Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
szia! mönichkirchent dícsérték a kollégák, de szerintem ahhoz azért kicsike, hogy ennyit utazzatok érte. én hochkart vagy murau-t (lachtal esetleg) ajánlanám, időjárástól függően, ezek a legközelebbi, értékelhető síterepek. a héten murauban voltam, múlt héten hochkaron. pályákat, infrastruktúrát tekintve murau sokkal jobb, de cserébe másfélszer drágább, mint hochkar: 40 vs. 62 eur.
szerk.: elvileg 12-én indulunk franciaországba, idén les orres síterepre, amitől sajnos nem vagyok annyira elájulva, kicsit sajnálom, hogy hagytam magam rábeszélni. erősen gondolkodom rajta, hogy még inkább a befizetett pénzt is elbukom, de nem utazok 16 órát azért, hogy aztán ne legyen hó ott... alig esett valami idén, míg pl. a paradiski régió, ahol januárban voltunk teljesen el van havazva... fáj is a szívem, hogy nem oda megyünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest