Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Yessss!!! Feltelepítettem a Linuxot, király. Van ez a GRUB nevü boot-progi, ami azt ígérte, hogy a meglévô oprendszereket is el tudom majd indítani. De nem! Sajna nincs bootnál lehetôségem a régi W2k-t elindítani. Nem lehet valami kernel paranccsal esetleg ezt megoldani? Vagy W2k telepítôlemez helyreállítás? Help!!!
-
Goose-T
veterán
Plz help, nemsoká megyek haza telepíteni!!!!!
-
Goose-T
veterán
válasz
steveetm #692 üzenetére
Most már letöltöttem az UHU Linuxot. Ez van. Ha csinálok neki PQMagic-kel egy új partíciót az Install new OS opcióval, nem fogja szétverni a Win2000 partíciómat? Fel fogja ajánlani a multi-boot-ot vagy csak Linux-szal lesz hajlandó elindulni? Ma délután készülök a telepítésre.
-
Goose-T
veterán
válasz
proximus #689 üzenetére
Közben találtam UHU linket, ami müködik. Az ftp linknek közvetlenül file-ra kell mutatni, mert csak úgy enged ftp-zni, böngészni nem lehet, Total Commander-rel sem megy semmiféle ftp-zés. Amúgy itt a cégnél 64 bites HP-UX-ot (is) használok, PA-RISC gépeken mennek. Nagyon impozáns a sebességük a 400MHz ellenére, talán az 1.6-os P4-es is tudna úgy szaladni vele.
-
Goose-T
veterán
válasz
proximus #687 üzenetére
Szeretnék komolyabban foglalkozni. Vele. Kaptam a Mandrake-nél ftp linket, de itt a cégnél tüzfal van, gázos: ftp://ftp.linuxforum.hu/mirror/Mandrake/iso/
Nem tudnál esetleg közvetlenül a file-ra mutató linket konvertálni nekem ebbôl? Csak úgy tudnám esetleg letölteni. -
Goose-T
veterán
Hi all!
Bocs, hogy belepofázok a nagy szakmai diskurzusba, de lenne egy-két kérdésem.
Szeretnék Linuxot telepíteni a gépemre, de fogalmam sincs, milyen Linuxok vannak most, honnan lehet letölteni. Milyen disztribúcióval érdemes foglalkozni, melyiknek a legnagyobb a támogatottsága, blablabla, szóval melyiket ajánlanátok és azt honnan lehet letölteni????
Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- AliExpress tapasztalatok
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest