Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
-
Ragnar95
félisten
A notebook nem arra való, hogy terányi adatokat tárolj rajta, arra ott a külső HDD/NAS. De a Mac sosem olcsó befektetés, viszont főleg ha külföldről hozod be, akár még profitáló is lehet, így csak egyszer kell sokat beleölni, utána már csak azt a pénzt kell forgatni, ha megfelelő időben cserélgeted.
-
Ragnar95
félisten
Direkt az asztali topikban tetted fel a kérdést vagy MacBook kéne a helyére, ez a legfontosabb kérdés. Ha noti, akkor csak a 15-ös rMBP játszik, abból elég a leggyengébb modell is, ha asztali kell, ott több lehetőséged van, i7-es MacMini vagy iMac is játszhat, abból elég az erősebb i5-ös is valószínűleg.
-
Bengio
tag
Annyi, hogy fix IP van mind2 gépnek adva, de semmi több... Így használom fél éve, és 1-2 hete van ez a jelenség. Ma reggel pl az istyle-t nem hozta be, de volt, hogy pl az indamailt, szal teljesen random. Most újraindítottam a modemet és a routert is, ha nem változik a szitu, írok a hálózatos topicba. Köszi a segítséget.
-
trisztan94
őstag
Ha félsz, hogy étteremben, kávézóban, vagy akárhol ellopják, próbálj ki egy kensington zárat. (Az optikai meghajtótól balra az a kis "lyuk" arra való
(PRO-n)
-
Fr3eWar
őstag
Kívülről nem igazán látszik, hogy 2kilós vagy 8kilós a gép. Szerintem ha olyan helyekre jársz ügyfelekhez, ahol feltételezed, hogy baja lehet a tárgyalóban hagyott értékeknek, az már régen nagyon rossz.
A gyerekre meg nincs megoldás, de elég jól bírják a strapát, egyébként ha kicsi a gyerek nem tudja kinyitni (nagyon szoros a zsanér), ha nagyobb akkor meg szépen meg lehet beszélni, hogy az nem játék nem szabad.
Viszont ezeknek a gépeknek már full műanyag a "gumi" talpa, tehát iszonyat módon csúszik, erre oda kell figyelni, mert könnyen lemegy az asztalról. (én gusztustalan módon az erősítőhöz kapott kis fekete öntapadós szilikon csúszásgátlókból tettem fel kettőt a hátsó két talpra, így kezelhető a csúszása.)
-
TheMarci
addikt
Igaz, csak 'sima' pro-m van, de idővel megszokod. Ugyanúgy, mint kocsival, ott is eleinte aggódsz, amikor megvetted, hogy hú, éjszaka ne lopják el, meg nem törjék össze, meg amikor először vezeti a haverod, de aztán győz a megszokás, életed része lesz, és már nem is gondolsz ilyenekre. (legalábbis én)
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Küszöbön az androidos PC-k
- Philips LCD és LED TV-k
- Lexus, Toyota topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Epson nyomtatók
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Parfüm topik
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Új Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 5060 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Új Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 5060 Ti 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RX 7800 XT 16Gb/32Gb DDR5 6000Mhz/1Tb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RX 7900 XT 20Gb/32Gb DDR5 6000Mhz/1Tb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Ryzen PC 9800X3D - RTX 5070 TI - B850 TUF - 32GB DDR5 - 1 TB M.2 SSD - 360 AIO/Garanciás-Beszámítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest