- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZCoyote
őstag
válasz
bambano #8432 üzenetére
és alapból ~4000-rel több progi elérhető benne, meg aztán ha segítség kell hozzá most már a csapból is ubuntu folyik úgyhogy szinte biztos hogy talál megoldást a hasfájására. Ne érts félre nem azt mondom hogy rosszabb a Debian csak nekem mint kezdőnek egyszerűen jobban bejött az Ubuntu. Viszont olyan is volt hogy laptopra feltettem az Ubuntu-t, már nem is tudom talán 7.10-et vagy a 8.04-et és kínszenvedés volt beállítani a Wifi-t. Aztán feltettem a Debian-t és pöccröffre ment a hálózat. Ja és még annyit hogy nem olyan régen jöttünk rá és beszéltük meg az Ubuntu-s topicban hogy már eltávolítható pl. a gnome-games és az ekiga míg a Debian-ban még húzná magával a gnome-t is.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bambano #8432 üzenetére
mer' a debianra az a jellemző, hogy a "belső" körön kívülről kényelmi dolgokat pikk-pakk átvesz... emiatt váltottam én is inkább ubura. régen talán jó irány volt, de nem haladt az idővel, legalábbis én úgy érzem.
az ubuntu messze nem hibátlan, de legalább up-to date (amennyire az lehet). minden verzoóváltásnál 1-2 hónapig szidom magam, hogy minek kellett. aztán, ha vissz aakrok váltani az előző rts-re, elég sok cucc hiányzik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Vegyszerek, permetezés, Élettani hatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Gyermek PC játékok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged