetőséged el tudsz menni az oktatókkal hóra is, mert akkor szépen tudnak építeni a teremben tanultakra hogy tovább fejlődj (de 21-22es szezonra szerintem már van kiírva vagy 10 tábor, de tuti lesznek még több is és nem csak külföld, tavaly is voltunk párszor Visegrádon, Mátrába)
csak ajánlani tudom. ha van kérdésed, ne kimélj.
-
butch3r
senior tag
válasz
Csabroncka
üzenetére
és akkor ne felejtsük el azt a brutális tömeget ami idén van.
1-1 jobb napot ki lehet fogni, de mázli is kell hozzá, hogy aznap ne legyenek sokan.én pár hete voltam mátrában, szerdán.
30perc csúszás, 1 óra felvonó, ~4óra egyéb (leginkább sorban állás, fél órát "ebédeltem")
aznap eplényben a kocsi sor volt 4-5km akik arra vártak h leparkolhassanak.én keveset próbálkozom de a fenti tapasztalatok több fb csoport posztból szűröm le.
-
butch3r
senior tag
nekem nem volt márka preferenciám de végül head cipő lett. felpróbáltam vagy 15-t mire megtaláltam ami kényelmes volt.
mi 27-én voltunk stuhleckben. teljesen rendben volt, mentek a felvonók, csak az egyiknél (ami kb középről vitt feljebb de nem legfelülre) kellett kicsit többet sorban állni (5-10p). nap végén már buckás és jeges volt de 14 előtt teljesen rendben volt.
-
butch3r
senior tag
tavasszal vásároltam, akkor használtam is a sílécem, érdemes azt a mostani 19/20as szezon előtt waxoltatni, élezni?
-
butch3r
senior tag
válasz
zolynet
üzenetére
nem bezsélek németül, csak google translateel próbálkozom.
Exklusiver Gratis-Frühjahrsskilauf Mai 2019
Das gab's noch nie! Am Samstag und Sonntag, 18./19.Mai 2019 schnallen wir nochmal die Ski an und laden alle Hochkar-Fans herzlich ein zum exklusiven Frühjahrsskilauf!
09 - 16 Uhr
Häsing, Almlift und Hochkarbahn
Ticketpreis: 0,00.- EURde ez nem azt jelenti, hogy ingyenes?
(igazából csak érdekel, nem azon "pár" eurón múlik kiugrom e vagy sem) -
butch3r
senior tag
hochkar a hétvégén nyitva, 5km-nyi pályával elvileg, és ingyenes síeléssel.
elgondolkodtam, hogy kiugrom, de még nem tudom akarok e vezetni 9órát -
butch3r
senior tag
érdemes újonnan vásárolt lécet waxolni?
-
butch3r
senior tag
válasz
Freddy76
üzenetére
meglátom, beszélek velük ha letudom tesztelni a lécet (ne adj isten a bérlés árát még le is tudnám vonni árból) akkor elgondolkodom rajta.
méretileg pont nem ideális, éppen vagy állig érne vagy orrig, pont nincs 158-159-esük csak 156 és 163... de még emésztgetem. köszi! -
butch3r
senior tag
válasz
Freddy76
üzenetére
igen ezt megtaláltam.
de mivel amit én linkeltem más színű ezért abból indultam ki az egy másik évjárat és hátha van köztük különbség.
még gyűjtöm be az infokat de egyelőre nem futottam bele olyan cikkbe, ami részletezné. hogy adott típuson belül egy másik évi modell jelent(het) e változást vagy csak az adott évre kap más "fényezést" és ennyi
-
butch3r
senior tag
kicsit hozzá értőbbek, mi a vélemény erről a lécről?
elképesztő, hogy sílécekről nincsenek erview-k vagy hát ha van is nem tudom hol mert hiába kerestem (erre meg még 1-2 másikra) sehol nem találtam... de még a gyártó weboldalán se...ha jó vétel please ne vegyétek meg előlem az utolsókat

-
butch3r
senior tag
én az elmúlt 2.5 hétben kb 20 bakkancsot pórbáltam fel, mire megtaltam az igazit.
bár nem vagyok profi, az általad írt magassághoz, súlyhot vszeg 100 feletti flexű cipő fog kelleni, de olyanokat is láttam (volt ahol próbáltam is, bár minek az én tudásomhoz túl kemények voltak) bőven 60-80k-ért.
persze nem tudom ez felújításkor jobban belefér e, de mégsem 100-150k.(egyik ilyen volt k2-ben head advant edge 105, 76k-ért. de ajánlom még a biatorbágyi outletben a head outletet is, de ott nem csinálnak lábra betétet)
szerintem hívd fel őket vagy menj el ha nem nagy kerülő hozzájuk és kérdezd meg lehet e bérelt bakkancshoz is csinálni betétet (a lényeg gondolom azért hogy át lehessen tenni másikba majd később)
aztán majd írd meg mi a verdikt, engem nem érint, de kiváncsi vagyok

-
-
butch3r
senior tag
hát eddig mindenhol olyan cipőket kaptam, amiket nem vennék meg, nem 1-2 szezont voltak használva. ezért gondolkodom hogy újat veszek, ausztriában láttam már, hogy lehet újat (vagy csak újszerűt?) bérelni és a végén megvenni, itthon még nem találkoztam ezzel. melyik üzletekben lehet ilyet? tudtok ajánlani?
@kp78: olvasom, köszi!
-
butch3r
senior tag
sziasztok
sí bakkancsot szeretnék venni, eddig béreltem most már sajátot szeretnék.
közepesen kezdőnekm vagy kezdő haladónak mondanám magam (még ha nincsenek is ilyen kategóriák
) ezért outlet cipő is jó.
Fontos, hogy kényelmes legyen (bérelttel van rossz tapasztalat, hogy 3 nap után úgy nyomta a lábam, hogy nem bírtam síelni... pedig felpróbáláskor jó volt.
40-60 ezer forint körül szánnék rá. nem sos, márciusban megyünk csak, de jobb idejében elkezdeni, vagy ha van épp valami best buy valahol akkor meg tudom venni előbb is.tanácsokat, javaslatokat szeretnék kérni az egybegyültektől.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minimalista Nemesacél gyűrűk, ásványokkal és opálokkal. Nők és Férfiak számára egyaránt!
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W, CB sáv, RH) többsávos kézi amatőr adóvevő
- DJI Goggles 2 FPV drón szemüveg
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón szett - új állapot, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest