Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kkp900

senior tag

válasz devil-k #30729 üzenetére

Nekem is pont olyan Mac Minim van amit szeretnél.I5 8 GB RAM 256SSD.Egy Macbook Pro 13 -ast váltottam ki vele otthoni felhasználás semmi munka eddig.Tökéletes szerintem. Én egy magán embertől vettem Bontatlanul Apple Barna dobozban is volt. Szlovák régiókódos appletől vásárolt modell.335 ért. Vettem hozzá 2 év apple garit a Használtalmáról 20-ért. Akkor fel is tettem ide is a linket , hogy más is tudjon venni. Tökéletesen működik a garancia rögzítés is (Felhívtam az Applet bediktáltam a kódot, és rögzítették hozzá.) Így 355-ből 3 év garival meg van a gép. És egy 120-al olcsóbban, mintha az appletől , vagy az Istyletól lett volna vásárolva. Memória bővítést akartam mikor megvettem , de nem vállalták sehol sem aznaposra! Pedig előtte levő nap telefonon lebeszéltem az Almáriummal. Ez azért vicces mivel kb fél óra az egész művelet, de ők mindenféle tesztekre hivatkozva csak 2-3 nap határidővel csinálták volna meg. És mivel sehol se csináltak még ilyet kb el sem akarták vállalni ezt utólag valloták be mikor számonkértem őket, hogy akkor mit hazudoznak itt össze vissza 2 nap alatt..(Ha nem hivatalos szervízben csináltatod akkor ugrik a garancia)! Az ára kb 8-12 ezerig a munkadíj.Vidéki vagyok nem tudtam volna ezért pluszba felmenni kétszer , és nem is akartam, hogy őszinte legyek. Így vissza vittem a 16 GB Ramot az Alzaba (10 év garit adtak volna rá amúgy), ott volt akkor a legolcsóbb 37 ezer kb.Nem lett Memória bővítés , és nem is kellett eddig sehol sem veszem észre a hiányát. nyílván aki komoly munkára akarja venni annak biztos megéri a bővítés.Csak gondoltam leírom , hogy vettem én MAC MINI 2018-ast idén márciusban.

• Syl

nagyúr

LOGOUT blog

válasz devil-k #30729 üzenetére

Erre szokták azt mondani, hogy ha ilyen drága gépre futja, akkor vegyél pluszban 30-50-80 ezerért kiterjesztett garanciát. :(((

Új hozzászólás Aktív témák