- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
PPLaci
csendes tag
Sziasztok!
Nem akarok türelmetlennek látszani, és elnézést az ismétlésért, de tényleg ekkora probléma amit leírtam, vagy csak én kérdezek russzul? Amit szeretnék: Van egy Asus WL500GP routerem aminek a címe 192.168.3.1. Ezt szeretném kliensnek használni egy másik TP-LINK routerrel., aminek az IP-je 192.168.1.1. A TP-LINK szerintem jól van beállítva, mert 192.168.2.1-el már kiszolhál egy másik kliens routert. Az ASUS routert úgy szeretném kliensként beállítani, hogy WI-FI-n hozzá tudjak férni mobil telefonnal (a telefon is tőle kapna IP címet, tehát nem mobilnet) Megoldható ez így? Már rengeteget olvastam ebben a témában, de sajnos nagyos sok egymással ellentmondó cikk jelenik meg. (lehet bennem a hiba mert sajnos az angol nem az erősségem)
Kérem akinek ez működik küldjön nekem pár config file mintát, abból talán ki tudnám okoskodni az én beállításaimat. Köszi előre is! Laci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest