Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- 
			  LOGOUT Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

alfa20 senior tag sziasztok! lenne pár (kezdő) kérdésem: 1.) ha egy linuxon van több kezelőfelület (xcfe4, gnome), el lehet tüntetni az egyiket? 
 elég az "apt-get remove felület" vagy kicsit bonyolultabb a történet.2.) szeretnék egy olyat, hogy: 
 mikor az "arch"-ot telepítettem startx-el indultatottam a grafikus felületet, most ubuntu alapú linuxal játszadozom és érdekelne, hogy be tudnám e állítani, hogy kilépésnél ne csak újraindítás, felhasználó váltás, stb. legyen hanem ott tudjak választani egy olyat, hogy grafikus felület leállítása. ez meg oldható? és érdekelne, hogy be tudnám e állítani, hogy kilépésnél ne csak újraindítás, felhasználó váltás, stb. legyen hanem ott tudjak választani egy olyat, hogy grafikus felület leállítása. ez meg oldható?3.) tudom a linux más mint a win, de én nem rég kezdtem csak ismerkedni vele, win-ben a start menü szerkesztése elég könnyen megy hiszen ott parancsikonok vannak amik mappában vannak így ott ez gyerekjáték. 
 Linuxban, hogyan tudom a "start" menüt szerkeszteni, csoportokat létrehozni, a progiknak?Köszönöm előre is a segítséget! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 3
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Battlefield 6
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

és érdekelne, hogy be tudnám e állítani, hogy kilépésnél ne csak újraindítás, felhasználó váltás, stb. legyen hanem ott tudjak választani egy olyat, hogy grafikus felület leállítása. ez meg oldható?
 és érdekelne, hogy be tudnám e állítani, hogy kilépésnél ne csak újraindítás, felhasználó váltás, stb. legyen hanem ott tudjak választani egy olyat, hogy grafikus felület leállítása. ez meg oldható?