Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Látom trolletetés nélkül forgalom sincs

Mindenesetre akkor kérdeznék.
Meghalt a notebookom, így eljött az idő a váltásra. A kisebbik, legalapabb iMac-et néztem ki magamnak, főleg fotószerkesztésre meg grafikai munkákra lenne használva. Van-e arról valakinek infója, hogy lesz-e idén modellfrissítés, és ha igen, mikor?Egy másik fontos kérdéskör a hozzá járó bill./egér párosítás. Alapból ugye madzagmentes mind az egér, mind a billentyűzet, de amikor valamelyik iStyle-ban megnézegettem az iMac-ekhez járó billentyűzetet, eléggé elszörnyedtem tőle, nekem nagyon kicsinek tűnik, ráadásul olvastam olyanokat, hogy hamar lemeríti az elemeket illetve eldobálja a kapcsolatot a géppel. Ez tényleg így van, vagy egyedi eset lehetett? Az XMS-ben van olyan opció, hogy a vezeték nélküli billentyűzet helyett lehet választani hozzá madzagos, de teljes méretű billentyűzetet, az szimpatikusabb, már csak a mérete és a numerikus gombjai miatt is. Azon filózom, hogy az elmúlt 5 évben nem használtam asztali gépet egyáltalán, teljesen hozzászoktam a notebook billentyűzethez, ami méretben sokkal közelebb áll a drót nélküli bill.-hez, kell nekem egyáltalán a nagyobb bill.?

Az egerentyű is kicsit furcsa nekem, nem tudom, hogy használ-e közületek valaki ilyet. Nekem nagyon laposnak tűnik, hosszú távon nem kényelmetlen? (Oké, ez annyira nem létkérdés, mert van egy Razer Diamondback otthon, meg egy A4-es Wacom Intuos3 is amik jóval ergonomikusabbak, de azért csak vonz a multi touch felület meg a madzagmentesség.)Végül jön a szokásos "Hol vegyem?" kérdés. Az XMS ill. iJoe mellett hezitálok, előbbinél van mód a bill. cserére, viszont hetekig kell várni a gépre a honlap szerint, mert most nincs belőle. Utóbbinál nem tudom, hogy lehet-e csereberélni a billentyűzetekkel (gondolom nem), de elvileg van raktáron a gépből és 6GB RAM jár hozzá ugyanazért az árért, amennyiért az XMS-ben mérik a gépet 4GB-tal. Pro/kontra érvek bármelyik hely mellett/ellen?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD FX
- Dell notebook topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- További aktív témák...
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Szerver memóriák - többféle méret - Egyben eladó
- Professzionális gamer pc...!
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

TigerCat