- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.I
csendes tag
válasz
vargalex #21114 üzenetére
igazából az egész tökmindegy, mert az 5ghz-es hálózat se akart végül bekapcsolni. a 2,5 ghz-es ment. szóval nem szívattam magam tovább., hogy ugyan vajon miért nem megy a helyi háló a wan porton keresztül és miért nincs 5 ghz. valszeg mert épp nincs feláldozható kakasom. vagy pluszban kecském. különben ezek is működnének.
és igen, amit felraktam openwrt a a cudy-ra, az bizony magyar szavakat tartalmazott. úgy kb. 98%-ban. elvileg még meg tudom különböztetni a magyar nyelvet az angoltól... bár ha sokat iszok, akkor mondjuk folyékonyan és spanyol anyanyelvi sebességgel beszélek végre spanyolul, mondjuk cserébe nem értenek meg... lehet ez kavart be és mégis angol volt.
de most újabb 10 évig nem szándékozom ilyen, sokszor csak félkész hobbiprojektek fw-ekhez nyúlni... fizikailag volt már a végén fájdalmas minden perc, amit ezelőtt az openwrt felület előtt töltöttem.egyszerűbb leírni fonetikusan ezeket a mindenféle angol szavakat.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest