Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
huh, hát nagyon köszi. nemsoká belemélyedek.
erre a windows dologra ránéztem, de nincs a repóban:
root@inox:/home/lapa# apt-get install windows
Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
E: Couldn't find package windows
root@inox:/home/lapa#ettől függetlenül vbs-ben megoldottam volna, ezekkel a junixos regulárokkal meg awk-kal nem vagyunk még összemelegedve. pedig a honlap asp-jét is migrálnom kéne már php-ba, ha jól értettem az nagyon hasonló a perlhez, pár idegesítő kivétellel.
ja, régen csináltam logon szkriptet vbs-ben, emlékszem én is valami kompatibilitási gondokra. asszem még olyan is volt, hogy xp-n futott, de 2003-on nem. na azon belilult nekem is a fejem, hiszen szegről-végről ugyanaz.
az inputot le tudom állítani, nem téma. azaz az eredeti fájl nem válozik feldolgozás közben. emiatt nem varázsolnék adatbázissal, de lehet, hogy idővel célszerűbb lenne.
igazából nógatom a digitemp fejlesztőjét (a forrás a digitemp kimenete), hogy csináljon olyan log formátumot, amit a gnuplot egyből szeret. ez szerintem elég generikus igény, tekintve, hogy "a" hőmérő meg "a" grafikon appokról van szó. szóval remélem megcsinálja idővel.
mint írtam mindjárt nekifutok és beszámolok az eredményekről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Fotók, videók mobillal
- Építő/felújító topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- ÚJ ASTRO A50 5th Gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest