- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
válasz
bmwk1200s #31199 üzenetére
Nem vagyok okosabb senkinél se csak leírtam, azt amit nekem mondtak , és állítottak! Ha te szervizes vagy nem tudom milyen vizsgával meg különösebben nem is érdekel azért még nem hinném ,hogy a sima laikus embereknek rossz tanácsot kellene adni, hogy persze vedd meg szed szét otthon egymagad pikk pakk rakd be a másikat..És ha mondjuk , rosszul rak valamit vissza akkor meg majd kipurcan a Mini az ember meg majd hivatkozzon RÁD ,hogy a Fórumon azt mondta egy nem hivatalos szervízben dolgozó szervizes , hogy nem járt volna garancia vesztéssel ha saját magam szedem szét otthon...Szerintem simán rájönnek ha szét kell szedni egy Minit valamiért, hogy nem gyári a cucc , és a sorozatszám alapján nem az van már benne aminek lennie kellene..De persze biztos rosszul tudom ,és szarnak majd rá...Főleg ,hogy amúgy is itthon minden hivatalos szervízben előszeretettel elhajtják az embert csomó ilyen van a telefonos fórumban csoportokban is.és majd csak kb a 3.-dik szervíz foglalkozik vele. de mivel csak összesen 3 van ha jól tudom vagy már annyi se mert valamelyiktől megvonták csak baszik szólni az embereknek akik azt hiszik (Carecenter vagy az Almárium) , hogy egy hivatalos szervízbe viszik közben meg már rég nem azok.Szerinted én hülyeségből telefonálgattam mindenhova ,és 2. helyen az Apple volt (Gondoltam ott biztos tudják). Ott se tudják jól ,hogy mire vonatkozik a garanciavesztés , és mire nem?
Én nem kötekedni akarok csak segíteni másoknak akik ilyenre adnák a fejüket most ha vesznek Mac mini 2018-ast. Amikor vettem az Applecaret hozzá azt is feltettem ide ,hogy mások is meg tudják venni olcsón normálisan legálisan 20 ért 2 év pluszt.
Ha igazad lenne már rég figyelne benne a nagyobb memória 5 ért berakta volna itt Kecskeméten a szervizes és pont. Még ő is azt mondta ,hogy ő csak akkor rakja bele ha majd lejár a gari róla rakassam be pesten hivatalosan.
-
bigsee
addikt
válasz
bmwk1200s #31199 üzenetére
Sziasztok! Egyik napról a másikra (vagy talán volt egy újraindítás is) felcserélődött az "í" (most felül van a nulla helyén és bal oldalt lenn kéne lennie) és a "0" billentyű (értelemszerűen fordítva).
Előtte biztos jó volt, mert párom felül adja be a numerikus kódot és csak most zárta ki magát a gépből...
Ez mitől lehet és hogy lehetne visszaállítani. A gép Mac Mini 2014 latte, Mojave 10.14.6 és Qilive világítós bill (USB).
Új hozzászólás Aktív témák
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V3 - i5-10400F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V2 - i3-14100F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Bitmain Antmimer K7 63.5th ckbminer
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V4 - R5 5500 -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V1 - i3-12100F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest