- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
iTunes, csak akkor hajlandó csengőhangot csinálni, ha az adott nótát az itms-ben vetted.
Én a fission-al oldottam meg. Az a nagy trükkje, hogy az AAC és MP3 fájlokat nem konvertágatja oda-vissza, hanem közvetlenül a frame-ekkel dolgozik, így mindenmódosítás minőségvesztés nélkül megoldható. Persze egy csengőhang esetén nem olyan érdekes, de én ez utóbbi miatt vettem meg. -
<NewL>
addikt
a gőzmozdonyba nem lehet húzni mp3-at
.m4r -eket szereti. audiko.net - ezen az oldalon találsz egy füleskosár csengést,mind szépen meg van vágva és csak le kell szedni Download ringtone for iPhonejah,lehet rosszul értelmeztem akkor megoldódott
ha már itt vagyok akkor kérdezek egyet. a Safariban van Top Sites (imádom). medium nagyságban vannak a könyvjelzők,amikor rákattintok az edit gombra és smallra váltok akkor bejön egy halom régebben nézett oldal. ezek mik,és miért vannak? kiszoktam őket törölni,van amikor 1 hét alatt van 100-200. nem lehet valahol beállítani ,hogy ne legyenek?
egyébként mintha a 4.0.5-el gyorsabb lenne ez a funkció,az oldalak betöltése a top sitesból
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- New Zen AMD GAMER - 5900X : 9060XT 16GB : 32 GB DDR5 : 2TB : Új 3év garanciával
- MSI B450 GAMING PRO CARBON AC Alaplap + AMD Ryzen 7 3700X
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Garanciális ASUS TUF Gaming B650M-E WIFI Alaplap + AMD Ryzen 7 9700X
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest