- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
nem tudni pontosan miket csináltál eddig, de a csatoláshoz semmit nem kell tenni
vagy kimaradt, vagy nem jól olvastad a readme -t
itt lépésről lépésre mit kell csinálnod
sima hálózati meghajtó használathoz csak be kell dugnod a pent, és egyből felcsatolódik (itt pont az szokott a gond lenni, hogy mindenki többet akar csinálni, pedig nem kell)
letöltési háttérnek meg szointén ott a leírás, ami szerintem teljesen egyételmű.... -
-
PPLaci
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit tovább jutottam.
Remélem ez segít a hozzáértőknek a megoldásban.
A WWW SUSTE alól most már fel tudom mountolni a pen-t, de valamiért nem a /mnt alá teszi, hanem /share/c846531d.... alá. Ez a hosszú számsor ha jól értem a pendrive azonosítója.
Pedig a mounting and formatting optionsban a mounted pontnak a /mnt van kijelölve,
Köszi a tanácsokat! -
PPLaci
csendes tag
Sziasztok!
Nem akarok türelmetlennek látszani, és elnézést az ismétlésért, de tényleg ekkora probléma amit leírtam, vagy csak én kérdezek russzul? Amit szeretnék: Van egy Asus WL500GP routerem aminek a címe 192.168.3.1. Ezt szeretném kliensnek használni egy másik TP-LINK routerrel., aminek az IP-je 192.168.1.1. A TP-LINK szerintem jól van beállítva, mert 192.168.2.1-el már kiszolhál egy másik kliens routert. Az ASUS routert úgy szeretném kliensként beállítani, hogy WI-FI-n hozzá tudjak férni mobil telefonnal (a telefon is tőle kapna IP címet, tehát nem mobilnet) Megoldható ez így? Már rengeteget olvastam ebben a témában, de sajnos nagyos sok egymással ellentmondó cikk jelenik meg. (lehet bennem a hiba mert sajnos az angol nem az erősségem)
Kérem akinek ez működik küldjön nekem pár config file mintát, abból talán ki tudnám okoskodni az én beállításaimat. Köszi előre is! Laci -
PPLaci
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos azóta sem boldogulok vele :-( Már kiolvastam az internetet mégsem.
Megtenné valaki hogy elküldi azokat a config fileokat amivel azt az ASUS WL500gP v1-t
WDS kliens módba tudom állítani úgy hogy egy TP-LINK router adja wlanon a netet aminek az
IP címe 192.168.1.1, A "vevő" lenne a wr500gP aminek 192.168.3.1 az IP címe.
Ráadásul erre e routerre androidos telefonról is be szeretnék tudni lépni SSH-progival
(így váltanék állomást a routeren futó netrádión)
Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Automata kávégépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest