- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
huh, hát nagyon köszi. nemsoká belemélyedek.
erre a windows dologra ránéztem, de nincs a repóban:
root@inox:/home/lapa# apt-get install windows
Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
E: Couldn't find package windows
root@inox:/home/lapa#ettől függetlenül vbs-ben megoldottam volna, ezekkel a junixos regulárokkal meg awk-kal nem vagyunk még összemelegedve. pedig a honlap asp-jét is migrálnom kéne már php-ba, ha jól értettem az nagyon hasonló a perlhez, pár idegesítő kivétellel.
ja, régen csináltam logon szkriptet vbs-ben, emlékszem én is valami kompatibilitási gondokra. asszem még olyan is volt, hogy xp-n futott, de 2003-on nem. na azon belilult nekem is a fejem, hiszen szegről-végről ugyanaz.
az inputot le tudom állítani, nem téma. azaz az eredeti fájl nem válozik feldolgozás közben. emiatt nem varázsolnék adatbázissal, de lehet, hogy idővel célszerűbb lenne.
igazából nógatom a digitemp fejlesztőjét (a forrás a digitemp kimenete), hogy csináljon olyan log formátumot, amit a gnuplot egyből szeret. ez szerintem elég generikus igény, tekintve, hogy "a" hőmérő meg "a" grafikon appokról van szó. szóval remélem megcsinálja idővel.
mint írtam mindjárt nekifutok és beszámolok az eredményekről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest