Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zacci

senior tag

válasz vadkörte #44044 üzenetére

Köszönöm, hogy időt szakítottál a kérdéseimre ! :R :R :R

"Hogyan tudom egy app ikonját kirakni asztalra ?"
    Finder->Alkalmazások (Applications) és a kihelyezni kívánt app-ot "kihúzod" az Íróasztalra."

Ezt már próbáltam, de nem jó! Nem erre gondoltam, hanem kvázi parancsikonra. Ha kihúzom a programot az asztalra, akkor az egy move. Ha meg később ki akarom törölni, akkor figyelnem kell rá, hogy ne töröljem, hanem tegyem vissza az app könyvtárba, különben reszeltek a proginak.

Ezt akartam csinálni korábban, de egyáltalán nem működik a "Parancsok" program. Nem lehet benne semmit sem csinálni. Parancs keresésre sem reagál. Az Ipad-ról is csak importálni tudtam a meglévő ssh parancsokat. A gond az, hogy amikor először megnyitom a pranacsok profit, szól, hogy valamilyen korábbi parancs törölve lett és hogy egyébként is bekapcsolom a szinkronizálást ? Hiába bökök rá az "Igen" gombra, nem történik semmi, az iCloud-ból nem hozza le a korábbi elmentett parancsokat, de egyébként sem lehet benne semmit sem csinálni mind1, hogy be van-e kapcsolva a szinkronizálás vagy nincs. Nyilván valami dugja van a parancs programnak, de még nem jöttem rá a megoldásra.

""Ugyanez a kérdés az IrfanView-el kapcsolatban."
    Esetleg XnView MP. Mélyedj el a használatában! FastStone után/mellett butának tűnik, de meglepően jól paraméterezhető."

XnView-et próbálgattam, de még az sem az igazi. Ilyen kő egyszerű dolgot szeretnék, hogy képen kijelölök egy részt, majd ctrl-c, d majd ctrl-v, aztán s és már mentem is a kivágott képet. Ezt a műveletsort kb. 1-2 sec alatt el lehet végezni az irfanview-ben.
    Megpróbálom majd valahogy átparaméterezni az XnView-et, hátha...

Egyelőre küzdök a monitorral. BetterDisplay-el küzdöttem, de végül feladtam, mert nem lett jobb, csak elbaxtam vele csomó időt :DDD
    Lehet veszek inkább egy oled monitort, még mindig jobb mint a gyári Apple. C4-es LG TV-n nagyon pengén néz ki a Macos

Végül a Putty-ot és az Irfanview-t Whisky alól hajtom. Előbbi tökéletes (igaz, ha az ikonját lerakom Dock-ra, akkor ilyen gusztustalan sárga lesz :DDD ), utóbbinál valamiért nem veszi át a vágólapot, pedig majdnem jó lenne :DDD

Még egyszer köszi a helyet ! :R :R

Mondom helyet!
    HELPET
    na

Nincs már kedvem átnézni hol javított bele és írta át a szavakat ez a szutyok :DDD

Új hozzászólás Aktív témák