Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
huh, hát nagyon köszi. nemsoká belemélyedek.
erre a windows dologra ránéztem, de nincs a repóban:
root@inox:/home/lapa# apt-get install windows
Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
E: Couldn't find package windows
root@inox:/home/lapa#ettől függetlenül vbs-ben megoldottam volna, ezekkel a junixos regulárokkal meg awk-kal nem vagyunk még összemelegedve. pedig a honlap asp-jét is migrálnom kéne már php-ba, ha jól értettem az nagyon hasonló a perlhez, pár idegesítő kivétellel.
ja, régen csináltam logon szkriptet vbs-ben, emlékszem én is valami kompatibilitási gondokra. asszem még olyan is volt, hogy xp-n futott, de 2003-on nem. na azon belilult nekem is a fejem, hiszen szegről-végről ugyanaz.
az inputot le tudom állítani, nem téma. azaz az eredeti fájl nem válozik feldolgozás közben. emiatt nem varázsolnék adatbázissal, de lehet, hogy idővel célszerűbb lenne.
igazából nógatom a digitemp fejlesztőjét (a forrás a digitemp kimenete), hogy csináljon olyan log formátumot, amit a gnuplot egyből szeret. ez szerintem elég generikus igény, tekintve, hogy "a" hőmérő meg "a" grafikon appokról van szó. szóval remélem megcsinálja idővel.
mint írtam mindjárt nekifutok és beszámolok az eredményekről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest