- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsebestyen
addikt
Sziasztok!
Kicsit elakadtam...Az lenne a feladat, hogy létrehozzak egy webszerre egy levelező rendszert. Webminben konfigoltam szinte mindent. Már meg van az openldap is, phpldapadmin-ba létrehoztam a csoportokat, felhasználókat, és nekik tudni kéne levelezni egymással.
Postfix-et nézegetem, de nem igazán világos, hogy hogyan tudnám kivitelezni azt, hogy egy weboldalon be tudjanak lépni a felhasználók a phpldapadmin-ban létrehozott felhasználónevükkel és jelszavukkal. Fent van jelenleg egy roundcube webmail, ezt el is tudom érni a webmail.xyz.com-ról (xyz természetesen a honlap amit a kliens oldalról elérnek a userek). De nekem más is megfelel. Remélem érthető volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Synology NAS
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Windows 11
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Új, csak kipróbált Philips 41,5" / 105.5cm 4K OLED 138Hz 98% DCI-P3 0.1ms
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest