- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
igazából itt egy radeon 7000 vagy ve a delikvens, szal max transport tycoon-t játszok rajta
ami miatt érdekes, mert kipróbálnám én is ezt az xgl dolgot, hogy milyen is az, és két választásom van, ez, vagy az alaplapi prosavage...egyik sem egy nagy huszár. elvileg nem is mennek az xgl-lel, de arra lennék kíváncsi, hogy olvastam hogy az ati kártyákhoz külső gyár csinál, meghajtót.. ezzel a DRI meghajtóval össze lehet házasítani az xgl-t, van valakinek esetleg ilyen próbálkozással kapcsolatos tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- 204 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Eladó MacBook Pro 13 (M1, 2020) Ezüst / 8GB / 256GB Magyar bill. újszerű
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ami miatt érdekes, mert kipróbálnám én is ezt az xgl dolgot, hogy milyen is az, és két választásom van, ez, vagy az alaplapi prosavage...egyik sem egy nagy huszár. elvileg nem is mennek az xgl-lel, de arra lennék kíváncsi, hogy olvastam hogy az ati kártyákhoz külső gyár csinál, meghajtót.. ezzel a DRI meghajtóval össze lehet házasítani az xgl-t, van valakinek esetleg ilyen próbálkozással kapcsolatos tapasztalata?