- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Én konkrét tapasztalatról írtam, tudom X-Akta de akkor is ez a történés. Nekem külső SSD-ről USB3-on megy a rendszer és a router csere megoldott minden problémát. Tehát akár a router USB3-as portjának nem megfelelő árnyékolása is lehet a gond, nem könnyű megoldást találni és nálam konkrétan egy HP laptop hálózatba lépése okozott gondot a Syno routernél, amúgy nem volt gond és a HP a legtávolabbi ponton volt de ez azon nem segített, hogy nálam nem működött a BT és még 2 tableten is gondot okozott.
A Mac Mini és a router között 40cm a távolság, tehát ha gond lenne akkor elég durván jelentkezne, tehát akár egy másik router is lehet a megoldás a többi mellett/helyett.
-
blakey
titán
Az USB3 okozhat interferenciát, Synology Router esetében nálam ez lehetett a gond, de router csere megoldotta, Asus routeremmel nem jön elő a hiba, bár a Mac-em szakadozott viszont egy másik gép okozta a gondot és más eszközöknél is előjött kapcsolódási probléma. Szóval náalm egy egyszerű router csere mindent megoldott, azóta problémamentes minden csatlakozás és semmi más nem változott.
-
Ragnar95
félisten
Elég sok beállítás .plist fájlokban van tárolva macOS-en, pont ez a 2 is, ezért elég csak a .plist fájlban átírni a megfelelő értéket. Billentyűkombinációkkal nem igazán megoldható ez, Automator script-el annál könnyebben, de nem próbáltam,mert jó ideje Lightshotot használok screenshotok megosztására.
-
+1 az előzőekhez, illetve kiegészítés ami nekem bejött: Dorpbox-ban be van állítva, hogy kapja el a screenshotokat, amik file-ba mennek. Ennek hatására cmd+shift+4 lenyomására (terület kijelölés alapú screenshot) két dolog történik:
- a file-ok bekerülnek a Dropox "screenshots" almappájába, ha lokálisan kell, ott vannak
- generál egy URL-t is hozzá, amit küldhetek bárkinekHa nem használom fel az URL-t akkor nincs semmi, a fotók nem érhetőek el publikosan, ez esetben csak file-ba megy, és ott megtalálom.
Nekem ez nagyon kényelmes/bevált, ha esetleg amúgy is használsz Dropboxot, akkor jó alternatíva lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- MSI B450 GAMING PRO CARBON AC Alaplap + AMD Ryzen 7 3700X
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Garanciális ASUS TUF Gaming B650M-E WIFI Alaplap + AMD Ryzen 7 9700X
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- GAMER PC : RYZEN 7 2700X / GTX 1660 SUPER / 16GB DDR4 3200MHz / 512GB NVMe + 500GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest