- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
válasz
#Morcosmedve #12801 üzenetére
mi ez a 155.100.1.1-es ipv4 cím? ez nem privát ip cím tartományból való. először ezt mindenképp helyre tenném, a TV valószínűleg samba-t ígyse úgyse látja... dlna-t látni fogja ha egy alhálózaton van a két eszköz... a másik ami egy szar az a windows hálózatfelderítése, semmi értelmes dolgot nem tud csinálni, ip címmel kell használni az biztosan működik minden esetben.
Suste: Deviceban UUID van megadva az jó úgy, habár azt írja, hogy not present azt nem tudom mit jelent... ebben az esetben mivel felvan csatolva.
-
suste
veterán
válasz
#Morcosmedve #12801 üzenetére
1:samba template oldal kimaradt
2:pont erről beszéltem, hogy fixen megadod a "/mnt/sda1" -et samba-ban, amiből simán lehet gond
ha már így akarod kézzel állítgatni, akkor samba-ban csak "/mnt" -t adj meg, és akkor minden fog látszani a hálózaton, ami ebben a mappában van (akár /mnt/sda1, akár /mnt/sdb1, /mnt/sdxy....)
(ezt a fixen beírós csatolást egyébként sosem szerettem, mert mindig csak a gond volt belőle)3: az hogy eszköznév alapján nem látja a win, az szerintem a win hibája, sajnos ez mindig probléma volt win alatt
én médialejátszóknál is szoktam látni hogy meg lehet adni ip alapjáni útvonalat, de új tv-knél nem néztem még ..... egyáltalán tudja a TV a samba-t? általában csak DLNA-t ismernek
nekem a régi SAMSUNG-B sorozatnál SAMIGO-val ip alapján simán megy a samba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged