Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zLegolas
őstag
válasz
zLegolas
üzenetére
Üdvözlet!
Nos, elkezdtem a #117-ben vázolt témát, (az mp3info valóban elő tudja csalogatni a bitrátát, köszönet érte!) de el is akadtam. A következő a helyzet:
...
for i in *.mp3;
do
bitrata=`mp3info -x $i | grep ''Audio'' | cut -c14-15`
echo ''A bitrata: $bitrata''
if (''$bitrata'' > ''64'');
then echo ''Kodolok!''
else echo ''Nem kodolok!''
fi
...
A gondom az, hogy nem tudtam rájönni, hogy az if részben az értékek összehasonlítása (és az ennek megfelelő elágazás) korrektül megtörténjen. Szerintem valami szintaktikai probléma lesz...
(A $bitrata-t kiiratva korektül megjelenik pl. a 64)
Hálás lennék, ha valaki megokosítana
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Erősítő, hangfalak
- Telekom mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- EAFC 26
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest