- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ivqkzy-: 2. gépem
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vladi
nagyúr
válasz
alfa20 #12389 üzenetére
Szia!
1. El igen. Többnyire valahogy csoportosítva vannak a csomagjai. Pl fedora alatt csoportot kell leszedni. A beállítások alapértelmezetten megmaradnak.
2. Nem pont értem, hogy mit szeretnél, de futási szint váltással ez megoldható.
3. Ezt grafikus felülete válogatja. (mint ahogy 1. pontban fel is merült) de többnyire csak egy txt fájlt kell szerkeszteni, vagy van hozzá grafikus felületű program, amiben csak bepipálod, hozzáadod, stb.
-
Nagytalp
senior tag
válasz
alfa20 #12341 üzenetére
Azért szerintem a Debian ne maradjon ki semmiképpen sem. Legalább átélheted, hogy milyen hosszas heggesztések árán egy "önmagad által" épített stabil rendszert kapni.
KDE-vel sosem volt ilyen gondom. Ez lehet, hogy valami rossz BIOS bállítás miatt volt. De persze nem kizárt, hogy telepítési hiányosság.
Azért én azt mondanám, hogy ha már Debian alapú rendszereket is próbálgatsz akkor próbálj ki más nem szokásos ablakkezelőket is. Ilyen pl. az E17, Blackbox, IceWM. Egy Ubuntu telepítéssel még nem ér véget a sztori azért mert kiprobáltad a GNOME-ot.
A Fedorával már én is régóta szemezek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged