- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Egy korszak vége
- 20 éve a PH!-n
- Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ngaba
aktív tag
válasz Elektrosokk #10826 üzenetére
"félek venni egy szép autót, csak a mostani 147-be is 4 alkalommal jöttek belém, mindig elszenvedő voltam. egy tanksuv kéne ide akármilyen szomorú is."
Szerintem azt vegyél, ami tetszik, ne mások hülyesége befolyásoljon ebben. (Belém még egyszer sem jöttek belém például. Lehet, hogy neked is szerencséd lesz.)
A Mini egy stílusos autó, de nekem az a futómű csak élményautózáshoz (hegyekben kanyarogni) vagy autópályán élhető, Budapestre például túl feszes. (Tesóméknak van 2012-es Mini One, és ha jól tudom, az még a komfortosabb...)
-
ngaba
aktív tag
válasz Integrale #10337 üzenetére
Köszi. Ezek szerint alapvetően bevált; remélem, problémamentesen szolgál majd.
Én Szegeden néztem egyet anno, de próbakörre nem vittem el, mert már láttam, hogy nem fogom megvenni, és nem akartam húzni az eladó idejét. Így menettapasztalatom nincs vele. A csomagtartóban a lépcső nekem sem tetszett, de nekem is az jött le, hogy rendesen alul van árazva nálunk ez a kocsi... (Simán megvehető, ha talál az ember egy szép példányt.)
[ Szerkesztve ]
-
-
ngaba
aktív tag
Apámnak történetesen 120 lovas t-jet Bravoja van, de az nem eladó.
Biztos utánaolvastál már, összességében nála is megbízható, bár 12 éves kora ellenére viszonylag kevés km van benne (150 ezer alatt, az biztos).
A jól ismert klíma terelőmotor hibán kívül semmi baja nem volt (használtban szerintem ez már nem játszik, mert jó eséllyel cserélve van). A másik fő gyenge pont a váltó ugye, az még bírja. -
ngaba
aktív tag
Sziasztok!
Az elmúlt hónapban sok szó esett itt a Croma II-ről, és én is gondolkodom a faceliftes verzión (ma az út szélén megszületett a döntés, hogy a fél éve vásárolt roller autómtól megválok).
Én 1.8 benzinest keresek, ami ritka, mint a holló, de akár a dízelre is ráfanyalodok, mert arról is jókat hallani. Mivel Magyarországon nem forgalmazták, vannak kérdéseim:
1. A fenntartása mennyire költséges Magyarországon? Mert az OK, hogy a technika Opel / Fiat, de például speciális karosszéria-elemeket is be lehet szerezni hozzá?
2. Az előző autóvásárlásomból okulva csak magyarországi forgalomba helyezésű (lehetőleg 1. tulajos) autót keresnék, de ugye a fentiek miatt ez most nem játszik... Croma II-t hogyan érdemes keresni, ha nincs sok kedvem visszatekert extaxit venni? (Akár külföldről hozatás is szóba jöhet, ha leinformálható, de nekem ez bonyolultnak tűnik.)
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vicces képek
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Tado Smart Radiator Thermostat X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest