Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
madle
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Miért ne érné?
Én 2014 Early Air-en használom, mindig frissítek. Semmi hátrányát nem érzem. 
-
madle
őstag
válasz
tDr1v3r
üzenetére
Lehet ezek egyénileg jönnek elő, egy két plusz alkalmazással, viszont nekem, szó szerint tényleg netezésre és iTunes, Photos, Mail-re a 4GB-os Air-em akadás mentesen teszi a dolgát nap mint nap, villám gyorsan tudok váltani össze vissza... Tény hogy nekem max 5-8 tab van megnyitva a Safariban. Engem inkább jobban idegesít az, mikor gondol egyet és altatásból mikor felnyitom és nem történik semmi csak a kurzor jelenik meg, van, hogy várnom kell 4-5 másodpercet, tehát nem sima a történet.
-
madle
őstag
válasz
TigerCat
üzenetére
Megmondom őszintén, soha nem mentettem el a Safariban a jelszavaim a Kulcskarikán keresztül. Valamiért nem merem a böngészőben hagyni ezeket az adataimat. Lényegében úgy használom a Locko-t, mint egy jegyzettömböt ahol tárolgatom a jelszavaimat. Valamiért a böngészőbe beépülős dolgoktól félek.
A kulcskarikát is tudom úgy használni egyébként, mint egy szimpla jelszó feljegyzést?
-
-
madle
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Tokeletes!
-
madle
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Pedig ez ilyen, akciózzák és ennyi..
-
-
madle
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Jól jártál mert most 65 EUR

-
madle
őstag
használja valaki a 1Password-öt? Illetve nem tudjátok mikor szoktak discountolni?
-
madle
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Én úgy szoktam hogy a mappa nézetet beállítom listára, és a legfelső képre "space"-t nyomok, aztán szimplán azzal a gyorsnézettel lefele végiglapozom az adott mappát.
-
madle
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Kijelölöd majd Fájl, Exportálás.
-
madle
őstag
válasz
megema
üzenetére
Azért kérdeztem én is mert az apple.hu-n szerintem igazolás nélkül meg lehet venni a diák változatot. Legalább is kosárba tettem és csak meg kell rendelni, ennyi.
Egyébként az onthehub van kapcsolatban a tisztaszoftver programmal, ahonnan regisztrációval lehetne beszerezni a diák szoftvereket. -
madle
őstag
Sziasztok,
valaki használ Parallelst for Students verziót? Mert jelenleg az apple.hu-n beszerezhető 13.000Ft-ért, próbáltam utánajárni, hogy mi a különbség a teljes verzió és az academic között, de elvileg semmi. Annyi, hogy olcsóbb mert fél áras.
Ti is így tudjátok, hogy nincs különbség? -
madle
őstag
TimeMachine lemezemen hogyha megtelik a tárhely, akkor elkezdi törölni a régi mentéseket és kezdi előlről?
-
madle
őstag
Köszi mindkettőtöknek, nem jöttem volna rá!

-
madle
őstag
azt mondjátok meg nekem, hogy a hárum ujjas "ablak-ikon mozgatást" hogy lehet bekapcsolni? Csináltam egy másik felhasználói fiókot és sehol nem találtam...
-
madle
őstag
válasz
blakey
üzenetére
Feltelepítettem az újat, mostmár nálam is frankó, tudnám uninstallálni is, de akkor marad mert stabilan ráfrissített.
A Locko Demot is feltettem, kipróbálom, itt teljesen magamtól kell beírogatni a jelszavakat és felhasználókat, vagy van hozzá bővítmény ami egy egy bejelentkezéskor beemeli a programba? Jövőhéten ráfrissítek a teljes verzióra, ha megtetszik. Elég kényelmesnek tűnik a dolog.
-
madle
őstag
-
madle
őstag
válasz
blakey
üzenetére
Még nem vettem meg, eddig törtet használtam, de mostmár nem szórakozok ezzel, inkább megveszem és kész, az a stabil, mondjuk a Paragon is és a Tuxera is 20EUR, melyiket ajánlanátok? Vagy teljesen mindegy?
Nekem eddig a Tuxera volt fent és teljesen jól működött egyébként. -
madle
őstag
Király, lehet megvenni az új NTFS drivert EL Captain-hoz!

-
madle
őstag
Holnap este jön az El Captain igaz? Milyenek a tapasztalatok a végleges verzióval kapcsolatban? Érdemes lesz Yose-ről frissíteni?
Illetve ha frissítek, akkor erre a rendszerre mehet, vagy jobb ha teljes disk törléssel a netről szedem le az új rendszert?
Új hozzászólás Aktív témák
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- Raidon GR3630-SB3 2-Bay 3.5-inch SATA RAID Storage Adattároló , 1x2TB HDDvel
- 2 db új dobozos 450Gb HDD - 3,5" SAS szerverhez
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest