Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
Nem az Alfa fenntartasa ennyire veszes, ezt az osszes hasonlo kaliberu dizelre ajanlott elkuloniteni, de legalabbis felkeszulni ra.
A 2.0 egy 1mm-rel nagyobb furatu 1.9, ugyan az a Pratola Serra blokk, de a tipushibak nagyreszet kikalapaltak. A valto az Opel M32-es valtonak a csapagycserejere keszulj, ha meg nem tettek meg elotted.
A felmilla inkabb csak egyszeri vesztartalek, nem parhavonta esedekes.
-
426os
őstag
-
máyköl
veterán
Sziasztok,
Alfa 159 -es fenntartásával hogyan érdemes kalkulálni? Sosem volt olasz autóm.
Van egy kinézett példány, leírás alapján bíztatónak tűnik...
-
Patrick
addikt
Egyetértek és egyébként teljes mértékben megértem Pistát, én ugyan így ugráltam körül az autót, mint egy kisgyerek, amikor először megpillantottam élőben egy benzinkúton, le is pacsiztam a sofőrrel, aki addig BMW-t vezetett és totálisan elismerte, mennyire jó ez az autó és már érti miről beszélnek az Alfások. És ő egy dízelest vett... nagyon dicsérte.
Egyébként a reklámok nagyon jók, ötletesek.
Elképesztően jó autó, nagyon várom már, hogy megvehessem...
-
426os
őstag
Megnéztem Vályi Pista legújabb tesztjét: Újautó teszt - Alfa Romeo Giulia Q2. Az a gyermeki mosoly 2:20 körül sok mindent elárul. Ami a videóban is elhangzik, hogy nem igazán promózza itthon/EU-ban az autóit az Alfa. Nem értem miért, mert közben az USA-ban pl folyamatosan készülnek a reklámok. Pl: [link] [link] [link][link]
Ok, hogy ott újra brand-et akarnak építeni, de szerintem az EU-s eladásokon is sokat lendített volna, ha jobban ráfekszenek a marketingre. -
sanzi89
addikt
Sedan Fiat Tipo-ra rendeltem méretpontos üléshuzatot a www.carseatcover.eu oldalról, és azt kell, hogy mondjam nagyon jó minőségű, pontos méretű lett. A lényeg, ami miatt írom a kommentet, hogy a linkelt képen látható kód segítségével bárki - az üléshuzat megrendelése előtt - megnézheti, hogy pontosan hogyan néz ki erre a típusra a felszerelés. Hátha másnak hasznos lesz, nekem az lett volna rendelés előtt.
-
alázógyík
addikt
válasz
rayoliviero #6390 üzenetére
Ha dizli volt, nem csodálkozom.
Azok a nagyobb kezdeti vételár ellenére sokkal olcsóbban mennek csak el.Bravoból lehet kapni 1,5-1,6-tól jobbakat, benzinesben.
-
rayoliviero
veterán
-
alázógyík
addikt
válasz
rayoliviero #6387 üzenetére
Tavaly mi benzineseket néztünk, és 2 millió alatt szinte mind problémás volt.
Megnézném ezt, mennyi van benne valójában. -
alázógyík
addikt
válasz
rayoliviero #6387 üzenetére
Gyanúsan olcsó.
Ami cserés szokott lenni, az a féltengely (100K), klíma terelő motorok (60K).
Ezen felül a dizlik összes nyűgje ugyebár.
Fővárosi autópiac se a besztof hely autó vásárlásra. 😁 -
rayoliviero
veterán
Szerintetek megérheti ez a Delta? A lényeg, hogy a kereskedő beszámítaná 1 100 000-be barátnőm Toyota Aurisát, amiért magánszemélyek 7-800 ezret ajánlottak (310 000 km van benne).Neki pedig nagyon tetszik a Lancia Delta. De közel sem hibátlan. Motorháztetőn festék leverődés, az fényezésre szorul, oldalt az egyik kerék fölött meghúzták. Belül rádión kisebb karcok, kormányon a bőr enyhén kopott néhol. Kerékcsapágyat cserélni kell, csörög, de azt most intézi a kereskedő.
Kicsit tartok a Fővárosi Autópiac kereskedőitől, mert nincs jó hírük. Mondjuk vettünk már onnan egy kocsit, nem volt vele gond soha.
Azt tudom, hogy később kínszenvedés eladni egy Lanciát.
De ha nem tervezi eladni egy ideig, akkor megérheti ez az autó így hirdetés alapján? -
myk74
senior tag
Sziasztok! Grande punto 2008 1.4 8v,jobb oldali kormány kapcsolón a trip gomb nem működik. Kormány kapcsolót kell kompletten cserélnem vagy valamilyen módon javítható ez?
Köszönöm -
Integrale
veterán
Ezzel már meg lehet mozdulni, ha a gyári 220 Ló a nehezebb bódét 5,6 alatt 100-ra lőtte, akkor +130-140 le és a kisebb tömeg szépet léphet.
-
hobizoli
nagyúr
szerintem nem, de majd lefotozom az en 5 ajtosomat megnezni
az biztos nem GTA
azt nemtod esetleg, hogy a 1.6TS es a 2.0TS blokk az egyforma magas? a hengerfej es a tekno neklul csak a blokk ontveny erdekelne
-
Integrale
veterán
válasz
hobizoli #6379 üzenetére
A szelesitesre gondoltam, ugy tudom, hogy csak a GTA fara ilyen szeles.
Felszereltsegtol fugg a muszerfala, FL elott es utan is volt 2 teli cso es csak konturos is. Hattervilagitasa is fugg a felszereltsegtol, az elegansabbak feheret kaptak. A Q2 meg mindegyik kivitelben fekete szamlapos, konturos.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Integrale #6377 üzenetére
FL utan nem volt GTA kivitel, meg a muszeregyseg szerint ez kb 2007-8-s auto lehet
nekem a 2005-sben meg mas a szamok chr stilusa is pl a forimeron, meg piros a hattervilagitas
a 2007-s autokban mar ilyen chr-s, meg igy feheren is vilagita kisebb kerekkel lelkesebben forog a motor
de ez fugg a kerek sulyatol is -
-
hobizoli
nagyúr
-
mcfing
csendes tag
válasz
hülyegyerek #1111 üzenetére
Sziasztok!
Nekem van egy 2004 -es fiat punto 1,2 8v, ami átesett egy szelepfedéltömítés cserén.
De sajnos jelenleg is produkálja a folyást a jobb oldalon, ami a képen is látszik (ez a kép a tömítés csere elött készült, jelenleg a tömítés azon a részen tiszta és száraz) de a blokkból jobbra kiáló részen valahol mindig szivárog az olaj, melyik tömítést kell még kicserélni, mert idegesít hogy összeolajozza a blokkot.
Az olaj nem fogy belelőle annál jobban amint ami állatlános ilyen korban két olajcsere között (10.000km)Tudvalakija valaki melyik tömítés résznél lehet ami nem a körbe kicserélt szelepfedéltömítés?
Köszönöm.
-
Arni9010
aktív tag
válasz
gipsztigris #6371 üzenetére
Nekem is simán működik, nem tudom mi lehet a baj
-
válasz
gipsztigris #6369 üzenetére
Vagy az ELM-ed nem jó talán.
-
válasz
gipsztigris #6367 üzenetére
Szervizintervallum 0-ázása simán megy a törttel is.
-
kurion
senior tag
Service coupon expired jelzést csak szervizben tudják kikapcsolni? Vagy eltűnik magától is?
Sajnos voltam egy független szervizben ahol sok pénzért nem sok jót csináltak a kocsival és gondolom ott állították ezt be(Kb 1 éve) hogy vissza nézzek hozzájuk. -
-
Integrale
veterán
válasz
j.bravo #6358 üzenetére
Szerintem csak a környezetvédelmi tálcát kell leszedni az aljáról, utána hozzáférsz mindenhez. De ebből is van 3 féle, van köztük olyan, amin van egy kis ajtó, annál értelem szerűen elég csak azt kicsavarni és félrehajtani.
-
j.bravo
addikt
Urak, a 156 2.0 JTS olajleeresztője simán hozzáférhető, vagy le kell bontani valamit az autóról hogy olajat lehessen cserélni?
Az első esetben ha tudtok Dél-Pesten bérelhető szerelőállást/aknát, ne tartsátok magatokban (a szereldmagad.hu Óbudán elég messze van).
-
-
válasz
CharlieDrop #6351 üzenetére
Átfogalmaznám mert nem ismerem az 500-t sem, csak papírpézen
Magasabb-e és ha igen mennyivel az üléspozíciója mint egy gastra-nak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest