- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
krealon
Topikgazda
Multiwan kérdés:
Wifi "jelerősítőt" kell betennem két AP közé. A két hálózat egyesével csak 10 Mbit sebességűek. Arra gondoltam, hogy terhelésmegosztásos módszerrel beteszek egy TL-WR1043ND-s routert, így elvileg a több szálon futó letöltések 20 Mbittel is jöhetnének. A kérdés a hogyan:Probléma 1 (megoldva):
A wifi beállításoknál be tudtam állítani egyszerre a két hálózatot, de egyszerre csak az egyikre akart csatlakozni (létrehoztam egy új wirtuális wifi kártyát, azzal próbáltam). Végül az USB portra dugtam egy usb-s wifi adaptert, azzal tudtam mindkét hálózatra csatlakozni. Ez tényleg csak ilyen körülményesen oldható meg?Igen.
1 darab kliens radio, egyszerre csak 1 darab Access Point-ra lehet felcsatlakozva, mert csak 1 darab csatornat tud kezelni.
A virtualis AP egy masik teszta, mert ott az AP hatarozza meg a felhasznalt csatornat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest