- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
huh, hát nagyon köszi. nemsoká belemélyedek.
erre a windows dologra ránéztem, de nincs a repóban:
root@inox:/home/lapa# apt-get install windows
Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
E: Couldn't find package windows
root@inox:/home/lapa#ettől függetlenül vbs-ben megoldottam volna, ezekkel a junixos regulárokkal meg awk-kal nem vagyunk még összemelegedve. pedig a honlap asp-jét is migrálnom kéne már php-ba, ha jól értettem az nagyon hasonló a perlhez, pár idegesítő kivétellel.
ja, régen csináltam logon szkriptet vbs-ben, emlékszem én is valami kompatibilitási gondokra. asszem még olyan is volt, hogy xp-n futott, de 2003-on nem. na azon belilult nekem is a fejem, hiszen szegről-végről ugyanaz.
az inputot le tudom állítani, nem téma. azaz az eredeti fájl nem válozik feldolgozás közben. emiatt nem varázsolnék adatbázissal, de lehet, hogy idővel célszerűbb lenne.
igazából nógatom a digitemp fejlesztőjét (a forrás a digitemp kimenete), hogy csináljon olyan log formátumot, amit a gnuplot egyből szeret. ez szerintem elég generikus igény, tekintve, hogy "a" hőmérő meg "a" grafikon appokról van szó. szóval remélem megcsinálja idővel.
mint írtam mindjárt nekifutok és beszámolok az eredményekről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest